מייל חשוד מ"אמאזון"

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
ZeppeliN פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1005
הצטרף: מאי 2006

שליחה

שלום,
קיבלתי מייל ממשתמש שטוען שהוא מAMAZON שמבקש ממני לעשות activate לחשבון שלי.
אני מאמין שזה ניסיון פריצה (אני חושב שהמונח הנכון זה פישינג, לא סגור על זה).
בכל אופן, היזהרו, ואם זה כשר אנא עדכנו אותי (Y)
התמונה הראשונה זה מה ששלחו לי, והתמונה השנייה זה האתר שמופיע כשאני לוחץ על הלינק.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32985
הצטרף: מרץ 2007
מיקום: פאתי מלאבס

שליחה

צריך לראות מהי כתובת ה-HTTP/URL של הדף שנפתח. לא הבאת את זה בתמונה, וזה הכי חשוב.
סביר להניח שהיא לא מסתיימת ב-amazon.com...
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

Itsik_G
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1178
הצטרף: יולי 2005
מיקום: מרכז הארץ

שליחה

נראה שאתה צודק ומדובר בנסיון phishing.
שים לב לכתובת המייל שמצויינת בצד שמאל למעלה של התמונה הראשונה, מיילים מאמאזון מגיעים עם סיומת amazon.com.
גם הלוגו בכותרת Averification נראה לי מוזר, לא זוכר שנתקלתי בו בעבר. החץ מתחת ללוגו אמור לחבר בין ה a ל z כדי להמחיש שהם מוכרים "הכל".

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”