מקרן למעמד הבניים

מקרנים קידמיים - Front Projector.
boren
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3834
שם מלא: אורן
נתן תודות: 271 פעמים
קיבל תודות: 496 פעמים

שליחה #21 

אם המקרן מגיע עם תקלה אז פשוט שולחים אותו בחזרה לאמזון ומקבלים החזר כספי או מקרן חדש אחר (הם אפילו שולחים את המקרן החדש לפני שהם מקבלים בחזרה את המקרן שלך). אם התקלה מופיעה בשלב מאוחר יותר (כלומר לא בחודש הראשון) אז אני מניח שצריך לדבר עם היצרן ולשלוח להם את המקרן לתיקון. במקרים כאלה בד"כ הלקוח משלם על המשלוח אל היצרן, והיצרן משלם על המשלוח בחזרה. אני לא יודע אם זה גם הנוהל של BenQ, אבל תוכל לשאול אותם.

MeravGromman
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 8
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #22 

boren תודה על התשובה המהירה

השאלה אם משלמים על התיקון עצמו? אני מבין איך המשלוחים מסודרים אבל התיקון? האם זה כלול באחריות?

שאלה שנייה-
האם עדיף לי לקנות את המקרן בארה״ב או בגרמניה?
אם בארהב 760$ , (יש לי חבר שיכול להביא לי משם את המקרן)
http://www.amazon.com/BenQ-9H-J7K77-17E ... +projector
בגרמניה בערך 470$
http://www.amazon.de/BenQ-W750-DLP-Proj ... +projektor

השאלה איך מסדירים את המשלוח מגרמניה? כאשר ניסיתי לעשות צ׳ק אאוט הוא אומר לי מצטער המוכר לא שולח לכתובת ,

תודה רבה!

boren
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3834
שם מלא: אורן
נתן תודות: 271 פעמים
קיבל תודות: 496 פעמים

שליחה #23 

לא אמורים לשלם על תיקון בתקופת האחריות אלא אם הסיבה היא נזק כתוצאה משימוש לא אחראי, למשל אם הפלת את המקרן או השתמשת בו בניגוד להוראות. אם מדובר על השבועות הראשונים (לא יודע מה נקודת החיתוך) אז בד"כ אז גם לא אמורים לבצע תיקון, אלא החלפה במקרן חדש אחר.

אם החבר לא יעביר את המקרן במכס אז תהיה לך אח"כ בעיה במקרה שתרצה לשלוח אותו לתיקון או החלפה. לדעתי אין טעם לטרטר אנשים כשהמחירים באמזון כל כך זולים.

תבדוק את המחיר בשקלים (כולל משלוח לארץ) באמזון ארה"ב, אנגליה, גרמניה ואיטליה. ייתכן שבאחד או יותר מהם כן שולחים את המקרן שאתה רוצה לרכוש לארץ, ורוב הסיכויים שהמחיר יהיה זול בהרבה ממה שתקבל בחנויות מקומיות. קנה מהסניף שבו המחיר הוא הזול ביותר מבין אלה ששולחים לארץ. אמזון שולחים לארץ רק מוצרים שהם שולחים בעצמם מהמחסנים שלהם ולא מוצרים שנשלחים ע"י ספק אחר. לא הצלחתי למצוא חוקיות לגבי המוצרים שאמזון שולחים בעצמם, זה משתנה לעיתים בין מוצרים שונים של אותו יצרן ולפעמים אפילו משתנה בין ימים בשבוע.

אמזון מטפלים בכל נושא המיסים ונותנים הערכה מראש של העלות הסופית, הם מוציאים הזמנות מהר, ונותנים שירות מעולה לאחר הקניה. עם חווית הקניה הזו המוצר עדיין עולה אלפי שקלים פחות מאשר בחנויות בארץ, ולדעתי זה משהו שמשנה את כללי המשחק. אם עד לאחרונה הזמנתי רק פיצ'פקעס מאיביי, עכשיו אני לא מהסס גם לרכוש מוצרים שעולים אלפי שקלים, כל זמן שקנייה מתבצעת דרך אמזון. אם ריטיילרים גדולים אחרים ייספקו את אותה חווית קניה ושירות, אקנה גם מהם, אבל כרגע אמזון הם הראשונים.

netivi
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 880
נתן תודות: 1060 פעמים
קיבל תודות: 29 פעמים

שליחה #24 

האם אני יכול להתקין מקרן במידה והמרחק צפייה שלי מקיר לקיר הוא 3.5 מ' ?

idan309
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3005
נתן תודות: 293 פעמים
קיבל תודות: 330 פעמים

שליחה #25 

בוודאי.
השאלה היא האם אתה מוכן להסתפק במקרן מרמה בסיסית..
בנתונים שלך האופציה הכי טובה לדעתי בתקציב סביר היא הבנקיו 1070 + EBHD106 / EBHD100.

netivi
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 880
נתן תודות: 1060 פעמים
קיבל תודות: 29 פעמים

שליחה #26 

לא חשוב לי שידור 4K.... מספיק לי 1080P.... אפשרי גם 3D...

ושיהיה חיבור לרסיבר ....

idan309
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #27 

מה שהצעתי לך נותן לך 3D + 1080P + תמונת 16:9 בגודל של 100/106 אינץ באזור ה-5,000 ש"ח.

MeravGromman
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 8
נתן תודות: 1 פעם

2 שאלות

שליחה #28 

שוב אני

1. איך מתקינים מקרן לתקרה? ראיתי הצעות לקנות יחד עם המקרן גם זרוע, אבל נראה שבארץ יוצא יותר זול בלי המשלוח והמכס...
אם כן, יש לכם המלצה לזרוע מסויימת?

אנחנו רוצים להתקין את המקרן במרחק של כ5 וחצי מטר. האם זה רחוק מדיי? האם BenQ w750 עונה על הדרישות?

תודה לכל העונים כאן!

idan309
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #29 

לא ניתן להתקין את ה-W750 במרחק של 5.5 מ' ולקבל תמונה בגודל סביר (התמונה הכי קטנה במרחק כזה היא 158").
במקרנים בסיסיים אין אפשרות התקנה ממרחק כל כך גדול ולקבל תמונה בגדול סביר (אני מניח שמדובר ב90-110 אינץ').

ido111
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 867
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 95 פעמים

שליחה #30 

תתחדש, נראה מעולה.

Nirinet
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 11
נתן תודות: 0

שליחה #31 

לאחרונה החלטתי לרכוש מקרן והביקורת שלך נשמעת מעולה, המקרן והמחיר שלו מתאימים לי ואוכל להביא אותו מחו"ל.

אני לא מבין בתחום וחשוב לי לשאול שאלה שאולי תהיה מפגרת אבל אני חייב לדעת לפני שאני מחליט לרכוש.

לגבי הסאונד, מאיפה אמורים לשמוע את הקול היוצא? מהמקרן עצמו?
-אם כן, זה נשמע טוב? איך הסאונד בהשוואה לטלוויזיה רגילה?
-אם לא, לאיזה יציאה מחברים והאם זה לא בלאגן של כבלים?

תסלחו לי על הבורות.:)

שלח תגובה

חזור אל “מקרנים”