מבקש המלצה לנגן + IE ב 1500 ש"ח
רפובליקת בננות שמי שמנהל אותה בפועל זה טיפוסים מפוקפקים ועבריינים לכאורה, דוגמת חסן אדרעי ופרג׳ון.
היית מצפה מארגון כה בלתי אפקטיבי ומסואב להתנהל אחרת ולהתייעל, אך כנראה שאנו לא במדינה מתוקנת.
העיקר יש גרעין וסוכנות חלל.
היית מצפה מארגון כה בלתי אפקטיבי ומסואב להתנהל אחרת ולהתייעל, אך כנראה שאנו לא במדינה מתוקנת.
העיקר יש גרעין וסוכנות חלל.
אז כל שנותר זה להמתין רק עוד חודשיים עד שהעצלנים שם יפנו את ה300 טונות שתקועים להם..
אגב התווסף אתמול סטטוס חדש לטראקינג:
DESPATCHED TO OVERSEAS 30/Apr/2014 08:29:00 SINGPOST DESPATCHED TO COUNTRY : ISRAEL / CITY : TEL AVIV
אגב התווסף אתמול סטטוס חדש לטראקינג:
DESPATCHED TO OVERSEAS 30/Apr/2014 08:29:00 SINGPOST DESPATCHED TO COUNTRY : ISRAEL / CITY : TEL AVIV
אז אחרי חודש וחצי מורטי עצבים סופסוף הגיעה החבילה..mikel1999 כתב:טוב... אז מה שנשאר לי להגיד זה תתחדש![]()
אל תשכח לעדכן כשיגיע (:...
מאוחר יותר אשחק עם זה ונראה הכצעקתה..
דבר אחד הייתי חייב אבל,
מה זה הקונדום המוזר הזה שאמור להיות הכיסוי סיליקון?
אני מודע לעובדה שזו התלהבות ראשונית, ואני מודע לעובדה שהמעבר הזה חד מאד ביחס לשימוש הנוכחי באוזניות סוני כלשהן ב79.90 שמחוברות לHTC ONE שלי, אבל WOW!!!
מה זה הדבר הזה?!
אמנם הדרך עוד ארוכה, צריך גם לתת לדונו להפתח קצת, גם צריך עוד לשחק ולהתאים מיטבית עם המיליון סוגי טיפים וטבעות..
אבל זה נשמע טוב כל כך! לא האמנתי שניתן בפחות מ1400 ש"ח לקבל נגן כזה ואוזניות כאלו שנותנים סאונד כזה.
תודה רבה לכל הממליצים והעוזרים!
טיפים נוספים יתקבלו בברכה

מה זה הדבר הזה?!
אמנם הדרך עוד ארוכה, צריך גם לתת לדונו להפתח קצת, גם צריך עוד לשחק ולהתאים מיטבית עם המיליון סוגי טיפים וטבעות..
אבל זה נשמע טוב כל כך! לא האמנתי שניתן בפחות מ1400 ש"ח לקבל נגן כזה ואוזניות כאלו שנותנים סאונד כזה.
תודה רבה לכל הממליצים והעוזרים!
טיפים נוספים יתקבלו בברכה
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
ת.ת.ת.

עדכנתי את הקושחה לחדשה האחרונה מס' 3. ולפחות מבחינה ויזואלית, זה שיפור משמעותי.
זה נראה קצת יותר כמו מכשיר מודרני בשנת 2014 מאשר כמו בשנת 1994 כפי שזה מגיע בקושחה הקודמת.
ניסיתי כל מיני סוגים של טיפים, חלקם טובים, חלקם עוד יותר טובים, אבל עדיין אני לא סגור על משהו מושלם שיושב לי באוזן טוב גם בנוחות מירבית.
אני קצת מצטער שלא הלכתי כבר על אוזניות קאסטום. יש לי הרגשה שהאוזניות הבאות שלי, אם וכאשר ארכוש, הן יהיו קאסטום.
זה נראה קצת יותר כמו מכשיר מודרני בשנת 2014 מאשר כמו בשנת 1994 כפי שזה מגיע בקושחה הקודמת.
ניסיתי כל מיני סוגים של טיפים, חלקם טובים, חלקם עוד יותר טובים, אבל עדיין אני לא סגור על משהו מושלם שיושב לי באוזן טוב גם בנוחות מירבית.
אני קצת מצטער שלא הלכתי כבר על אוזניות קאסטום. יש לי הרגשה שהאוזניות הבאות שלי, אם וכאשר ארכוש, הן יהיו קאסטום.
תתחדש,לי לקח מעל שבוע למצוא את הטיפ המתאים,כרגע משתמש בספוג השחור בלי הואכום והוא מעולה.
אגב אני יודע שרובם לא מאמינים בBURN IN גם הממליצים על האוזניות הנ"ל,אבל עם הזמן אני מרגיש שאני יותר ויותר אוהב את האוזניות האלה עד כדי כך שאני לא מסוגל לשמוע באוזניות אחרות כמו SHURE SE215.
אגב אני יודע שרובם לא מאמינים בBURN IN גם הממליצים על האוזניות הנ"ל,אבל עם הזמן אני מרגיש שאני יותר ויותר אוהב את האוזניות האלה עד כדי כך שאני לא מסוגל לשמוע באוזניות אחרות כמו SHURE SE215.
למען האמת, מעט אפילו התבאסתי כבר, משום שאני כבר יותר משבוע לא מוצא את הטיפ המתאים והתחלתי לאכול סרטים שחבל שלא הלכתי כבר על קאסטום.
אתן לזה עוד זמן ועוד נסיונות אך אני חושב שבכל מקרה האזניות הבאות שלי כבר תהיינה אוזניות בהתאמה אישית.
אתן לזה עוד זמן ועוד נסיונות אך אני חושב שבכל מקרה האזניות הבאות שלי כבר תהיינה אוזניות בהתאמה אישית.