·ronen61 כתב:·היי,......
אני הזמנתי את זה, הגיע והתקנתי.
אבל משהו מוזר קורה, כשרואים הוט, המסך נכבה ונדלק מעצמו כל כמה דקות....
זה שזה נכבה כל כמה דקות ,זה אומר שההתקן עושה את העבודה,
מרגיש עלית מתח ומנתק את מקור הסכנה(הוט}

zזה רלוונטי גם כיום לגבי מכשיר FIBERBOX ומכשירי MINI FIBER ?mbd כתב:בכל פעם שקיימת התפצלות לממיר נוסף קיים הסיכוי שה-GROUND יגרום להפרעות אותם
אמור ה-ISOLATOR למנוע. והיות וכל ממיר מחובר בניפרד הוא זקוק ל-ISOLATOR נפרד.
רק כדי להבהיר מה תפקידו של ה-ISOLATOR .
Helps eliminate audio hum and horizontal scrolling bars caused by ground loops.
Low insertion loss - transparent to all cable TV signals and services, from 100Hz up to 860MHz.
Eliminates loops by isolating the ground connection between components so that currents cannot pass.
Should be used to supplement a well grounded system A/V Home Theater, when grounding issues persist.
ובנוסף לעיתים מניעת עיקצוצים חשמליים [זרמים] מהמכשיר....

·זהו יש אחד בארון תקשורת שלא בשימוש והוא אמר לי אין צורך לחבר בחוץ כי יש לי כבל בתוך הבית במרכז של הוט איפה שהכל מתפצל ולכן הוא אמר אין טעם בממירים.pixies כתב:מה שאמר זה לא נכון, כשהייתי מנוי הוט היה לי איזולטור לפני אחד הממירים (שפתר בעיות של רעשים בתמונה וזמזום באודיו בחיבור קומפוננט אנלוגי), ובנוסף שמו לי עוד אחד בכניסה לדירה לאחר שביקשתי לעשות זאת גם עבור הממיר השני בגלל החשש משריפת כניסת HDMI.
אבל לדעתי זה מספיק שיש איזולטור אחד בכניסה לדירה....
·אז אני יתעקש פעם הבאה , בכל מקרה זה שמוסיפים עוד איזולטור לפני הממיר בנוסף לזה שיש בבית זה לא יכול לגרום בעיות אלה רק לבוא לטובה ?pixies כתב:מה שאמר זה לא נכון, כשהייתי מנוי הוט היה לי איזולטור לפני אחד הממירים (שפתר בעיות של רעשים בתמונה וזמזום באודיו בחיבור קומפוננט אנלוגי), ובנוסף שמו לי עוד אחד בכניסה לדירה לאחר שביקשתי לעשות זאת גם עבור הממיר השני בגלל החשש משריפת כניסת HDMI.
אבל לדעתי זה מספיק שיש איזולטור אחד בכניסה לדירה....

·הבעיה שהוט מתעקשים שמספיק אחד בבית פנימי והם קוראים לאיזה גלווינה משהו כזה ולא איזולטור שזה גם מנמיך רעשים, שמעתם על זה ?pixies כתב:הוט נותנים את זה בחינם. למה לקנות?...
אתה צריך HDMI Surge Protector, בסגנון של זה:MikMak כתב:·הבעיה שהוט מתעקשים שמספיק אחד בבית פנימי והם קוראים לאיזה גלווינה משהו כזה ולא איזולטור שזה גם מנמיך רעשים, שמעתם על זה ?......
ויש להוט איזה מחבר HDMI BODY GUARD או אתה ממליץ לקנות איזה דגם ?
תודה....
·תודה,Lee כתב:אתה צריך HDMI Surge Protector, בסגנון של זה:......
https://www.amazon.com/ViewHD-HDMI-Surg ... B00G0NTMH8
רק תשים לב איזו גרסת HDMI נתמכת....