אני משלם ל100 מגה לבזק
-
OrenWol
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
תשתית + ספק ומקבל רק 15מגה העלאה בSPEEDTEST ?
אך זה הגיוני ?
אך זה הגיוני ?
-
OrenWol
-
- חבר שרק התחיל

יופי מסתבר שראוטר שלי תומך ב15מגה במשך שנה . וההורים שלי אפילו לא ידעו .
מה עדיף לשדרג ב10 שקל בחודש מבזק סטור או לקנות פרטי ?
מה עדיף לשדרג ב10 שקל בחודש מבזק סטור או לקנות פרטי ?
- Aviv943
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 612
לקנות פרטי וזה ללא ספק.
אני קניתי לפני חצי שנה 2 ראוטרים של TP-Link מדגם 1043 (V1) כל אחד ב 250 שקל כדי לכסות שטח גדול יותר.
אני יכול להגיד שאין לי מילה רעה אחת להגיד עליהם. אף פעם לא היה לי ראוטר שמתפקד כל כך הרבה זמן בלי לגעת בו.
פשוט עובד נהדר- עם קושחה מקורית.
אני קניתי לפני חצי שנה 2 ראוטרים של TP-Link מדגם 1043 (V1) כל אחד ב 250 שקל כדי לכסות שטח גדול יותר.
אני יכול להגיד שאין לי מילה רעה אחת להגיד עליהם. אף פעם לא היה לי ראוטר שמתפקד כל כך הרבה זמן בלי לגעת בו.
פשוט עובד נהדר- עם קושחה מקורית.
- muataz
-
- טרול

- תגובות: 953
- שם מלא: muataz
·אתה מתכוון הורדה?OrenWol כתב:תשתית + ספק ומקבל רק 15מגה העלאה בSPEEDTEST ?
אך זה הגיוני ?...
- cobraf
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 764
TPLINK עם קושחה מקורית על הפנים,במיוחד שיש לו חור אבטחה ענקי בגודל של הראוטר עצמו
האם הבעיה היא בראוטר או במודם שלא תומך ביותר מ15 מגה? אם זה המודם אז תבקש מבזק מודם בלבד לVDSL
האם הבעיה היא בראוטר או במודם שלא תומך ביותר מ15 מגה? אם זה המודם אז תבקש מבזק מודם בלבד לVDSL
-
OrenWol
-
- חבר שרק התחיל

התבלבתי התכוונתי DOWNLOAD .
בכול אופן בניגוד ל46M הורדה המקורית , הורדתי TCP OPTISMIER והתוצאה שלי כרגע המינימום החוקי בבזק
54M הורדה ו3 העלאה . יש עוד טריקים לשפר מהירות אינטרנט שמחובר דרך כבל או שזה המקסימום כי אני כנראה קצת רחוק מהמרכזיה ?
בכול אופן בניגוד ל46M הורדה המקורית , הורדתי TCP OPTISMIER והתוצאה שלי כרגע המינימום החוקי בבזק
54M הורדה ו3 העלאה . יש עוד טריקים לשפר מהירות אינטרנט שמחובר דרך כבל או שזה המקסימום כי אני כנראה קצת רחוק מהמרכזיה ?
- ronen61
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4655
לי דווקא ישAviv943 כתב:לקנות פרטי וזה ללא ספק.
פשוט עובד נהדר- עם קושחה מקורית....
- tom29
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 105
מה הבעתי?תודה אני עם v2 מי יומיים הבעיה היחידה אן כיסוי טוב ב wifi ו אן אפשרות לבחור תוכן ( n) בלבדronen61 כתב:לי דווקא יש.........
- ronen61
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4655
לי עם tp link 1043. אחרי שנה בערך הפסיק לעבוד, לא משנה כמה פעמים איפוסים עשיתי לו.
יותר טוב מזה, פשוט נשתגע