מחפש המלצה ל 60 אינטש . התייאשתי מלהבין בעצמי....

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
KingRN פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 87
נתן תודות: 50 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #21 

ידעתי שאסור היה לי לחפור יותר מידיי לעומק מבחינת ידע. כבר הייתי בדרך להשתכנע לקנות פלזמה (כנראה את זו המומלצת של פנסוניק) מאחר והחלטתי שה 30 אחוז שאני רואה סרטי HD וסדרות יותר חשובים מהצפיה בשידורי ספורט. אבל עכשיו אני מבין שפלזמה הולך להיעלם מהאופק ומפסיקים כבר לייצר בשיטה הזו.... אם אכן הדבר אז אני כבר מבולבל לגמריי......
אם השיטה הזו כל כך טובה לצפיה בסרטים מדוע להפסיק אותה ?? האם הולך להגיע בקרוב משהו טוב יותר ?

לפעמים עדיף לא להבין ופשוט לקנות..... :) זה לבטח הרבה יותר פשוט.

חבר'ה... אני יודע שאני קצת מציק אבל יש מצב שמישהו מעדכן פה מדוע מפסיקים עם הפלזמות ? ואם כן, האם יש תחליף לזה או שנשארים רק עם LED ?

mark27
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול
תגובות: 54
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #22 

מפסיקים לייצר כי זה כבר לא רווחי ולא כלכלי.
בנוסף זה לא יתמוך ב4k. מעבר לזה יש את העובדה שכבר מזמן מסכי הלד הטובים עברו בביצועים את מסכי הפלזמה וגם כבר למעשה יש את טכנולוגיית הoled שתהיה טובה יותר משמעותית משתי הטכנולוגיות גם יחד.

Alon_Solo
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4150
נתן תודות: 71 פעמים
קיבל תודות: 440 פעמים

שליחה #23 

אם אין לך בעיה של החשכת החדר אז תמשיך להיות נעול על הפלזמה. זה שמפסיקים לייצר ממש לא רלוונטי להחלטתך. ההפך - למזלך יש לך אפשרות כזאת. אנחנו מדברים על חברות שבנויות על ייצור המוני. בנוסף, מסתבר ששולי הרווח בחטיבות הטלוויזיה נמוך והחברות נאלצות להתרכז בקווים יותר רווחיים תוך סגירת קווים אחרים. יש יותר הגיון כלכלי לייצר 2000 מסכי לד מ1000 + 1000 פלזמה. בגלל שלד זו טכנולוגיה שיותר מתאימה לטכנולוגיות העתידיות מתרכזים בה - זה הכל. הפנסוניק ביחס לאחרים, בנקודת הזמן הזו, היא בחירה בהחלט ראויה! זה שעוד 5 שנים לא יהיה פלזמות לא רלוונטי כי גם לד של היום זה לא לד של עוד 5 שנים ותהיה שווה בדיוק כמו הפלזמה.
נערך לאחרונה על ידי Alon_Solo ב 23/02/2014 17:08, נערך פעם 1 בסך הכל.

mark27
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול

שליחה #24 

שעוד 5 שנים לא יהיה פלזמות
...
איך הגעת ל5 שנים? למה בשנה הבאה עוד ימכרו פלזמות לדעתך?

Alon_Solo
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #25 

mark27 כתב:
...
...
...
זה היה בשביל להמחיש נקודה. במונחי 2013 (אין עוד דגמי 2014) הפנסוניק נותנת תמורה מצויינת (עלות-תועלת). זה שב2014 לא יהיו פלזמות (לדעתי) לחלוטין לא רלוונטי להחלטה היום. קונים מה שהכי טוב היום.

mark27
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול

שליחה #26 

Alon_Solo כתב:
...
...
זה היה בשביל להמחיש נקודה. במונחי 2013 (אין עוד דגמי 2014) הפנסוניק נותנת תמורה מצויינת (עלות-תועלת). זה שב2014 לא יהיו פלזמות (לדעתי) לחלוטין לא רלוונטי להחלטה היום. קונים מה שהכי טוב היום.
...
מה שהכי טוב לך לא בהכרח הכי טוב לכולם.
אתה יודע יש כמה יוצאים מהכלל...

Alon_Solo
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #27 

mark27 כתב:
...
...
מה שהכי טוב לך לא בהכרח הכי טוב לכולם.
אתה יודע יש כמה יוצאים מהכלל...
...
אני לא יודע באיזה הקשר זה נאמר. אתה סוטה מהדיון. לא אמרתי שזה הכי טוב אבסולוטית (לי או בכלל). פותח השרשור ציין שהוא כבר היה נעול על הפנסוניק (עבורו זה היה הכי טוב מבחינת גודל, איכות ותקציב) ובגלל שאמרו לו שמפסיקים לייצר פלזמה, הוא לא יודע מה לעשות. מה שאני אומר שזה מעניין את הסבתא מה יהיה בעתיד. הוא קונה מסך היום. אני לא מצליח להבין איך זה שב2014 לא יהיו פלזמות צריך להשפיע עליו היום כשיש עדין פלזמות?

mark27
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול

שליחה #28 

Alon_Solo כתב:
...
...
אני לא יודע באיזה הקשר זה נאמר. אתה סוטה מהדיון. לא אמרתי שזה הכי טוב אבסולוטית (לי או בכלל). פותח השרשור ציין שהוא כבר היה נעול על הפנסוניק (עבורו זה היה הכי טוב מבחינת גודל, איכות ותקציב) ובגלל שאמרו לו שמפסיקים לייצר פלזמה, הוא לא יודע מה לעשות. מה שאני אומר שזה מעניין את הסבתא מה יהיה בעתיד. הוא קונה מסך היום. אני לא מצליח להבין איך זה שב2014 לא יהיו פלזמות צריך להשפיע עליו היום כשיש עדין פלזמות?
...
כן רואים שאתה קצת מבולבל..
לא נורא בקרוב החיים יהיו פשוטים הרבה יותר.

Creic
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 36
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #29 

אני לא רואה שום בלבול בהודעות של אלון, מה שהוא כותב נכון לגמרי ואני מסכים עם כל מילה. (Y)

KingRN פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 87
נתן תודות: 50 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #30 

תודה רבה חברים. אין ספק שיש כאן אנשים איכותיים שתורמים לי.....

האמת, דבריו של אלון נשמעים מספקים והוא כיוון בדיוק לבעיה שיש לי.

avioren
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2556
נתן תודות: 62 פעמים
קיבל תודות: 127 פעמים

שליחה #31 

mark27 כתב:
...
...
...
5 שנים - הם תקופת האחריות למסך, מה שאומר שהוא יכול להיות רגוע לפחות לכל פרק הזמן הזה, שזה פרק זמן נצח במושגי התקדמות טכנולוגית של מסכים.
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.

Alon_Solo
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #32 

אני שמח שיש מי שמוצא היגיון בדברי. חבל שיש מגמה של פניה לגופו של אדם כשיש אי הסכמה. אם מישהו חושב שאני טועה ראוי שיתרום משהו יותר מועיל וענייני לפורום מ״אתה מבולבל״. יש איזו בעיה בפרשנות של ההפסקה בייצורה פלזמות - זה לא כי גילו שהן מסרטנות אלא כי זו נישה עם יתרונותיה וחסרונותיה שלא מספקת מספיק רווחים.
נ.ב: לי יש לד בסלון ופלזמה בחדר השינה. שתיהן סמסונג מדגמי 2012. (55es8000 51e550) ככה שאני לא גרופי של אף טכנולוגיה ולא אנטי. חבל על הניסיון לתייג אותי כאחד כזה או כאחד שאינו יודע על מה הוא מדבר.

mark27
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול

שליחה #33 

avioren כתב:
...
...
5 שנים - הם תקופת האחריות למסך, מה שאומר שהוא יכול להיות רגוע לפחות לכל פרק הזמן הזה, שזה פרק זמן נצח במושגי התקדמות טכנולוגית של מסכים.
...
אם תסתכל על התמונה הכוללת ובמצבן הכלכלי של חברות המסכים כיום תיווכח לדעת שלהיות רגוע
זה הדבר האחרון שצריך לעשות...

nadavrut
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 281
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #34 

KingRN כתב:אגב,
חבר שלי קנה לפני איזה שנה טלויזיה של פיליפס 8007k
והרבה מתלהבים ממנה.
אני פשוט מרגיש שהתמונה היא ממש מלאכותית. כאילו יש משחק קשה על התמונה. אני גם מקבל את ההרגשה כאילו ברוב הטלויזיות היום קורה אותו הדבר.... שהתמונה הפכה להיות ממש מלאכותית. במקרה שמישהו מבין מה אני אומר ואם זה הגיוני בכלל..... האם זה נכון להגיד שסוג כזה של תמונות נמצא רק בטלויזיות LED ?
...
התשובה לשאלה שלך טמונה בעצם מה שכתבת...
אם התמונה 'המלאכותית' שברוב המסכים של היום (קרי, LCD/LED) מפריעה לך, אתה חביבי, שייך לחובבי הפלזמה.
נקודה.
איזה דגם ? את זה אני משאיר לעיניים ולתקציב שלך, גם ככה אין יותר מדי אופציות.

בהצלחה!
YNWA

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7410
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 503 פעמים

שליחה #35 

עדיף לא להבין ולקנות כמו שאמרת . בגלל זה קניתי את ה60 של ל.ג'י . אבל אחרי שקניתי והיא אצלי כבר 5 חודשים אני רואה גם כמה אני גם יודע ומבין ואתה ממשיך לחפש.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”