קנית אנטנה פשוטה וזולה לעידן פלוס?
-
tomer861
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 224
שלום לכולם..
אני מחפש לקנות את האנטנה הפשוטה שמגיעה עם הממיר..
בכל מקום שחיפשתי היה רק את אנטנת היאג הגדולה והמכוערת...
אשמח להמלצות בנושא..
אני מחפש לקנות את האנטנה הפשוטה שמגיעה עם הממיר..
בכל מקום שחיפשתי היה רק את אנטנת היאג הגדולה והמכוערת...
אשמח להמלצות בנושא..
- ido111
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 867
יש לי אחת שאני לא צריך, קח אותה ב-30 שקל.
- nimrodg
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1299
-
tomer861
-
- חבר פעיל מאוד

תודה
חשבתי להזמין מאייבי, סתם לא היה בא לי להמתין חודש כדי לקבל אותה, אז חשבתי לבדוק אם יש משהו שאפשר להזמין בארץ..לאחר שיטוט במספר חנויות אלקטרוניקה ללא הצלחה
חשבתי להזמין מאייבי, סתם לא היה בא לי להמתין חודש כדי לקבל אותה, אז חשבתי לבדוק אם יש משהו שאפשר להזמין בארץ..לאחר שיטוט במספר חנויות אלקטרוניקה ללא הצלחה
- גיל37
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2890
סיכוי מאד קטן שתצליח לקלוט איתה משהו אלא אם אתה גר קרוב לאיתנים.
- nimrodg
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1299
כמו שגיל כתב, עדיף לחסוך את הכסף ולהתקין אנטנה חיצונית, אפשר אפילו להתקין מחוץ לחלון שלך להתקין במידה ואין איזה תקנה ב-חוקי עזר העירייה.
מוזמנים לבקר בבלוג שלי חסר תקנה - בלוג בנושא תקנה 380, רכבים ומה שביניהם
-
tomer861
-
- חבר פעיל מאוד

האמת שאני קולט בצורה מעולה עם האנטנה הקטנה שקיבלתי עם הממיר..
בגלל זה אני רוצה אחת נוספת כזו לטלוויזה שקניתי שלא צריכה ממיר חיצוני
בגלל זה אני רוצה אחת נוספת כזו לטלוויזה שקניתי שלא צריכה ממיר חיצוני
- גיל37
-
- חבר ותיק

איכות הקליטה יכולה להשתנות מחדר לחדר בבית ואפילו באותו חדר אז עדיף לך לבדוק עם האנטנה שיש לך איך הקליטה לפני שאתה רוכש אחת דומה.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
לא רק זה אלא שאיכות הקליטה תשתנה גם בהתאם למזג האוויר ודברים אחרים בסביבה, הנחת העבודה צריכה להיות שלא סומכים על האנטנות האלה.גיל37 כתב:איכות הקליטה יכולה להשתנות מחדר לחדר בבית ואפילו באותו חדר אז עדיף לך לבדוק עם האנטנה שיש לך איך הקליטה לפני שאתה רוכש אחת דומה....
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46462
הדבר נכון שצריך לבדוק את הקליטה לפני שמתבססים על אנטנה כזו, אך זה לא נדיר כל כך להגיע עם אנטנה כזו לאחוזי קליטה נאותים דיו עבור צפייה תקינה. ב- 3 בתים שונים בנתניה הגעתי לקליטה תקינה אשר לא חייבה שימוש באמצעי קליטה מעבר לאנטנה המדוברת.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
לא מפליא בהתחשב בעובדה שיש משדר בנתניה עצמה, אבל כנראה ברוב הארץ זה לא יעבוד.ziv_r כתב:הדבר נכון שצריך לבדוק את הקליטה לפני שמתבססים על אנטנה כזו, אך זה לא נדיר כל כך להגיע עם אנטנה כזו לאחוזי קליטה נאותים דיו עבור צפייה תקינה. ב- 3 בתים שונים בנתניה הגעתי לקליטה תקינה אשר לא חייבה שימוש באמצעי קליטה מעבר לאנטנה המדוברת....
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46462
NegativeIQ,
בגלל זה התחלתי את התגובה שלי עם משפט מסויים וזה מאוד רלוונטי כי פותח השרשור טוען לקליטה נאותה עם האנטנה המדוברת.
בגלל זה התחלתי את התגובה שלי עם משפט מסויים וזה מאוד רלוונטי כי פותח השרשור טוען לקליטה נאותה עם האנטנה המדוברת.
- גיל37
-
- חבר ותיק

כבר פורסם כאן בפורום בעיה של מישהו שגר בנתניה בקומה גבוהה יחסית ולא מצליח לקלוט. זה תלוי בהמון משתנים כנראה.
האנטנה עם הבסיס המגנטי קולטת יותר טוב כאשר מצמידים אותה למשטח מתכתי כלשהו שיוצר רפלקטור שמגביר את האות.
האנטנה עם הבסיס המגנטי קולטת יותר טוב כאשר מצמידים אותה למשטח מתכתי כלשהו שיוצר רפלקטור שמגביר את האות.
- אנטיפסטו
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 102
אני קניתי אנטנה קטנה כזאת מDX ב10 שקלים והיא עובדת נהדר! בארץ מבקשים על אותו מוצר 50 שח לפחות.
אני מתגורר בירושלים ולכן אין לי בכלל בעיות קליטה.
אני מתגורר בירושלים ולכן אין לי בכלל בעיות קליטה.
- elicom
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 65
גיל צודק בהחלט, המשתנים הם רבים.גיל37 כתב:כבר פורסם כאן בפורום בעיה של מישהו שגר בנתניה בקומה גבוהה יחסית ולא מצליח לקלוט. זה תלוי בהמון משתנים כנראה.
האנטנה עם הבסיס המגנטי קולטת יותר טוב כאשר מצמידים אותה למשטח מתכתי כלשהו שיוצר רפלקטור שמגביר את האות....
אנטנת סטיק בנתניה בחלק גדול מהמקרים, עושה את העבודה.
תומר, אם אתה בנתניה, אתה מוזמן לבוא לקחת בחינם.