התחדשתי

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7442
נתן תודות: 498 פעמים
קיבל תודות: 981 פעמים

שליחה #41 

efi1965 כתב:אין דבר כזה לדעתי overkill ? אתה רציני איתי ?
ואם היה אומר שקנה וורפדייל ב 500 ש"ח גם היית אומר דבר כזה ?
בבדאי שיש overkill , ניסוי ותהייה עושים בהגיון.
אבל עזוב גם זאב מודה מראש שמעוניין לשדרג בעתיד כשיהיה לו תקציב.
דרך אגב את הרעיון לקרמונות הוא כתב ולא "סתם" הצעתי תחליף.
כמובן שיש מתמודדים רבים אבל שמתי לב שהוא דיי נעול על הסונוסים, הייתי מציע לו בשמחה לבוא ולשמוע כינור ב proac response d2.
...
אפי
אנחנו לא מדברים על רמות של וורפידל :wink:
ברמות גבוהות overkill יותר קשור לניסוי ותהיה, סינרגיה והכי חשוב האוזן...

לסונוס יש היצע לא קטן
ואפרופו מדפיים רלוונטים אחריים של סונוס (בשילוב הסאב שהתחדש)...
לא חסרים - קונצרטו, אלקטרה אמטור וכו...
בהחלט יכולים להיות אידיאל גבוה יותר...
אבל זה גם הכיף של התחביב שלנו... :wink:

efi1965
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1614
שם מלא: efi1965
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

שליחה #42 

בכל זאת, דעתי הכנה היא שרמקול הצעצוע כשמו הוא. לאחר ההשקעה היפה בהגברה ובברווז הרמקולים האלו לא קרובים אפילו למה שהוא יכול לקבל בחדר.
גם אני שמעתי אותם בשני מקומות, בחיפה ובאותה חנות שאתה מדבר בגלילות ............. :wink:
קניתי שם את הרמקולים הראשונים (מורל אוקטאב סיגניצ'ר) לפני 3 שנים.
אין בכלל אפשרות לבצע השוואה בינם לרמקולים רציניים יותר עם וופר של 6.5".
אני בכלל לא אוהב את המשפטים בסגנון "הרמקולים שלהם ברמת כניסה טובים יותר מאחרים" כיון שעל אילו אחרים אנחנו מדברים ?

בכל מקרה זאב חייב להחליף אותם כדי שיתאימו גם לסטנד ............... :lol: ............ שומע זאב ? הלו....... (f)

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7442
נתן תודות: 498 פעמים
קיבל תודות: 981 פעמים

שליחה #43 

:lol: :lol:

זאב כבר מתארגן על שרשור ״התחדשתי״ חדש...

אני בעד להכיר את המערכת
חסרונות ויתרונות ואז אם מתאפשר ויש אנרגיות ובא להחליף ולנסות סינרגיה אחרת, אז למה לא... :wink:

efi1965
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #44 

טוב ...........אז נמתין בשקט וסבלנות לתגובה של זאב ולשרשור החדש ................ (Y)
אני מקווה שחלק מההתחדשות זה להעיף את המזרן ............. :lol:
לילה טוב

רועי51
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 899
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #45 

efi1965 כתב:בכל זאת, דעתי הכנה היא שרמקול הצעצוע כשמו הוא. לאחר ההשקעה היפה בהגברה ובברווז הרמקולים האלו לא קרובים אפילו למה שהוא יכול לקבל בחדר.
גם אני שמעתי אותם בשני מקומות, בחיפה ובאותה חנות שאתה מדבר בגלילות ............. :wink:
קניתי שם את הרמקולים הראשונים (מורל אוקטאב סיגניצ'ר) לפני 3 שנים.
אין בכלל אפשרות לבצע השוואה בינם לרמקולים רציניים יותר עם וופר של 6.5".
אני בכלל לא אוהב את המשפטים בסגנון "הרמקולים שלהם ברמת כניסה טובים יותר מאחרים" כיון שעל אילו אחרים אנחנו מדברים ?

בכל מקרה זאב חייב להחליף אותם כדי שיתאימו גם לסטנד ............... :lol: ............ שומע זאב ? הלו....... (f)
...
חבל לנסות ולהטמיע במישהו רעיונות שלא היו אצלו מלכתחילה, רק בגלל שככה זה נראה לך. לא מכיר את הרמקולים שלו, כן מכיר רמקולים של סונוס בגדלים שונים מהסדרות הישנות שלהם. לא היתה למינואטו נניח שום סיבה להתבייש באיכות הצליל שלו מול אחים גדולים ויקרים בהרבה, למעט בקצוות הנמוכים של המינעד.
בכל מקרה דעתך, מנומקת ככל שתהיה, אינה יכולה להילקח ברצינות כל עוד לא שמעת את הרמקולים שלו במערכת שלו ובחדר שלו.
ואם אתה לא אוהב משפטים מהסוג שציטטת, בשל העובדה שהוא כללי מדי וכנראה מעט שטחי לטעמך, אני קצת מתקשה לראות כיצד אתה אוהב עצות כאלו שאתה נותן, בהסתמך על מבחן שמיעה שלך אי פעם בעבר, במקום אחר ועם מערכת אחרת.

efi1965
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #46 

קודם כל אתחיל במשהו כללי:
מטרת הפורום הוא לדבר ולהגיב ולומר לחברים איפה הם טועים ואיפה הם צודקים, לשתף בדעות.

רועי
אני ממש לא רוצה לקלקל את השרשור של זאב בהתנצחויות מולך אז תגובה קצרה בלבד ובזה אסיים.

רצוי מאוד שתקרא קודם את התגובות לפני שאתה נכנס ומדבר שטויות כגון "להטמיע למישהו רעיונות".
אם היית קורא אז גם היית מבין שזאב בעצמו מדבר על הקרמונות שהן יקרות משמעותית וממתין בסבלנות לשדרוג.
דבר שני, רצוי מאוד שכן תכיר את הרמקולים לפני שאתה מגיב !!!
במיוחד כשמדובר בפער גדול מאוד ביניהם לבין ההגברה.

והכי חשוב, זאב הבין בדיוק למה אני מתכוון אז בשביל מה לסנגר עליו אם אין לו צורך בכך ?

חיים
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 4883
שם מלא: חיים לגו
נתן תודות: 1233 פעמים
קיבל תודות: 298 פעמים

שליחה #47 

תתחדש (Y)
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784

רועי51
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #48 

efi1965 כתב:קודם כל אתחיל במשהו כללי:
מטרת הפורום הוא לדבר ולהגיב ולומר לחברים איפה הם טועים ואיפה הם צודקים, לשתף בדעות.

רועי
אני ממש לא רוצה לקלקל את השרשור של זאב בהתנצחויות מולך אז תגובה קצרה בלבד ובזה אסיים.

רצוי מאוד שתקרא קודם את התגובות לפני שאתה נכנס ומדבר שטויות כגון "להטמיע למישהו רעיונות".
אם היית קורא אז גם היית מבין שזאב בעצמו מדבר על הקרמונות שהן יקרות משמעותית וממתין בסבלנות לשדרוג.
דבר שני, רצוי מאוד שכן תכיר את הרמקולים לפני שאתה מגיב !!!
במיוחד כשמדובר בפער גדול מאוד ביניהם לבין ההגברה.

והכי חשוב, זאב הבין בדיוק למה אני מתכוון אז בשביל מה לסנגר עליו אם אין לו צורך בכך ?
...
מסכים איתך לחלוטין בכל הנוגע למטרות הפורום. שבת שלום וחג שמח שיהיה.

zeev78 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5766
נתן תודות: 121 פעמים
קיבל תודות: 155 פעמים

שליחה #49 

בכל זאת, דעתי הכנה היא שרמקול הצעצוע כשמו הוא. לאחר ההשקעה היפה בהגברה ובברווז הרמקולים האלו לא קרובים אפילו למה שהוא יכול לקבל בחדר.
...
חבל שאתה לא מתעמק בסאונד אלא בכינויי (ואולי בעצם גם בשם, אני לא הבעלים של החברה ואני ממש לא נעלב אבל לזלזל ברמקולים של סונס פייבר :roll: )
...
אני אנסה להסביר את זה שוב בפעם האחרונה, בסגנון מוזיקה שהרמקולים של סונס פייבר אוהבים הסאונד של הרמקולים האלה טוב יותר מכל המתחרים ברמת מחיר שלהם. אני יודע שזה קצת מוזר שצריך להיות מוגבל בסגנון מוזיקה מסוים בשביל שיתאים לסט אפ אבל זה שם המשחק, רוצה יותר מזה? תשלם למעלה ממאה אלף שקל רק על רמקולים וגם אז לא בטוח שתקבל את השלמות שאתה חושב שאתה יודע מה היא.

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 7043
נתן תודות: 1274 פעמים
קיבל תודות: 1465 פעמים

שליחה #50 

תתחדש יופי של מערכת

ואם אתה מאושר עם הסאונד אני לא מבין איך אחרים יכולים לומר שבסטאפ אחר אתה תהייה יותר מאושר

ככול הנראה הם שומעים בפנטומימה מהתמונות שפרסמת שגם הם יפות מאוד

שוב מברוק, תתחדש

HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805
נתן תודות: 306 פעמים
קיבל תודות: 959 פעמים

שליחה #51 

תתחדש (Y)

ה TOY חמודים לגמרי, רק שהסטנדים נראים כאילו הם תכף בולעים אותם.

efi1965
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #52 

HazooM כתב:תתחדש (Y)

...
ששששששש.............זהירות, תיכף יתנפלו עליך איך העזת להביע ביקורת ............ :)

zeev78 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5766
נתן תודות: 121 פעמים
קיבל תודות: 155 פעמים

שליחה #53 

HazooM כתב:תתחדש (Y)

...
דווקא נראה טוב במציאות וגם תורם במידה מסוימת לסאונד. הToy בהחלט רמקולים חמודים אבל זה מטעה, אני ממליץ לשדך להם הגברה ומקור ברמה טובה בשביל להפיק מהם את המקסימום.

רועי51
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #54 

efi1965 כתב:
...
...
ששששששש.............זהירות, תיכף יתנפלו עליך איך העזת להביע ביקורת ............ :)
...
גם שבת, גם חג. כל ישראל אחים. מחקתי את התגובה.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”