MASHUP דרך DIXIE
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
ראיתי שדיקסי מתממשק גם עם FTV
גם דרך FTV יש לא מעט ערוצים.
בכל מקרה, עשיתי כמה ניסיונות וזה עובד ממש אחלה. חבל רק ש-DIXIE מכיר כמעט 400 ערוצים אבל כולם מופיעים ברשימה למרות שרובם לא ממופים. ואין דרך להעלים את כולם! כאילו, מה הקטע? ללכת אחד אחד ולבטל אותם ?
בכל מקרה, עשיתי כמה ניסיונות וזה עובד ממש אחלה. חבל רק ש-DIXIE מכיר כמעט 400 ערוצים אבל כולם מופיעים ברשימה למרות שרובם לא ממופים. ואין דרך להעלים את כולם! כאילו, מה הקטע? ללכת אחד אחד ולבטל אותם ?
Re: ראיתי שדיקסי מתממשק גם עם FTV
יפה מאוד - גילית לי הרחבה חדשה. התקנתי ונראה שיש בה דברים טובים מאוד.voguemaster כתב:גם דרך FTV יש לא מעט ערוצים.
בכל מקרה, עשיתי כמה ניסיונות וזה עובד ממש אחלה. חבל רק ש-DIXIE מכיר כמעט 400 ערוצים אבל כולם מופיעים ברשימה למרות שרובם לא ממופים. ואין דרך להעלים את כולם! כאילו, מה הקטע? ללכת אחד אחד ולבטל אותם ?...
אין דרך להעלים את כל הערוצים בבת אחת - צריך לבטל אחד אחד. מה שאני עשיתי זה ביטול של כולם ואז הוספה רק של הערוצים הממופים וככה אין לי חורים בערוצים.
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
זה בדיוק מה שאני מנסה להגיד
זה לא נראה לך מוזר שאי אפשר לבטל את כולם מלהיות מוצגים אם אין להם STREAM ממופה ? זה משהו שצריך להיות כברירת מחדל לדעתי.
קשה לי להאמין שהם כתבו כזה תוסף מושקע ומרשים אבל לא חשבו על דבר כזה קטן.
קשה לי להאמין שהם כתבו כזה תוסף מושקע ומרשים אבל לא חשבו על דבר כזה קטן.
Re: זה בדיוק מה שאני מנסה להגיד
דעתי כדעתך.voguemaster כתב:זה לא נראה לך מוזר שאי אפשר לבטל את כולם מלהיות מוצגים אם אין להם STREAM ממופה ? זה משהו שצריך להיות כברירת מחדל לדעתי.
קשה לי להאמין שהם כתבו כזה תוסף מושקע ומרשים אבל לא חשבו על דבר כזה קטן....
צריכה להיות אופציה של "בחר הכול" ואז אפשר \ בטל.