האם תומך?
האם ידע לנגן קובץ .mkv ?
אם לא, איזה נגן ידע?
אני מחפש סטרימר לניגון HD משרת ברשת. אם מישהו חושב על נגן אחר ורוצה להמליץ, אל תהססו.
תודה
תמיכת זנסוניק 500 בH264
-
amornik
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 155
-
amornik
-
- חבר פעיל מאוד

- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35103
אין עדיין סטרימרים עם תמיכה ב-H264
- LiorC
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3610
צריך לחפש סטרימר שמבוסס על צ'יפ סיגמא 8623 / 8624 (לא מכיר כאלו)
ליאור
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78945
- שם מלא: עפר לאור
מזרימי רשת (עברית, אנשים, עברית) בעלי H264 לפחות חודשיים או שלושה (מינימום) עד שהם בכלל בבטא, כך הדליפו לי יודעי עניין.
היציבות של פלטפורמת התוכנה של סיגמה, מאוד לא "משהו".
חבל שחברה כמו פיליפס, או צורן לא מרימים את הכפפה ומחזירים את סיגמה למקומם הראוי (
גררר....)
גם בדור החדש לא צפוייה תמיכה ב-MKV, היצרנים מאוד לא אוהבים את הפורמט הזה (הוא בעייתי). התכנון הוא תמיכה ב-H264 רק ב-TS וב-AVI.
היציבות של פלטפורמת התוכנה של סיגמה, מאוד לא "משהו".
חבל שחברה כמו פיליפס, או צורן לא מרימים את הכפפה ומחזירים את סיגמה למקומם הראוי (
גם בדור החדש לא צפוייה תמיכה ב-MKV, היצרנים מאוד לא אוהבים את הפורמט הזה (הוא בעייתי). התכנון הוא תמיכה ב-H264 רק ב-TS וב-AVI.
-
amornik
-
- חבר פעיל מאוד

תודה רבה לכולם על המענה המפורט !
זו כבר פעם שנייה שאני שואל שאלה ללא תגובה יחידה יום שלם, וברגע שאני מגיב לעצמי בתהייה לאן כולם נעלמו, מגיעים בשורה כל העורכים והמנהלים ומספקים את התשובה המיוחלת.
קונספירציה מישהו..
שוב תודה!
נראה שעדיין אין מנוס מ-HTPC, או במקרה שלי, חיבור DVI-HDMI למחשב הקיים והפעלת נגן מדיה כזה או אחר בשביל אותם קבצי mkv "בעייתים"
קונספירציה מישהו..
שוב תודה!
נראה שעדיין אין מנוס מ-HTPC, או במקרה שלי, חיבור DVI-HDMI למחשב הקיים והפעלת נגן מדיה כזה או אחר בשביל אותם קבצי mkv "בעייתים"