שילוב ערוצי טלויזיה IPTV יחד עם ערוצים מטיונר DVB-T ב-XBMC - הכיצד ?

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
lasik
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2800
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 310 פעמים

שליחה #21 

אני לא מבין,
אין ל- XBMC פיתרון פשוט להציג ערוצים הנקלטים פיזית באמצעות כרטיס DVB-T בשילוב עם ערוצי IPTV?
חייבים לכתוב סקריפטים ולאלתר?

NegativeIQ
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4485
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 578 פעמים

שליחה #22 

lasik כתב:אני לא מבין,
אין ל- XBMC פיתרון פשוט להציג ערוצים הנקלטים פיזית באמצעות כרטיס DVB-T בשילוב עם ערוצי IPTV?
חייבים לכתוב סקריפטים ולאלתר?
...
אמור להיות, פשוט יש באג שפוגע באפשרות הזאת. הבאג הזה רשום בטראקר שלהם ונדמה לי שכבר יש פאץ', בתקוה זה יתוקן בגרסה 14.

dhead666
סמל אישי של משתמש
גורו HTPC
גורו HTPC
תגובות: 2975
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 879 פעמים

שליחה #23 

שניכם מפספים, מה ש־MarioMan עשה זה לא להוסיף ערוץ נוסף אלא להוסיף מקור נוסף לערוץ, ככה לדוגמה שרת הטלוויזיה יודע לבד להחליף מקור לערוץ במקרה ויש איתו תקלה, לדוגמה אם חיבור האינטרנט מנותק או שיש תקלות בקליטה של DVB-T.

מאחר שאין אף שרת טלוויזיה שתומך גם בכרטיס טלוויזיה דיגיטלי וגם בסטרים HLS אז היה צורך להמיר את הסטרים לכזה שכן נתמך כמו HTTP.

MarioMan פותח השרשור
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 3539
שם מלא: יונתן פת-יה
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #24 

אם כבר הדיון חזר לעמוד הראשי, אנצל את ההזדמנות לעדכון סטאטוס קל:

העסק עבד היטב אבל פעם בכמה ימים הפסיק לעבוד וכדי לחזור למצב עבודה היה צורך בהפעלה מחדש של ה-TV Service. לא ברור מה הגורם לעניין - יתכן מאוד שהבעיה בכלל קשורה לכרטיס שאני משתמש בו (דונגל USB של Technotrend - דיי מאכזב האמת שכן מדובר במוצר מבית מכובד, שעלה בהתאם).

Anyway, הצרה היותר גדולה היא שאני שולט על המערכת דרך ה-iPad, ורציתי לממש בתוכנת השלט שלי אפשרות להציג את ה-EPG עצמו על גבי ה-IPAD, בזמן ה-Activity. זה טוב כי הרבה יותר נוח לנהל את נושא המדריך וההקלטות על גבי מסך מגע קטן ולא על גבי הטלויזיה.

ל-TV Server אין מענה לעניין. מה שכן יש זה דרך MediaPortal עצמה אפשרות לקבל ממשק WEB. זה דורש כמובן להתקין את MediaPortal עצמה, שאין לי בה ממש שימוש.

בגלל אופן העבודה של מסד נתונים אחד זה ניתן לביצוע. כך, למעשה, הקלטות שמבוצעות ב-MediaPortal קיימות גם ב-XBMC וההיפך. בכל אופן, פתרון ממש עקום. הלאה.

זה הביא אותי לחפש פתרונות אחרים לניהול הקלטות ונתקלתי ב-ARGUS TV שמגיע עם ממשק WEB נהדר מובנה (למעשה יש גם כמה APIים דיי מפורטים, אבל אני לא עד כדי כך משועמם ובעל זמן פנוי כדי לכתוב משהו בעצמי בשביל שעה של טלויזיה בשבוע).

אז כרגע יש לי שני שרתי הקלטות:
ARGUS - מקליט ערוצי DVB-T ומוריד את ה-EPG שלהם
MediaPortal TV Server - נותן ל-ARGUS לנהל אותו ובו קיים רק ערוץ 1 HD שהוצאתי מהסטרים ש-dhead666 צירף.

עם ARGUS כבר לא צריך לבצע קומבינות לאיחוד מקורות בשביל לקבל EPG לערוץ 1 HD אלא אפשר פשוט להגדיר לו להציג עבור ערוץ זה את ה-EPG של ערוץ 1 מה-DVB-T.
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”