אני עברתי להוט 200 מגה לפני שלושה שבועות ..לאחר שהבנתי שאין עתיד עם בזק ואמשיך לקבל סביב 53 מגה בטופ 100 (ואצלי המצב עוד היה סביר...יש כאלו שלא מקבלים יותר מ 20 מגה)
עד כה הוט עובד בסדר גמור - 200 מגה רוב שעות היממה לעיתים יורד ל 190 ...
@gabif
·
יש לי 200 של הוט וגם 40 של בזק. כנראה שאין שום סיבה להשאר עם זה של בזק אם לא הולך לקרות כלום שם. למרות שהיה שימושי לפני איזה חודש. היתה לבזק תקלה של איזה חצי יום, אז היה בק-אפ
כשהתקשרתי לבזק לשאול שאלות הרגשתי שבזק חושבים שהם עושים לי טובה שאני לקוח שלהם . רוצה לחזור? שלם דמי התקנה. מישהו בעבודה שלי סיפר לי שיש לו הוט ומשלם להם כמה גרושים וכבזק מתקשרים אליו הוא מספר להם כמה משלם ועל מה הם בכלל לא טורחים לנסות לשכנע אותו לעבור.
אני מניח שבלב שקט אפשר להתנתק מבזק וכשאני אתקשר כמישהו שהוא כבר לא לקוח שלהם הם ישכחו מכל סיפור דמי ההתקנה.
בקשר לunlimited המלצה שלי don't hold your breath . הוט עכשיו באסטרטגיה אגרסיבית של גיוס כמה שיותר לקוחות בזמן שבבזק באסטרטגיה של תגובה - כיבוי שריפות. הם אמרו שהם יתקינו סיבים איפה שיש ביקוש. מה שבזק יעשו זה כנראה יחברו סיבים בערים שIBC יתקינו סיבים. יש לבזק פריסה מסוימת של סיבים עד הבניין שלא מחוברים לכלום.
נכון שמעבר להוט נראה כמו עונש קשה יותר ממוות אבל אין הרבה אופציות בעיקר למי שרוצה upload יותר גבוה. 200 מגה הורדה בפועל לא תתן לי כלום.