רוצה לקנות RPI (נרכש)

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
deleteduser1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1253
שם מלא: רוצה שתמחקו אותי
נתן תודות: 172 פעמים
קיבל תודות: 181 פעמים

שליחה #21 

אם הותקן הIMAGE כמו שצריך המכשיר יזהה אותו.
לא צריך לגעת בו מעבר להתקנת הIMAGE
ובעתיד השינוי הקטן עבור overclocking

idon889 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 561
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #22 

ביצעתי OC לרמת מדיום, ובאמת התפריטים הרבה יותר קלילים עכשיו. בנוסף בלי קשר, הייתי מופתע "מהקלות" שהמכשיר מושך סרטים מהמחשב ברשת ומנגן אותם חלק (MKV 1080P).

אשמח אם תעזרו לי עם כמה בעיות שמפריעות לי ולא הצלחתי למצוא להם פתרונות ברשת:
1. כאשר אני מפעיל את המכשיר, רצים כל מיני דברים של מערכת ההפעלה ואז XBMC עולה ישר. לא הבנתי למה אין שום תפריט או מקום שבו אני יכול לרשום את כל הפקודות במכשיר ובמקום זאת אני חייב להשתמש ב SSH ולהתחבר דרך תוכנת PUTTY ב PC. האם אני מפספס משהו?
2. הזמן שמוגדר אצלי במכשיר הוא אי שם ב-1970, בXBMC הTIMEZONE מוגדר בישראל, איך אני משנה את הזמן? (יכול להיות שהוא לא עדכן את הזמן כי המכשיר לא מחובר לאינטרנט- בעיה זמנית).
3. אני רגיל לסדר את הסרטים בXBMC לפי תאריך שינוי אחרון, כלומר כל קובץ מדיה חדש מופיע בתפריט עליון, כאשר המכשיר מושך את הסרטים מהמחשב הוא מגדיר את זמן ותאריך המשיכה העדכני לקבצי מדיה, וכך יש בלאגן שלם מהבחינה הזאת, יש דרך לשנות את זה לזמן שקיים לי בPC?

תודה רבה !!!!!

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #23 

2. תתחבר לאינטרנט והזמן יסתדר.
3. ראה 2...
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

idon889 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 561
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #24 

תודה על התשובות,

בנוגע לשאלה השלישית, אני לא מבין למה שכאשא הזמן יהיה עדכני במכשיר אז המכשיר פתאום יציג את תאריכי ההורדה של הקבצים בPC ולא את תאריכי ההוספה לrpi (כמו שעכשיו)?

היום העברתי את המכשיר לסלון והוא מחובר בכבל LAN לראוטר של הVOD של יס, ועקב כך שהנתונים עוברים דרך הכבלים של יס הופתעתי שהסרטים רצים חלק (סרטי 10GB~ MKV), אך משום מה קבצי ה FLAC נתקעים מדי פעם.

*** בלי קשר, מי שמנסה להשתמש בפונקציה של הHDMI-CEC והיא לא עובדת לו, היום שברתי את הראש ולא הבנתי למה הטלויזיה לא מזהה את המכשיר עד שהחלפתי כבל HDMI ופתאום זה עבד מעולה. אז מי שמתכנן לרכוש את החבילה שאני רכשתי ב71 דולר, תדעו שהכבל לא תומך ב HDMI-CEC.

voguemaster
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1500
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 173 פעמים

קיבלתי את ה-RPI היום

שליחה #25 

זה שהזמנתי מ-ADAFRUIT, הגיעו תוך 9 ימים.

40 דולר לפאי + 10 לקייס (מהאתר שלהם) + 7.5$ לכרטיס SD ו-8 דולר לספק כח (קניתי באיביי מקורי של גלקסי S4). משלוח לצערי היה 15 דולר מה שהופך את הכדאיות של העסקה למפוקפקת.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”