אכן SUB עם פורט יורד יותר נמוך ויותר מתאים לקולנוע ביתי אך שוב לפעמים יש אילוצים.
אצלי לדוגמא סדרת PB לא תכנס לנישה שיש ל- SUB היום ומיקום אחר לא ישים מבחינת העברת כבל אלא אם אני אשתמש הפתרון אלחוטי להעברת הסיגנל) והם מציעים פתרון שכזה.
אתה גם יכול להשתמש בכלי ההתאמה שיש באתר שלהם בין הרמקולים שיש לך היום ל- SUB המתאים:
http://www.svsound.com/merlin
(כמובן שיש עוד שיקולים אבל זה לצורך התאמת יכולות)
SVS PB1000/SB2000?
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9067
- נתן תודות: 1587 פעמים
- קיבל תודות: 1355 פעמים
שאני שאלתי אותם לגבי ה- SB-2000 על סלון בגודל 3*4 עם גודל זהה פתוח לכיוון פינת האוכל הם ענו לי ש:
In that size space, the SB-2000 will have plenty of power and output. Very clean and tight as well.
ששאלתי על זה שהוא אולי יותר מדיי אז:
It might be a bit much but you'll have power on tap if you ever decide to move it to a larger room.
ולגבי SB או PB הם ענו ש:
Its a fairly small area so you won't need a ton of headroom and low end impact that the PB-2000 would offer. The SB-2000 will take better advantage of available room gain (natural rise in bass response in a tightly sealed room), which will give it plenty of low end output for movies.
The SB-2000 has a bit better musicality as well.
In that size space, the SB-2000 will have plenty of power and output. Very clean and tight as well.
ששאלתי על זה שהוא אולי יותר מדיי אז:
It might be a bit much but you'll have power on tap if you ever decide to move it to a larger room.
ולגבי SB או PB הם ענו ש:
Its a fairly small area so you won't need a ton of headroom and low end impact that the PB-2000 would offer. The SB-2000 will take better advantage of available room gain (natural rise in bass response in a tightly sealed room), which will give it plenty of low end output for movies.
The SB-2000 has a bit better musicality as well.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
"בעקבותיכם" הזמנתי את ה- SB-2000.
ה- SUB הנוכחי שלי הוא KEF KUBE-2 משודך ל- HTS3001SE satellites ו- HTC3001SE centre
המיקום של ה- SUB הוא בתוך נישה במרכז ארון שבחזית הסלון (מכיל גם את הרסיבר, HTPC ממיר ונגן bluray) דבר המגביל את ה- SUB הנוכחי.
הנישה גם מגבילה את הגודל ה- SUB ובמקום אחר בסלון לא ניתן למקם אותו (אין אישור הנהלה לדבר)
לפיכך רציתי למקסם את יכולות ה- SUB תחת אילוצי הנישה והזמנתי את ה- SB-2000.
התיצתי גם עם SVS והם אמרו שהמיקום מתאים ל- SB-2000 וכן הוא מתאים לחלל הסלון.
ה- SUB הנוכחי שלי הוא KEF KUBE-2 משודך ל- HTS3001SE satellites ו- HTC3001SE centre
המיקום של ה- SUB הוא בתוך נישה במרכז ארון שבחזית הסלון (מכיל גם את הרסיבר, HTPC ממיר ונגן bluray) דבר המגביל את ה- SUB הנוכחי.
הנישה גם מגבילה את הגודל ה- SUB ובמקום אחר בסלון לא ניתן למקם אותו (אין אישור הנהלה לדבר)
לפיכך רציתי למקסם את יכולות ה- SUB תחת אילוצי הנישה והזמנתי את ה- SB-2000.
התיצתי גם עם SVS והם אמרו שהמיקום מתאים ל- SB-2000 וכן הוא מתאים לחלל הסלון.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
ת.ת.ת.