הזנה ישירה ב 10 שקל :)
-
nir212
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 35
פשוט וזול למי שיש מקום במיכל (בצד או למעלה) יכול להתקין מצוף בסגנון הזה ממש בקלות.
מצוף לדוגמה
מצוף לדוגמה
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- zvibl
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 648
זה אומר שצריך לקדוח חורים בדופן האחורית ובמיכל הפלסטי .
זה אולי יתאים לניאגרה שלי אבל לא למכונת הקפה.
ומה יקרה אם אתה רוצה לשלוף את המיכל החוצה ?
תצמיד מפתח שבדי למכונה ?

תצמיד מפתח שבדי למכונה ?
- hosq
-
- כתב קפה

- תגובות: 5016
·דוקא מוד מקובל - ואומרים שנוחzvibl כתב:זה אומר שצריך לקדוח חורים בדופן האחורית ובמיכל הפלסטי .
תצמיד מפתח שבדי למכונה ?
...
-
nir212
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 35
אתה ממש טועה.
צריך רק לקדוח חור אחד במיכל פלסטיק ואת הצינור (צינור 6 ממ) להשחיל מתחת למכונה (לרוב המכונות תמיד יש איזה חריץ שבו ניתן להשחיל את הצינור) עד לחיבור המהיר של המצוף.
וכל זה בלי שום נזק למכונה נראה מעולה וגם ניתן לשלוף את המיכל בלי בעיה כמו שהיה לפני.
צריך רק לקדוח חור אחד במיכל פלסטיק ואת הצינור (צינור 6 ממ) להשחיל מתחת למכונה (לרוב המכונות תמיד יש איזה חריץ שבו ניתן להשחיל את הצינור) עד לחיבור המהיר של המצוף.
וכל זה בלי שום נזק למכונה נראה מעולה וגם ניתן לשלוף את המיכל בלי בעיה כמו שהיה לפני.
- גונן
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 825
זו אפשרות נוחה פשוטה ודי אמינה, ממליץ בחום למי שיכול לבצע לבד, זה לא בידיוק ''חיבור ישיר '' החיבור נישאר עקיף, אבל בהחלט משפר את חווית השימוש במכונה וחוסך את הצורך הקבוע למלא מיים.
- zvibl
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 648
כלומרnir212 כתב:אתה ממש טועה.
וכל זה בלי שום נזק למכונה נראה מעולה וגם ניתן לשלוף את המיכל בלי בעיה כמו שהיה
...
צריך מיכל עזר בחוץ,וכלים שלובים?
כמו כן אני לא רואה ,לפחות אצלי במכונה, אי אפשר לחבר צינורית כאשר המיכל ממש צמוד לדופן המכונה .
ואשתך תיתן לך לתלות עוד מיכל על הקיר?
- hosq
-
- כתב קפה

- תגובות: 5016
כל מה שצריך זה מה שאתה רואה בתמונה
what's next?
- Nax
-
- חבר פעיל

- תגובות: 52
אני כל הזמן עובד אצל לקוחות וראיתי את הפתרון הזה בערך בכל מכונה אוטומאטית שלא מגיעה עם חיבור ישיר.
אני משער שזה אמין.
מצרף לינק לשרשור הסופר מוכר מהום בריסטה שמסביר את זה יותר לעומק - http://www.home-barista.com/espresso-ma ... -t229.html
אני משער שזה אמין.
מצרף לינק לשרשור הסופר מוכר מהום בריסטה שמסביר את זה יותר לעומק - http://www.home-barista.com/espresso-ma ... -t229.html