ממיר דיגיטלי Hyundai HADV-1617 יונדאי
- NatanBarri
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 360
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 33 פעמים
ועוד איך קיים שידור.השידור על אפיק 32 .
השידור רציף כבר שבועיים ללא הפסקות.
השידור הוא נסיוני וזה מסביר את תגובת עידן +.
השידור רציף כבר שבועיים ללא הפסקות.
השידור הוא נסיוני וזה מסביר את תגובת עידן +.
- NatanBarri
- חבר פעיל מאוד

aharon678
ערוץ 1hd על אפיק 32
ערוץ 1hd על אפיק 32
לאחר שאף ערוץ אינו נקלט באיכות HD, התקשרתי ל-עידן+ טל' *3445. אחרי 5 שעות המתנה הם הודיעו לי, שאין ל-עידן+ שידורים ביכות HD. פרסמתי את העובדה בפורום.
מישהו בפורום פעמיים כתב, שכביכול שידורי HD ניסיוניים יש בערוץ 32. ניסיתי לפתוח את ערוץ 32 וקבלתי תגובה: "הערוץ לא חוקי".
ברצוני להחזיר את הממיר. אבל איך עושים את זה, אם הזמנתי אותו באינטרנט בחנות הנמצאת בבת-ים?
מישהו בפורום פעמיים כתב, שכביכול שידורי HD ניסיוניים יש בערוץ 32. ניסיתי לפתוח את ערוץ 32 וקבלתי תגובה: "הערוץ לא חוקי".
ברצוני להחזיר את הממיר. אבל איך עושים את זה, אם הזמנתי אותו באינטרנט בחנות הנמצאת בבת-ים?
- NatanBarri
- חבר פעיל מאוד

aharon678
אגיד לך פעם שלישית ולא כביכול!
יש שידור של ערוץ 1hd על תדר 32 בt2.
כדי לקלוט צריך אנטנה חיצונית טובה ומקצועית,
וכן רצוי ממיר בעל טיונר רגיש(למשל skl 06/03).
מקווה שהבנת!
אגיד לך פעם שלישית ולא כביכול!
יש שידור של ערוץ 1hd על תדר 32 בt2.
כדי לקלוט צריך אנטנה חיצונית טובה ומקצועית,
וכן רצוי ממיר בעל טיונר רגיש(למשל skl 06/03).
מקווה שהבנת!
- NatanBarri
- חבר פעיל מאוד

aharon678
שידור מהשעה האחרונה
שידור מהשעה האחרונה
בוודאי מיותר, כי אין שידור בערוץ 32 ואין שידור ניסיוני באיכות HD, כמו שאומר נציג עידן +.
דווקא רציתי להתנתק מהוט. מכעיס אותי שהוט בפועל העלתה מאוד את המחיר: כשלפני כשנה ו-4 חודשים קניתי את הטלוויזיה עם HD, היה כמה ערוצים באיכות HD. ערוץ 1 באיכות HD הופיע כערוץ 511, וכול הבאים אחריו (512 ודומה, ביניהם גם מצו) גם היו באיכות HD. פתאום רק ערוץ 11 נהיה HD ועל שאר – דרוש תשלום נוסף.
דווקא רציתי להתנתק מהוט. מכעיס אותי שהוט בפועל העלתה מאוד את המחיר: כשלפני כשנה ו-4 חודשים קניתי את הטלוויזיה עם HD, היה כמה ערוצים באיכות HD. ערוץ 1 באיכות HD הופיע כערוץ 511, וכול הבאים אחריו (512 ודומה, ביניהם גם מצו) גם היו באיכות HD. פתאום רק ערוץ 11 נהיה HD ועל שאר – דרוש תשלום נוסף.