האבולוציונה שלי הגיע סוף סוף
- Chura
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4777
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 278 פעמים
איזה יופי.
אני כבר מלא זמן רוצה להשתדרג לויואלדי, אבל מחכה כי טרם רכשתי דירה ורק שם אתקין הזנה ישירה.
עכשיו גיליתי שיש אופציה למכונה טובה עם 2 האופציות, ואללה השדרוג שוב מדגדג !
תתחדש!!
אני כבר מלא זמן רוצה להשתדרג לויואלדי, אבל מחכה כי טרם רכשתי דירה ורק שם אתקין הזנה ישירה.
עכשיו גיליתי שיש אופציה למכונה טובה עם 2 האופציות, ואללה השדרוג שוב מדגדג !
תתחדש!!
Configure Terminal
Write Erase
reload

Write Erase
reload
שמואליק, אכן הוצאת המכיל דורשת מאמץ אבל זה מתוכנן בדיוק בשביל זה. הדבר מבטיח איטום מלא כשהמיכל מחובר. דרך אגב, האם הוספת טי עם צינור המשמש כנשם בצנרת הניקוז השקופה? אני עדיין משתמש במיכל ובברז ביציאת המרכך (עוד לא הגעתי ליצירת הפתח בשיש...)
ראה אה תמונה בשרשור שלי
http://www.htcafe.co.il/modules.php?nam ... c&start=15
ראה אה תמונה בשרשור שלי
http://www.htcafe.co.il/modules.php?nam ... c&start=15
לא הוספתי T, הצינור כרגע הולך לכיור (יש לי כיור כפול). לא קדחתי חור בשיש כי אני מתכוון להחליף אותו בקרוב, יחד עם קצת שינויים שאני עושה במטבח.
אני רואה שהצינור נשאר מלא במים ברובו, אבל כל פעם שנכנסים מים למגש, יוצאת בערך אותה כמות מהצינור. יכול להיות שהוספת נשם תגרום לריקון מלא של הצינור, אני אנסה.
לגבי הוצאת המיכל, הוא תפוס בכוח מוגזם ואני לא מצליח לשחרר אותו. אני רוצה לעבור לשימוש במיכל יחד עם מים מינרלים למספר ימים כדי ליצור טיפה אבנית כמו שהציע מוטי. בכל מקרה טעם המים דיי השתפר כבר אחרי יום אחד, כנראה שעברו מספיק מים בדוד כדי לנקות אותו.
אני רואה שהצינור נשאר מלא במים ברובו, אבל כל פעם שנכנסים מים למגש, יוצאת בערך אותה כמות מהצינור. יכול להיות שהוספת נשם תגרום לריקון מלא של הצינור, אני אנסה.
לגבי הוצאת המיכל, הוא תפוס בכוח מוגזם ואני לא מצליח לשחרר אותו. אני רוצה לעבור לשימוש במיכל יחד עם מים מינרלים למספר ימים כדי ליצור טיפה אבנית כמו שהציע מוטי. בכל מקרה טעם המים דיי השתפר כבר אחרי יום אחד, כנראה שעברו מספיק מים בדוד כדי לנקות אותו.
@שמוליק_טל
·
היי שמוליק
שתי שאלות ברשותך:
א. האם יש למכונה הזאת PID?
ב. מה המידות של המכשיר (גובה רוחב ועומק)?
דני
·
היי שמוליק
שתי שאלות ברשותך:
א. האם יש למכונה הזאת PID?
ב. מה המידות של המכשיר (גובה רוחב ועומק)?
דני
דני ברק = barakdan
בעליה של רוקט צ'ליני אבולוציונה המופלאה...
בבוקר אספרסו, אחר הצהרים - אני אספרסו, אשתי קפוצי'נו גדול
בעליה של רוקט צ'ליני אבולוציונה המופלאה...
בבוקר אספרסו, אחר הצהרים - אני אספרסו, אשתי קפוצי'נו גדול