האם המחיר של הרמקולים האלה מוגזם?(AR18s).
- tnsilver
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4166
- נתן תודות: 619 פעמים
- קיבל תודות: 1301 פעמים
מה עושה אותו דבר? מפרסם מוצר למכירה בפורום שמתמחה במוצרים כאלה - בלי מושג ירוק לגבי הערך הראלי של המוצר, בלי לבדוק (במאמץ שאלה קטנה אחת בפורום) מה המחיר הסביר ולתת ללקוחות להשיא ל'כבודו' הצעות מחיר שימצאו חן בעיניו? ועוד אחר כך להזכר בסגנון רהיטי הבארוק החביב על הוד רוממתו ולהעיר הערות עיצוביות? סלח לי. זו התנהגות של עצלנים, חמדנים ואידיוטים! זהו זלזול בכל 'קורבן' רכישה פוטנציאלי ובעיני זו גם הונאה וגם גניבה. כן! הונאת נישול המתעניין מנכס הזמן הפנוי שלו וגניבה של שיחת טלפון. אולי עניין פעוט - אבל עדיין מחוצף. זו בדיוק המנטליות הלבנטינית שהופכת את המזה"ת לבזאר אחד גדול. אף אחד לא אמור לקבל את התופעות האלה!
- yairf
- עוסק בתחום

- תגובות: 9363
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 199 פעמים
ה-103 רמקול נהדר ועדיף בכמה רמות על ה-AR שהוזכר בהתחלת השרשור. הייתי בודק את ההסטוריה שלו ומוודא שאין בלאי באלמנטים והם מקוריים של KEF. שווה ללחוץ על המוכר ולפתות אותו בבקבוק עראק או משהו כזה - בכל זאת אנחנו במזרח התיכון 
יאיר אין לי כוח להתחיל לנהל משאים ומתנים עם כל מני חברה שעוד לא החליטו מה יד ימין רוצה מיד שמאל.
טומי התכוונתי שב1000 שקל כנראה שהייתי משאיר את הרמקול הזה לעצמי.
מה שכן לא הייתי מפרסם אותו בלי לבדוק מה מחירו ובלי באמת לרצות למכור אותו. בגלל זה אני לא ממשיך ללחוץ עליו אמרתי לו איפה אני עומד, והוא בכלל במקום אחר.
טומי התכוונתי שב1000 שקל כנראה שהייתי משאיר את הרמקול הזה לעצמי.
מה שכן לא הייתי מפרסם אותו בלי לבדוק מה מחירו ובלי באמת לרצות למכור אותו. בגלל זה אני לא ממשיך ללחוץ עליו אמרתי לו איפה אני עומד, והוא בכלל במקום אחר.
יש לי
http://www.hifimusic.co.il/%D7%A8%D7%9E ... 20780.html
רכשתי אותם לפני שבועיים במטרה להרכיב מערכת "פשוטה" ונעימה להאזנה, ביינתים התגללו אלי רמקולים אחרים ואין לי מה לעשות עם אילו
המוכר שנראה רציני ומחזיק ציוד בעשרות אלפי שקלים נשבע לי שהדרייבירים מקוריים של פיירלס מהתקופה הטובה והמעורכת שלהם, אין לי איך לאשר זאת מאחר שבבית פירקתי דריבר אחד לבדיקה ולא ראיתי את שם החברה עליו.
סה"כ הם מאוד נחמדים, השוו אצלי לBOSTON ACOUSTIC A40 ונשמעו באופן משמעותי טוב יותר,
התיבה כבדה ומאוד איכותית, ונראה שמי שבנה אותה ידע מה הוא עושה , אין שם חברה על התיבה מאחר שהם ניצבעו מיקצועית יחד עם הלוגו.
האלמנטים במצב טוב,
המחיר גמיש מהסיבה שרשומה במודעה,
אתה מוזמן לבוא ולשמוע
שי
http://www.hifimusic.co.il/%D7%A8%D7%9E ... 20780.html
רכשתי אותם לפני שבועיים במטרה להרכיב מערכת "פשוטה" ונעימה להאזנה, ביינתים התגללו אלי רמקולים אחרים ואין לי מה לעשות עם אילו
המוכר שנראה רציני ומחזיק ציוד בעשרות אלפי שקלים נשבע לי שהדרייבירים מקוריים של פיירלס מהתקופה הטובה והמעורכת שלהם, אין לי איך לאשר זאת מאחר שבבית פירקתי דריבר אחד לבדיקה ולא ראיתי את שם החברה עליו.
סה"כ הם מאוד נחמדים, השוו אצלי לBOSTON ACOUSTIC A40 ונשמעו באופן משמעותי טוב יותר,
התיבה כבדה ומאוד איכותית, ונראה שמי שבנה אותה ידע מה הוא עושה , אין שם חברה על התיבה מאחר שהם ניצבעו מיקצועית יחד עם הלוגו.
האלמנטים במצב טוב,
המחיר גמיש מהסיבה שרשומה במודעה,
אתה מוזמן לבוא ולשמוע
שי
אני מעדיף משהו מוכח ומוכר עם קצת יותר פרטים מהבטחות(בלי להעליב) ולא DIY.
יש לי רמקולים סבירים, Infinity 102, אני לא לחוץ יש זמן.
יאיר יש מצב שאתה צודק הבעיה היא שזה לא בתקציב כרגע.
נחכה או שהתקציב יגדל או שנמצא עסקה שהיא מציאה ולא עסקה טובה.
יש לי רמקולים סבירים, Infinity 102, אני לא לחוץ יש זמן.
יאיר יש מצב שאתה צודק הבעיה היא שזה לא בתקציב כרגע.
נחכה או שהתקציב יגדל או שנמצא עסקה שהיא מציאה ולא עסקה טובה.
- tnsilver
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4166
- נתן תודות: 619 פעמים
- קיבל תודות: 1301 פעמים
אני לא חושב. 1500 ש"ח זה 300 ש"ח יותר מהמחיר הכי גבוה של 103.2 במצב הכי טוב. הם גם לא כאלה מוצלחים. בסים איפה??? לא מתקרבים ל-AR. איפה הגרילים? לא שווים כסף (והרבה יחסית)?yairf כתב:גם ב-1500 זו קנייה טובה, בהנחה והוא נקי קוסמטית....
בדיוק כך! אם לא שווה למישהו למכור מוצר בפחות מ-X שידרוש עליו מראש Y+X ולא יז--ן את השכל לכולם. אין טיפת כבוד הדדי במכירות האלה. הכל בזאר של ערסים קטנים. הדרעקים האלה לא מבינים שעסקה טרנזקציונית מתוחמת זה הבסיס לכל כלכלה בריאה. זה קדוש! אחר-כך האנשים האלה הופכים למנהלי שיווק בחברות גדולות ואי-אפשר להתנתק מחברת הכבלים, חברת הגז ממשיכה לחייב אותך גם אם אתה לא לקוח שלה, כל מי שחותמים לו על הוראת קבע עושה בחשבון שלך מה שבא לו... שכונה! כאן זה מתחיל. ביד 2 כשהם עוד קטנים.farkash7 כתב: טומי התכוונתי שב1000 שקל כנראה שהייתי משאיר את הרמקול הזה לעצמי.
מה שכן לא הייתי מפרסם אותו בלי לבדוק מה מחירו ובלי באמת לרצות למכור אותו. בגלל זה אני לא ממשיך ללחוץ עליו אמרתי לו איפה אני עומד, והוא בכלל במקום אחר....
- grafitis
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1379
- נתן תודות: 61 פעמים
- קיבל תודות: 235 פעמים
KEF 103/2 נמכר באנגליה ב 200-300 פאונד.
לא מזמן הוצע KEF 103/3 לא זוכר באיזה מחיר, אולי הוא עדיין מסתובב בלוחות
הוא 3WAY ומכוון גבוה יותר מה 103/2.
אבל הוא 4 אוהם ולא כתבת איזה מגבר יש לך.
KEF C20 סתם רמקול, ונמכרבפאונדים בודדים, כנראה רק לחלקי חילוף.
ה B&W 302 לא ברמה של ה 103 ועולה גם רבע ממנו ביום אביבי.
DM1 זה כבר סיפור אחר, וגם עולה כמו ה 103 גם בחורף.
אבל הוא כל כך ישן שצריך לבדוק את מצבו.
DM3 גדול מידי לפי מה שהבנתי מדבריך.
לא מזמן הוצע KEF 103/3 לא זוכר באיזה מחיר, אולי הוא עדיין מסתובב בלוחות
הוא 3WAY ומכוון גבוה יותר מה 103/2.
אבל הוא 4 אוהם ולא כתבת איזה מגבר יש לך.
KEF C20 סתם רמקול, ונמכרבפאונדים בודדים, כנראה רק לחלקי חילוף.
ה B&W 302 לא ברמה של ה 103 ועולה גם רבע ממנו ביום אביבי.
DM1 זה כבר סיפור אחר, וגם עולה כמו ה 103 גם בחורף.
אבל הוא כל כך ישן שצריך לבדוק את מצבו.
DM3 גדול מידי לפי מה שהבנתי מדבריך.