סיפור על רכישת רסיבר ואיך חסכתי 2590 ש"ח.
אני ועוד חבר רכשנו גם מגבר מאמאזון. לחבר שלי המגבר עשה בעיות כמה שבועות לאחר הקנייה, משיחה איתם,נשלח מגבר חדש עד הבית עם ups והמשלוח חזרה של המגבר התקול היה אמור להיות על חשבונם גם. לאחר ששמעו על המחיר אותו ups דורשים,הם השאירו את המגבר אצלו.
דרך אגב,ביררתי איתם,הם נותנים שנתיים אחריות על המגבר.
הגיע הזמן שבארץ יתחילו ללמוד לתת שירות.
דרך אגב,ביררתי איתם,הם נותנים שנתיים אחריות על המגבר.
הגיע הזמן שבארץ יתחילו ללמוד לתת שירות.
תתחדש !!!
ככה בדיוק רכשתי את הרסיבר שלי ׁ ( X3000 ) חסכתי די הרבה כסף.
אם היבואנים יבינו שאנו לא פראיירים ויוזילו עלויות אולי נקנה בארץ, היום בעידן הגלובלי הכל אפשרי.
הבעיה שרוב הציבור בארץ מפחד לעשות קניות בחול, להתעסק עם זה לחפש לבחון ולעשות השוואות אז
הקלות היא לקנות בארץ במחירים מופקעים.
ככה בדיוק רכשתי את הרסיבר שלי ׁ ( X3000 ) חסכתי די הרבה כסף.
אם היבואנים יבינו שאנו לא פראיירים ויוזילו עלויות אולי נקנה בארץ, היום בעידן הגלובלי הכל אפשרי.
הבעיה שרוב הציבור בארץ מפחד לעשות קניות בחול, להתעסק עם זה לחפש לבחון ולעשות השוואות אז
הקלות היא לקנות בארץ במחירים מופקעים.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
הדבר היחיד שחורה לי בסיפור הזה הוא העובדה שאפילו בזאפ אפשר לקנות את הרסיבר הזה בפחות מ-4,000 ש"ח, אז באמת שאין לי מושג איך קיבלת הצעה ממוצעת בחנויות של 5,190 ש"ח (מחיר זהה באופן תמוה למחיר המומלץ לצרכן היישר מדף המחירון של היבואן הרשמי...)Norega כתב:בטח רובכם כבר מכירים אבל בכל אופן רציתי לשתף.
התענייתי לרכוש רסיבר Yamaha מדגם RXV-675.
נגשתי למספר חנויות שמתמחות באודיו וקולנוע ביתי במרכז תל אביב,,לא אנקוב בשמות.
המחיר הממוצע שמצאתי באיזור מגוריי הוא 5190 ש"ח.
לאחר שכבר ויתרתי נגשתי לAmazon גרמניה ולאחר בדיקה יצא שאותו הרסיבר בדיוק כולל משלוח מיסים ומכס יצא 2600 ש"ח.
לאחר כשבוע וחצי הגיע אלי שליח של דואר ישראל עם הרסיבר חדש בקופסא.
ממליץ בחום למי שרוצה ולא מסוגל עקב המחירים המוטרפים בארץ....
מנסיוני, המחיר הממוצע בפועל אחרי מיקוח בחנות מתמחה יותר קרוב ל-10% מתחת למחיר הכי זול בזאפ (ואפשר במקרים מסויימים למצוא דילים יותר טובים מזה..!) - ולא בכדי, מישהו הגיב כאן למעלה שהוא קיבל הצעה בחנות על הרסיבר הזה בדיוק שהייתה נמוכה מ-3,500 ש"ח.
בכל מקרה, עשית עסקה מצויינת, וחסכת כמעט 1,000 ש"ח, שזה בהחלט חיסכון נאה גם מול ויתור על אחריות מלאה לשלוש שנים מהיבואן הרשמי. מה שלא ברור לי זה למה אתה מנסה "למכור" את העסקה הזאת כחיסכון של כמעט פי 3 ממה שחסכת בפועל...
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
הרבה יותר בעייתי מכמה סיבות:nirmv כתב:מה לגבי רמקולים ? האם שווה לקנות בחו"ל ? נגיד חשקה נפשי באיזה CM10......
א) B&W ויצרנים בריטיים (ובכלל) אחרים די קשה למצוא באינטרנט, ועל אחת כמה וכמה באמזון
ב) סדרת ה-CM נחשבת לסדרת גבוהה יחסית של B&W, ולכן המחיר שלה לא מבוטל גם בחו"ל...
ג) רמקולים (מלבד מדפיים קטנים וסאטליטים) הם לרוב מוצרים הרבה יותר גדולים וכבדים מהרסיבר הממוצע, והם מגיעים בזוגות, מה שמגדיל מאוד את עלויות השילוח!
היתרון היחסי של רמקולים על רסיברים הוא ביד שנייה - רמקולים מחזיקים מעמד הרבה מאוד שנים (וגם "ריענון" של גומי או אפילו אלמנט פגום פה ושם לא צריך לעלות הון), והטכנולוגיות שבהם לא משתנות פעם בשנתיים-שלוש כמו ברסיברים (לדוגמה, הקונצנזוס אצל רוכשי רסיברים בימים אלה הוא לשקול בחיוב רב המתנה של עוד שנה לפחות עד שייצאו דגמים עם HDMI 2.0 ו-DTS UHD).
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7662
- נתן תודות: 488 פעמים
- קיבל תודות: 888 פעמים
עזבו, אין שום הצדקה לנפח מחיר בצורה שעושים פה. בטח לא מחירים שהם בעשרות אחוזים מעל המחיר בחו"ל.
הפער כזה גדול לפעמים, ששווה לקחת סיכון מבחינת השירות, ואפשר לבדוק, יש יבואנים שיתנו לכם שירות בארץ גם אם קניתם בחו"ל.
הפער כזה גדול לפעמים, ששווה לקחת סיכון מבחינת השירות, ואפשר לבדוק, יש יבואנים שיתנו לכם שירות בארץ גם אם קניתם בחו"ל.