עזרה בבחירת קולה חדש
- adi_habrusi
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 372
- נתן תודות: 133 פעמים
- קיבל תודות: 43 פעמים
TNT לא יתנו לך מחיר, כי אתה לא לקוח שלהם ( אלא אם כן אתה לקוח שלהם) הם לא עובדים עם לקוחות פרטים, בגלל זה הברור היה צריך להעשות דרך דובאי.
הבנתי ש FDEX לא עושים משלוח, אולי שווה לבדוק ב DHL.
אמרת לבחור שאנחנו מעוניינים לקנות כמה יחידות ושזה ישתלם לו ?
הבנתי ש FDEX לא עושים משלוח, אולי שווה לבדוק ב DHL.
אמרת לבחור שאנחנו מעוניינים לקנות כמה יחידות ושזה ישתלם לו ?
יום דבש
- docfeelgood
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 660
- נתן תודות: 67 פעמים
- קיבל תודות: 99 פעמים
אם תזמינו יותר מאחד אז יתיחסו אל זה כמו לקוח מיסחרי
ויכריחו אתכם לעבור דרך מכון התקנים כי לא מיבאים אותו לארץ
ואין לו אישור מכון התקנים הדרך היחידה היא להביא אחד אחד
ולהודיע לעמיל המכס שזה לא לשימוש מיסחרי
בהצלחה
ויכריחו אתכם לעבור דרך מכון התקנים כי לא מיבאים אותו לארץ
ואין לו אישור מכון התקנים הדרך היחידה היא להביא אחד אחד
ולהודיע לעמיל המכס שזה לא לשימוש מיסחרי
בהצלחה
- YuvalRotem
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 23
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
עדיף כבר לארגן איזה ירדני או מיצרי שיוכל לקבל את המוצרים...
בסוף שכחתי לעדכן, אבל קניתי את ה Gene 
הסיבה שהלכתי עליו היא אך ורק בגלל פשטות ההזמנה. הזמנתי אותו מ Docklandscoffee, לקח המון זמן עד שהוא הגיע (לדעתי בגלל כל השביתות בדואר שהיו באותה תקופה) אך הוא הגיע ארוז מצוין.
בינתיים הספקתי לעשות עליו משהו כמו 5 קליות ואני סופר מרוצה. זה מכשיר שהוא כמעט שגר-ושכח והתוצאות מצוינות. על אף שמדובר בקולה אויר אישית לא שמתי לב לשוני מהותי בתוצאות בינו לבין החביתוש...
ממליץ לכל מי ששוקל להזמין אותו לעשות את זה דרך האתר הנ"ל.
הסיבה שהלכתי עליו היא אך ורק בגלל פשטות ההזמנה. הזמנתי אותו מ Docklandscoffee, לקח המון זמן עד שהוא הגיע (לדעתי בגלל כל השביתות בדואר שהיו באותה תקופה) אך הוא הגיע ארוז מצוין.
בינתיים הספקתי לעשות עליו משהו כמו 5 קליות ואני סופר מרוצה. זה מכשיר שהוא כמעט שגר-ושכח והתוצאות מצוינות. על אף שמדובר בקולה אויר אישית לא שמתי לב לשוני מהותי בתוצאות בינו לבין החביתוש...
ממליץ לכל מי ששוקל להזמין אותו לעשות את זה דרך האתר הנ"ל.
- Chura
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4777
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 278 פעמים
חבר שגר באוסטרליה הסכים לעשות לי את המשלוח, אבל זה צריך להוסיף עוד 120 דולר אוסטלרי כי אין קיזוז מע"מ.
משלוח ימי עולה 150 דולר אוסטלרי, אז יוצא 270 דולר אוסטרלי emoticon
עדיין לא עוזר...
תודה!
משלוח ימי עולה 150 דולר אוסטלרי, אז יוצא 270 דולר אוסטרלי emoticon
עדיין לא עוזר...
תוכל לפרט עלויות ומיסים בבקשה ?MadCow כתב:בסוף שכחתי לעדכן, אבל קניתי את ה Gene
ממליץ לכל מי ששוקל להזמין אותו לעשות את זה דרך האתר הנ"ל....
תודה!
בשמחה
הקולה עולה 335 יורו (לאחר קיזוז) פלוס 40 יורו משלוח. המשלוח מתבצע ב DHL. בהתחלה חשבתי שמדובר במשלוח עד הבית, בדיעבד התברר לי שזה משלוח רגיל... זה לקח חודש, כמו שנאמר כנראה בעיקר בגלל השביתות המרובות באותה תקופה.
כשזה הגיע לארץ שילמתי עוד 18 אחוז מעמ (יצא 350 שקל פחות או יותר), וזהו. את זה עושים בדואר במעמד קבלת החבילה.
סה"כ כ2100 ש"ח.
קשה להתרשם יותר מדי במייל אבל עשה רושם שהבחור מ Docklands נחמד מאוד.
הקולה עולה 335 יורו (לאחר קיזוז) פלוס 40 יורו משלוח. המשלוח מתבצע ב DHL. בהתחלה חשבתי שמדובר במשלוח עד הבית, בדיעבד התברר לי שזה משלוח רגיל... זה לקח חודש, כמו שנאמר כנראה בעיקר בגלל השביתות המרובות באותה תקופה.
כשזה הגיע לארץ שילמתי עוד 18 אחוז מעמ (יצא 350 שקל פחות או יותר), וזהו. את זה עושים בדואר במעמד קבלת החבילה.
סה"כ כ2100 ש"ח.
קשה להתרשם יותר מדי במייל אבל עשה רושם שהבחור מ Docklands נחמד מאוד.