המשימה הושגה!!סוני 50+מסך grandview 100 אינצ
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7043
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1465 פעמים
תתחדש
בחרת אחלה ציוד וההתקנה נראית מקצועית ויפה
עכשיו אתה צריך לקנות מנגל כדי לעשות על האש לכל אלו שעזרו לך ....
תעשה חיים(Y)
תעשה חיים(Y)
·אז זהו שגם כאן הם בשליטה מלאה למזלי...molvy כתב:תתחדש
תעשה חיים(Y)...
נזמין לערב עם סרט טוב
ותודה רבה מרגיש נפלא עם הרכישה
40 שנה לך תיזכור..
- Crossover-Shop
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 877
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 294 פעמים
תתחדש ותהנה נראה ממש טוב
לגבי הבריחה של התמונה - יש לך אופציה להזיז את העדשה שמאלה וימינה ע"י סיבוב הגלגלת מלמטה זה אמור לפתור לך את הבעיה שהתמונה בורחת
לגבי הטריגר יש אופציה להוסיף טריגרים חיצוניים ככה שאתה עדיין יכול להשתמש בתשתית שמתחת להורדה האוטומטית של המסך
דבר איתי שתתפנה בקשקר לזה
המשך יום נעים
לגבי הבריחה של התמונה - יש לך אופציה להזיז את העדשה שמאלה וימינה ע"י סיבוב הגלגלת מלמטה זה אמור לפתור לך את הבעיה שהתמונה בורחת
לגבי הטריגר יש אופציה להוסיף טריגרים חיצוניים ככה שאתה עדיין יכול להשתמש בתשתית שמתחת להורדה האוטומטית של המסך
המשך יום נעים
- idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
- נתן תודות: 293 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
גם לי חיכתה הפתעה בעניין הטריגר (לא האמנתי שלמקרן הקודם שהיה לי שכבר מלאו לו 3 שנים בזמן ההחלפה שלו , אפסון 8500, יש טריגר ולסוני 50 אין).
הפיתרון שלי היה פשוט (רעיון של מתקין של אניגמה) - לחבר טריגר לזון 2 ברסיבר (שאצלי אין בו שימוש).
לא אידיאלי כמו טריגר למקרן אבל לא הרבה פחות נח.
הפיתרון שלי היה פשוט (רעיון של מתקין של אניגמה) - לחבר טריגר לזון 2 ברסיבר (שאצלי אין בו שימוש).
לא אידיאלי כמו טריגר למקרן אבל לא הרבה פחות נח.
·תודה רבה רועי על הכל!Crossover-Shop כתב:תתחדש ותהנה נראה ממש טוב
המשך יום נעים...
40 שנה לך תיזכור..
·קונה HARMONY 650 שישלוט על הכלidan309 כתב:גם לי חיכתה הפתעה בעניין הטריגר (לא האמנתי שלמקרן הקודם שהיה לי שכבר מלאו לו 3 שנים בזמן ההחלפה שלו , אפסון 8500, יש טריגר ולסוני 50 אין).
לא אידיאלי כמו טריגר למקרן אבל לא הרבה פחות נח....
40 שנה לך תיזכור..
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17934
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
·new-guy כתב:·קונה HARMONY 650 שישלוט על הכל.........
שלומי
לענין הטריגר עידן צודק לא חשבתי על זה. במידה ויש לך טריגר ברסיבר וניתן להביא אליו את החוט אתה מסודר.
- sufgi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3748
- נתן תודות: 253 פעמים
- קיבל תודות: 216 פעמים
new-guy תתחדש
האם הרחקת את המסך מהקיר (ואיך?) על מנת שירד לפני הפנסוניק, או שגם כשהמסך מוצמד לקיר עדיין המסך יורד לפני הפנסוניק ?
ועוד משהו, אני רואה שיש לך סנטר מפלצתי (וגבוה), אני מציע לך למצוא דרך לשים אותו יותר למטה (לפני המזנון, או אפילו לעשות שינוי כלשהו במזנון), וזאת כדי להוריד יותר את המסך. חווית הצפיה משתפרת פלאים כשהמסך נמוך.
האם הרחקת את המסך מהקיר (ואיך?) על מנת שירד לפני הפנסוניק, או שגם כשהמסך מוצמד לקיר עדיין המסך יורד לפני הפנסוניק ?
ועוד משהו, אני רואה שיש לך סנטר מפלצתי (וגבוה), אני מציע לך למצוא דרך לשים אותו יותר למטה (לפני המזנון, או אפילו לעשות שינוי כלשהו במזנון), וזאת כדי להוריד יותר את המסך. חווית הצפיה משתפרת פלאים כשהמסך נמוך.
@sufgi
·
יש וו הרחקה מהקיר של כ12 ס"מ מהקיר יורד המסך
הפנסוניק כ9 ס"מ מהקיר
אני יצלם היום.
לגבי הסנטר המפלצתי אכן סנטר מדהים עשוי מגלופת עץ גדול וברור זה 65 ס"מ מהרצפה הקצה שלו ואני מבסוט עד השמיים
שוכב על הספה עם צלחת ענבים ביד ורואה סרט בקולנוע..
·
יש וו הרחקה מהקיר של כ12 ס"מ מהקיר יורד המסך
הפנסוניק כ9 ס"מ מהקיר
אני יצלם היום.
לגבי הסנטר המפלצתי אכן סנטר מדהים עשוי מגלופת עץ גדול וברור זה 65 ס"מ מהרצפה הקצה שלו ואני מבסוט עד השמיים
שוכב על הספה עם צלחת ענבים ביד ורואה סרט בקולנוע..
40 שנה לך תיזכור..