LINN LP12

פורום המיועד לציוד אודיו וינטאג' על כל סוגיו וכן אודיו אנלוגי - פטיפונים, ויניל וטייפים
nvinyl66
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 826
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #21 

ומה תפקידו של לחצן ה- SUBSONIC? איתו או בלעדיו הצליל נשמע מעוות ומאכזב.

Can it be a rumble filter (not really a necessity if your'e using the linn - only for cases where rumble is caused by the LP rather than the TT)
נועם

roeek פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1349
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #22 

תודה NVINYL66.
נמר, XINDAX לא נמצאים הרבה בארץ, נדמה לי שכתבו על המגברים שלהם פעם ב-"רייטינג" אם אני לא טועה, אייל פור מביא אותם לארץ, נראה כי אם אייל בחר בהם יש לו סיבה טובה מאוד לכך... אין להם מתחרה במחיר ואני מקווה שאתה מרוצה.
עם איזה פטפון אתה עובד כרגע?
The Black Wax

נמר
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7772
נתן תודות: 1 פעם

שליחה #23 

כן המוצרים שלהם מעולים ואייל אכן בוחר בקפידה את המוצרים שהוא משווק.

כרגע יש לי פטיפון חדש של פרוג'קט RPM5 עם ראש של גראדו סילבר וזרוע קרבון.

יחד איתו רכשתי גם רינגמט שעושה פלאים בסאונד , הפטיפון מחובר בכבל אולטראלינק סילבר רפרנס .

אני ממש מרוצה מהתוצאה אבל הנוטינגהם הוא הצעד הבא שלי . (Y)
"מערכת סטריאו טובה לא מרכיבים בניחושים".

roeek פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #24 

אצל אייל אני חושב שהנוטינגהאם מחובר לסטייג' של EAR, (כך לפחות הוא אמר לי), ובטח הזרוע היא של גראהם... חלום בכל בית שעולה כמו בית..
מעניין שקראתי באינטרנט על מישהו שהשווה בין LP12 והנוטינגהאם (כמובן שהוא הרכיב על כל פטפון את הציוד הטוב ביותר שיש מבחינת זרוע וכולי), ונוטינגהאם ניצח (לטענתו).

קיים עוד פטפון ששנים אני שומע עליו רק דברים טובים מפי מיטב הממוחמחים, וזה פטפון קצת "אקזוטי" (כך הגדיר לי אותו בעבר איש מקצוע מהתעשייה), - WELL TEMPERED RECORD PLAYER ועם ציוד של SME הוא קצר כל שבח אפשרי
זהו אגב פטפון שמעולם, ככל הידוע לי, לא הובא לארץ..
במלים אחרות נמר - תמיד תמיד יש למה לשאוף ותמיד יש מה לשפר..

נמר
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #25 

נשמע מעניין.

יש לך איזה לינק לפטיפון? קצת מידע?

יש כל כך הרבה דברים טובים שלא מביאים לארץ .

לגבי הנוטינגהם ישנם הרבה מבחנים שקראתי שהוא ניצח והפסיד , אבל אני שמתי לב שברוב המבחנים משווים אותו לפטיפון שעולה פי 2 .

מה זה אומר? :wink:

אגב.

יש לך לינק לפטיפון שלך?

אני מכיר אותו אבל לא יצא לי להיתעמק בו אף פעם {גם לא לשמוע אותו}.

לפי דבריו של אייל פור הלין הוא פטיפון מצויין. (Y)
"מערכת סטריאו טובה לא מרכיבים בניחושים".

tascam
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2426
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 85 פעמים

שליחה #26 

ה- SUBSONIC אמור לימנוע פידבקים שנוצרים מתדרים נמוכים מ 30 הרץ על ידי סינוי והנחתה (שאינם נישמעים לרוב בני האדם) ושאינם מופיעים אפילו בהקלטה המקורית אלה נוצרים מתנועת התקלית שלעיתים אינו ישר לגמרי כפלס.....
לעיתים נדירות הסאבסוניק פוגע בצליל.

דן
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.

roeek פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #27 

לדן - נכון, אבל בדיוק בשביל זה משלמים יותר עבור פטפון טוב שיודע להתמודד עם הוויברציות.

באשר לנמר - על LP12 לא חסר חומר באינטרנט, בין אם באתר של LINN או בין אם ביקורות, הוא פטפון פופולארי מאוד בקרב אוכלוסיית האודיופילים, והוא מיוצר מאז שנת 1972 ללא שינויים ניכרים בחיצוניות שלו.
הרבה אנשי מקצוע בענף שה-LP12 בגרסתו היקרה (LINGO-EKOS וכל השיפורים) והן נוטינגהאם עם זרוע וראש איכותיים הם מצויינים והדיעות חלוקות מה יותר טוב, צריך פשוט לעשות מבחן האזנה כזה.
ל-LINN אין היום יבואן לארץ, אך ניתן להשיגו ביד שנייה.
לכשתשדרג לנוטינהאם אני מוכן לעשות איתך מבחן BACK 2 BACK לשני הפטפונים.
The Black Wax

roeek פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #28 

ועוד דבר נמר - ששכחתי- לינק לפטפון שציינתי ולא מביאים לארץ, למרות שהוא נחשב ומוערך בעולם כולו והוא קיים בשלוש/ארבע רמות מחיר (בחו"ל 2000-7000 $):
www.welltemperedlab.com
The Black Wax

diz1
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1022
קיבל תודות: 28 פעמים

שליחה #29 

roeek כתב:ועוד דבר נמר - ששכחתי- לינק לפטפון שציינתי ולא מביאים לארץ, למרות שהוא נחשב ומוערך בעולם כולו והוא קיים בשלוש/ארבע רמות מחיר (בחו"ל 2000-7000 $):
www.welltemperedlab.com
...
בוא אני אעשה לך את החיים יותר קלים
יש לפחות עוד כמה עשרות ויותר פטפונים שנותנים בראש ללין וספייס דק או לחברה שהבאת כדוגמה וזאת מבלי להתבלבל.

זה שבארץ יש תצוגה מוגבלת לא אומר שלא קיים.
לגבי הליין- זה פטפון מצוין ורפרנס בעבר. אבל הוא איבד את מקומו לטובת הסידי לפני מעל לעשרים שנה. היום זה כבר די קל למצוא פטיפון שינגן טוב יותר מהליין.
זו הסיבה שבאינטרנט תראה שכמותו בכמות גדולה נמכרים באיביי ואחרים.
וזה עוד לפני שדיברנו על קלות הכיוונים של פטפונים ושאר ירקות

yairf
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 9363
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 199 פעמים

שליחה #30 

roeek כתב:רמקולים של NAIM דגם ARIVA..
...
{על תיקח את זה אישית, זה נאמר בידידות} - אתה באמת מתכוון לשים הגברה ביותר מ-50 אלף ש"ח על זוג הצפצפות האלו? תעשה לעצמך טובה, תחזור לאילן ותבקש ממנו בדחילו ורחימו שייקח אותם בחזרה. לעולם לא תרצה להביט לאחור - האמן לי...

נמר
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #31 

roeek כתב:לדן - נכון, אבל בדיוק בשביל זה משלמים יותר עבור פטפון טוב שיודע להתמודד עם הוויברציות.

באשר לנמר - על LP12 לא חסר חומר באינטרנט, בין אם באתר של LINN או בין אם ביקורות, הוא פטפון פופולארי מאוד בקרב אוכלוסיית האודיופילים, והוא מיוצר מאז שנת 1972 ללא שינויים ניכרים בחיצוניות שלו.
הרבה אנשי מקצוע בענף שה-LP12 בגרסתו היקרה (LINGO-EKOS וכל השיפורים) והן נוטינגהאם עם זרוע וראש איכותיים הם מצויינים והדיעות חלוקות מה יותר טוב, צריך פשוט לעשות מבחן האזנה כזה.
ל-LINN אין היום יבואן לארץ, אך ניתן להשיגו ביד שנייה.
לכשתשדרג לנוטינהאם אני מוכן לעשות איתך מבחן BACK 2 BACK לשני הפטפונים.
...
קראתי עליו ... אני רואה שאנשים ממש מבסוטים ממנו אך מכמות המכירות שלו ביד שניה ניראה שאחוזים ניקרים החליטו להיתקדם הלאה.

לגבי המבחן בין שניהם?

בשימחה ואם הוא יצא מנצח ארכוש לעצמי אחד כזה. (Y)

מה שבטוח זה שלפי הביקורות הפטיפון שלך הוא באמת מצויין ... (f)

שלח תגובה

חזור אל “וינטאג' ואנלוגי”