מתאימה גם לבית החדש
התחדשתי בבזרה גוליה דגם R *עדכון עם תמונות וחיבורים*
- adi_habrusi
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 372
- נתן תודות: 133 פעמים
- קיבל תודות: 43 פעמים
זוהר או זהר,
תודה רבה על השיתוף, ועל התמונות והפרוט.
אני גם עושה שיש קיסר חדש ואצתרך גם לעשות קידוחים.
אתה יכול בבקשה לפרט את עלויות החיבורים ?
כמו כן באיזה מקדח השתמשת ?
נקודה למחשבה, אצלי במשך השנים בצינור הניקוז, הצתבר משקע של קפה. אז כמה דברים, 1. לא ברור מהתמונות אבל צריך לוודע שהצינור לא דק מידי.
2. כל קיפול וסיבוב של צינור זה יוצר קרקרע פוריה להצתברות משקעים.
3. צריך פעם ב (שנה או יותר) לנקות את הצינור הזה.
שוב תודה על השיתוף, ושתהיה שנה טובה, והכי חשוב תהנה מהמכונה עשית אחלה בחירה
תודה רבה על השיתוף, ועל התמונות והפרוט.
אני גם עושה שיש קיסר חדש ואצתרך גם לעשות קידוחים.
אתה יכול בבקשה לפרט את עלויות החיבורים ?
כמו כן באיזה מקדח השתמשת ?
נקודה למחשבה, אצלי במשך השנים בצינור הניקוז, הצתבר משקע של קפה. אז כמה דברים, 1. לא ברור מהתמונות אבל צריך לוודע שהצינור לא דק מידי.
2. כל קיפול וסיבוב של צינור זה יוצר קרקרע פוריה להצתברות משקעים.
3. צריך פעם ב (שנה או יותר) לנקות את הצינור הזה.
שוב תודה על השיתוף, ושתהיה שנה טובה, והכי חשוב תהנה מהמכונה עשית אחלה בחירה
יום דבש
-
ZoharKantor
- חבר פעיל

- תגובות: 72
- שם מלא: Zohar Kantor
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
@adi_habrusi
כמה תשובות:
1. הצינור ניקוז קוטרו הפנימי 10מ"מ שזה בדיוק מה שהגיע עם המוכנה וגם תואם את המחבר של המכונה. אין יותר מידי פיתולים מלבד ה - 90 מעלות בקיסר למטה אל הארון משם זה רץ יחיסית בשיפוע עד הניקוז. בפתיחת הארון שמתחת לכיור אני יכול לראות את הצינור ואם הזרימה רציפה וללא סתימות. נקיון אבצע במידת הצורך, כרגע לא נראת בעיה.
2. על ידי בעלי מקצוע נאמר לי שאבן קיסר ניתן לקדוח עם מקדח רגיל (לא לבטון) כמובן על מצב קדיחה וחס וחלילה לוודא שזה לא על רוטט. כך עשיתי שעצרתי מידי פעם לקרר את המקדח ולשפוך קצת מים. ביצעתי מספר קדיחות מקטן אל הקוטר הרצוי. הקדיחה יצאה נקיה ויפה וללא כל פיצוץ לא עלינו!
3. עלויות - כל המחברים והצינורות היו כנראה באיזור ה- 200 ש"ח על זה להוסיף פילטר (60 ש"ח) ומרכך שונה ליטר מתבור (400 ש"ח אם אני לא טועה). בפועל שיניתי תוך כדי כך שנשארו לי כל מיני מחברים וניפלים וכו' מיותרים גם באזור ה - 50 ש"ח.
4. מילה על צינור הניקוז - הצינור ניקוז השקוף שהגיע עם המכונה היה קצר מידי לצערי ונאלצתי לחפש אחר ארוך יותר. בסוף מצאתי במשתלה שיש לה גם ציוד ומשאבות לבריכות צינור שקוף במידה פנימית זהה. לאחר שבדקתי בכוס מים רותחים...החלטתי שהוא מספיק טוב. מה גם שהטמפ' באיסוף היא נמוכה יותר. סתם אם משהו בעתיד יחפש....
בכלל אם אתה עובר לבית חדש...היתי מתכנן נקודת ניקוז ומים בקיר ואם לא בטח מבקש מאיש האבן לקדוח לך...בהצלחה!
כמה תשובות:
1. הצינור ניקוז קוטרו הפנימי 10מ"מ שזה בדיוק מה שהגיע עם המוכנה וגם תואם את המחבר של המכונה. אין יותר מידי פיתולים מלבד ה - 90 מעלות בקיסר למטה אל הארון משם זה רץ יחיסית בשיפוע עד הניקוז. בפתיחת הארון שמתחת לכיור אני יכול לראות את הצינור ואם הזרימה רציפה וללא סתימות. נקיון אבצע במידת הצורך, כרגע לא נראת בעיה.
2. על ידי בעלי מקצוע נאמר לי שאבן קיסר ניתן לקדוח עם מקדח רגיל (לא לבטון) כמובן על מצב קדיחה וחס וחלילה לוודא שזה לא על רוטט. כך עשיתי שעצרתי מידי פעם לקרר את המקדח ולשפוך קצת מים. ביצעתי מספר קדיחות מקטן אל הקוטר הרצוי. הקדיחה יצאה נקיה ויפה וללא כל פיצוץ לא עלינו!
3. עלויות - כל המחברים והצינורות היו כנראה באיזור ה- 200 ש"ח על זה להוסיף פילטר (60 ש"ח) ומרכך שונה ליטר מתבור (400 ש"ח אם אני לא טועה). בפועל שיניתי תוך כדי כך שנשארו לי כל מיני מחברים וניפלים וכו' מיותרים גם באזור ה - 50 ש"ח.
4. מילה על צינור הניקוז - הצינור ניקוז השקוף שהגיע עם המכונה היה קצר מידי לצערי ונאלצתי לחפש אחר ארוך יותר. בסוף מצאתי במשתלה שיש לה גם ציוד ומשאבות לבריכות צינור שקוף במידה פנימית זהה. לאחר שבדקתי בכוס מים רותחים...החלטתי שהוא מספיק טוב. מה גם שהטמפ' באיסוף היא נמוכה יותר. סתם אם משהו בעתיד יחפש....
בכלל אם אתה עובר לבית חדש...היתי מתכנן נקודת ניקוז ומים בקיר ואם לא בטח מבקש מאיש האבן לקדוח לך...בהצלחה!
- adi_habrusi
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 372
- נתן תודות: 133 פעמים
- קיבל תודות: 43 פעמים
תודה רבה!
יום דבש
-
ZoharKantor
- חבר פעיל

- תגובות: 72
- שם מלא: Zohar Kantor
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
@View63
הי,
בתחילת השרשור ישנה התייחסות לשילוח עם TNT ועלויות.
רכשתי דרך רכישה קבוצתית שארגן ידידינו CHURA מהפורום.
המכונה נרכשה בלגונדולה באיטליה.
ביי
הי,
בתחילת השרשור ישנה התייחסות לשילוח עם TNT ועלויות.
רכשתי דרך רכישה קבוצתית שארגן ידידינו CHURA מהפורום.
המכונה נרכשה בלגונדולה באיטליה.
ביי