עזרה בבחירת רסיבר (אונקיו 828 \ 929 או אולי בכלל 818 ? ) - נרכש 929

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
Crossover-Shop
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 879
נתן תודות: 125 פעמים
קיבל תודות: 294 פעמים

שליחה #21 

בכיף שמחנו לעזור לך להתחדש ולהיפטר מהסחבת של הזמנה של מוצר בסדר גודל כזה מחו"ל - שמחנו להרוויח לקוח חדש וגם חבר =]

נשמח לראותך בקרוב שוב

שלומי ורועי
חנות מתמחה קרוסאובר
אלנבי 128 תל אביב
03-5604600
הפייסבוק שלנו!

royla
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2450
שם מלא: רועי
נתן תודות: 1026 פעמים
קיבל תודות: 462 פעמים

שליחה #22 

Lior_M כתב:
...
...
תודה לכולם,

המכשיר נקנה בארץ בחנות "קרוסאובר". לי אין את הכוחות הנפשיים להזמין מוצרים בסדר גודל כזה מחו"ל וגם אין לי סבלנות לחכות .. אז ברגע שהחלטתי על הרכישה, לא היה טעם לחכות.

זאת ההזדמנות להודות לשלומי מקרוסאובר ( שם נרכש המכשיר ) שכבר מהשיחה הראשונה שלי איתו ביום ראשון אחה"צ התרשמתי שהוא בחור לעניין, ואכן תוך חצי שעה הוא בירר לי מול טופ-אודיו לגבי זמינות וצבע ( לי זה חשוב ), נתן לי מחיר שלא יכולתי לסרב לו ( דיברתי איתו אחרי שכבר היו לי ביד הצעות אחרות ) והעסקה בוצעה כבר באותו ערב. בשלישי בבוקר כבר קיבלתי טלפון שהמכשיר אצלו ואני יכול לבוא לקחת. . (Y)

לרסיבר מצטרף גם סאב חדש ( B&W 610 ) ששכב אצל חבר בלי לעשות שום דבר ( הוא היה מנותק מהחשמל.. פשוט הזוי זה היה מחזה קורע לב ) ובימים הקרובים כנראה ואשלים את השדרוג עם זוג סראונד חדשים.

זהו, אעדכן בהמשך
...
שלומי ורועי מקרוסאובר הם ממש אחלה,רכשתי אצלהם מספר דברים והמשיך כך..ממליץ לכל רוכש לעבור גם אצלהם,בנוסף לפיוז וסטריאוסקופ=למען ההגינות והשקיפות.
עכשיו גם שיש לך סאב מעולה-יש לי כזה-ביחד עם האודיסי של ה929 תראה מה זה איכות של מערכת כיול!
מאחל לך הרבה שעות של כיף!
כיף חיים.

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7415
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 505 פעמים

שליחה #23 

אין לך מה לכעוס על עצמך היה לך כסף לקנות אותו כי ראיתי שהוא יותר מ10000 שקל אז קנית לי אין את זה אז קניתי את ה626 קנית מכשיר ליגת על .
Sony 1040
Monitor mass

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”