[אוחד] NUC N2820 - נתקע כל הזמן
@assafwei
אני לא עובד עם debian/ubuntu אבל אם אני זוכר נכון ברירת המחדל ל-bootloader ל-ubuntu זה grub2 כך שבתפריט האתחול אתה יכול ללחוץ על e, להוסיף את הפרמטרים לשורת ה-cmdlines וללחוץ ctrl+x להמשך האתחול.
אם אתה מסתבך אז תפנה למקורות המידע או google בנושא ubuntu וחפש מידע כיצד להוסיף kernel parameters ל-bootloader, אני מאמין שלא תתקשה למצוא שפע מידע בעניין.
אני לא עובד עם debian/ubuntu אבל אם אני זוכר נכון ברירת המחדל ל-bootloader ל-ubuntu זה grub2 כך שבתפריט האתחול אתה יכול ללחוץ על e, להוסיף את הפרמטרים לשורת ה-cmdlines וללחוץ ctrl+x להמשך האתחול.
אם אתה מסתבך אז תפנה למקורות המידע או google בנושא ubuntu וחפש מידע כיצד להוסיף kernel parameters ל-bootloader, אני מאמין שלא תתקשה למצוא שפע מידע בעניין.
·assafwei כתב: בכולן יש פריזים, ובכולן הן מאתחלות את עצמן מדיי פעם בלי התראה מוקדמת, גם כשלא מריצים וידאו אלא סתם שימוש רגיל במערכת ההפעלה.
תודה....
ניתן להימנע מפריזים זמניים באפליקציות ע"י הפרמטרים לקרנל.
אין לי פתרון לפריזים מלאים שמחייבים הפעלה מחדש אך הם לא ממש נפוצים, אני נתקלתי איתם רק עם GTK3 ועם Toolkit אחר (בעצם QT) לא שמעתי שמשתמשים נתקלים בהם כך שאם הדסקטופ הוא לא Gnome 3 אז יש סיכוי שלא תתקל בהם לאחר השינוי, ויש סיכוי שלא תתקל בהם בכלל עם XBMC.
@dhead666
·
היי, כנראה לא הבנת את הבעיה שלי.
אני לא מדבר על פריזים זמניים שאחר כך המערכת ממשיכה לרוץ.
אני מדבר על פריזים שתוקעים את המערכת לחלוטין, ולאחר מכן צריך לאתחל את המערכת.
אני מקבל את הפריזים האלה בכל אחת מהמערכות שהתקנתי באופן קבוע, אני מניח שהוספת השורות שכתבת לא אמורה לפתור את זה לפי מה שהבנתי ממך?
תודה.
·
היי, כנראה לא הבנת את הבעיה שלי.
אני לא מדבר על פריזים זמניים שאחר כך המערכת ממשיכה לרוץ.
אני מדבר על פריזים שתוקעים את המערכת לחלוטין, ולאחר מכן צריך לאתחל את המערכת.
אני מקבל את הפריזים האלה בכל אחת מהמערכות שהתקנתי באופן קבוע, אני מניח שהוספת השורות שכתבת לא אמורה לפתור את זה לפי מה שהבנתי ממך?
תודה.
@assafwei
נכון, הוספת הפרמטרים כנראה לא תעזור לפריזים מלאים.
נכון, הוספת הפרמטרים כנראה לא תעזור לפריזים מלאים.
- שמעון_דיסקין
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
הייתה לי בעיה דומה, פתרתי אותה באמצעות עדכון נתוני הזכרון ב-BIOS. הורדתי את קצב השעון של הזיכרון ל- 1,333 GHz, והכל הסתדר.
המלצה שלי - לא לרכוש "חבילות" כאלה ממי שלא מבין, אני רכשתי מרשת שמוכרת זכרונות של corsair, הובטח לי שאין בעיה ויעבוד. לא עבד ועשו לי צרות עם להחליף (עדיין עושים אבל זה יטופל...) . הייתי ממליץ לא לרכוש מהרשת הזו ולפרסם את שמם אבל לא בא לי על תביעות. אבל אני בטוח שמי שצריך להבין יבין לבד...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
שני השרשורים באותו נושא אוחדו.
העיקר שהכל הסתדר.
העיקר שהכל הסתדר.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"