שלום רב,
רכשתי דירה אשר נמצאת בתהליכי בנייה ואני אמור להגיש בעוד מספר ימים תכניות חשמל ותקשורת.
ברצוני לחבר צינור קוברה 50 בין חדר ההורים לבין הסלון ובו כבלים של יס וכבל רשת CAT6 המחובר לראוטר בסלון, בנוסף למערכת קולנוע ביתית 5 רמקולים אשר מגיעים עם הכנה לחוטי משיכה.
כמו כן, האם יש צורך להוסיף עוד נקודות חשמל? (הקבלן נותן 28 נקודות)
מצ"ב מבנה החשמל.
אשמח לכל עזרה והמלצה שתינתן, תודה.
תכנון תשתית חשמל, תקשורת ומדיה
-
matt8685
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 3
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- JEXY
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
בהתכתבות לא ניתן לדעת מה הדרישות שלך אלא רק בפגישה עם אנשי מקצוע על מנת לקבלת הנחיות לקבלן ביצוע עבור השינוים שאתה מבקש.
אתה זה שתגור בדירה לכן חשוב להכין תשתית כמה שיותר מפורטת ועדכנית על מנת למנוע בעיות בעתיד
אתה זה שתגור בדירה לכן חשוב להכין תשתית כמה שיותר מפורטת ועדכנית על מנת למנוע בעיות בעתיד
-
matt8685
-
- חבר שרק התחיל

היי JEXY.
אין לי דרישות מיוחדות חוץ מזה שלא ארצה שכבלים יתרוצצו בדירה ולכן בחרתי בצינור קוברה בין החדרים.
בנוסף אשמח להמלצה כיצד לתכנן את היתר, לדוג' היכן להניח את הראוטר ואם יש צורך בשינויים נוספים אשר לא מגיעים בסטנדרט והכרחיים.
תודה רבה.
אין לי דרישות מיוחדות חוץ מזה שלא ארצה שכבלים יתרוצצו בדירה ולכן בחרתי בצינור קוברה בין החדרים.
בנוסף אשמח להמלצה כיצד לתכנן את היתר, לדוג' היכן להניח את הראוטר ואם יש צורך בשינויים נוספים אשר לא מגיעים בסטנדרט והכרחיים.
תודה רבה.
נערך לאחרונה על ידי matt8685 ב 24/03/2014 9:30, נערך פעם 1 בסך הכל.
- spacedude
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3505
אני לא הייתי משחיל צינור קוברה רק בשביל רשת וכבלים (אלה אם כן אתה רוצה להעביר עליו HDMI).
תשחיל צינור יעודי לכל כבל בנפרד.
תשחיל צינור יעודי לכל כבל בנפרד.
שחר
-
matt8685
-
- חבר שרק התחיל

היי spacedude,
סליחה על הבורות אבל כיצד יכול לשמש אותי כבל HDMI בין הסלון לחדר השינה?
הכבל מחבר בין הממיר לבין הTV בסלון שגם ככה קרובים ולכן אין צורך בצינור. נכון?
תודה.
סליחה על הבורות אבל כיצד יכול לשמש אותי כבל HDMI בין הסלון לחדר השינה?
הכבל מחבר בין הממיר לבין הTV בסלון שגם ככה קרובים ולכן אין צורך בצינור. נכון?
תודה.
- spacedude
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3505
אין לך צורך ב HDMI.
הקבלן אמור לשים לך נקודת כבלים + נקודת טלפון בכל חדר וכל הנקודות מרוכזות לארון תקשורת בדירה.
לא ברור למה אתה רוצה לשים שרשוריים נוספים. במיוחד לא ברור למה אתה רוצה לשים קוברה.
הקבלן אמור לשים לך נקודת כבלים + נקודת טלפון בכל חדר וכל הנקודות מרוכזות לארון תקשורת בדירה.
לא ברור למה אתה רוצה לשים שרשוריים נוספים. במיוחד לא ברור למה אתה רוצה לשים קוברה.
שחר