Hot FiberBox | ההשקה הגדולה.
נצטרך לשלם על זה?
כי בהוט אין לדעת...
הם לא מתביישים לקחת כסף על שלט חדש שיצא (נו החדש, שחור כזה) כשגם ככה כל חודש מקבלים קרוב ל 400 שקל
וגם ככה אם אתנתק השלט לא ישאר אצלי - אז?
אז גם על זה יהיה צריך לשלם?
או פשוט להתקשר, להביע התעניינות, ויגיע טכנאי שיקח את הממיר הישן בסלון ויחליף לפיבר החדש הזה?
אם כן, נחמד.
אני רואה שלא הרבה אוהבים את הוט, אבל מי שאיתם ומרוצה - זה מאוד נחמד.
חוסך לי רכישה של דונגל או עוד מחשב לסלון.
מה שכן אני לא רוצה להיות שפן שלהם אז נמתין כמה חודשים.
רק נקווה שהם לא יעשו שהמצטרפים הראשונים מקבלים בחינם ולאחר חודש זה עולה כסף (למה אני חושב ככה? כי ככה היה עם השלט החדש
בהשקה הוא היה זול יותר בממש ועכשיו הוא עולה כמעט כפול אם איני טועה או בדיוק כפול מהמחיר)
מה שכן שאפו להוט אני התלהבתי בתור לקוח שלהם
כי בהוט אין לדעת...
הם לא מתביישים לקחת כסף על שלט חדש שיצא (נו החדש, שחור כזה) כשגם ככה כל חודש מקבלים קרוב ל 400 שקל
או פשוט להתקשר, להביע התעניינות, ויגיע טכנאי שיקח את הממיר הישן בסלון ויחליף לפיבר החדש הזה?
אם כן, נחמד.
רק נקווה שהם לא יעשו שהמצטרפים הראשונים מקבלים בחינם ולאחר חודש זה עולה כסף (למה אני חושב ככה? כי ככה היה עם השלט החדש
בהשקה הוא היה זול יותר בממש ועכשיו הוא עולה כמעט כפול אם איני טועה או בדיוק כפול מהמחיר)
מה שכן שאפו להוט אני התלהבתי בתור לקוח שלהם
אני בספק מאוד שזה יהייה בחינם , זה אחד הממירים הכי מתקדמים שהיו להוט שכולל הכל באחד , שום ממיר חדש הם לא הביאו אותו בחינם במקרה הטוב יביאו לך בין חודש לחודשיים חינם אם תיהייה שפן שלהם ( אני אישית אחרי הניסיון עם מגי'ק HD ישלמו לי אני לא יהייה שפן שלהם , הפעם אני החלטתי לחכות ולראות תגובות של אנשים שהכל כשורה) ככה שהסיכוי שזה יהייה באמת חינם בשלב זה יהייה מהלך ממש מפתיע ( אם כי מהלך נכון שיווקית לטווח הארוך לגרום ללקוחות להיות מרוצים לקראת התחרות שמתקרבת ) אבל כנראה שבפועל לא יקרה עד שממש התחרות לא תתחיל ועד שמתחרים אחרים לא יציעו ממירים בחינם ( במיוחד ממירים מתקדמים מאוד יקרים פר לקוח כפול כמות הלקוחות שבטריפל זה הוצאה אדירה שהם לא יעשו אותה חינם - כנראה ) נשאר עוד פחות משבוע לראות באמת מה יקרה , לפחות יהייה סוף סוף חידוש בהוט.NarynK כתב:נצטרך לשלם על זה?
כי בהוט אין לדעת...
אם כן, נחמד.
מה שכן שאפו להוט אני התלהבתי בתור לקוח שלהם...
שימו לב להטעיה שהוט עושה כאן. מדברים על סיבים אופטיים אבל בעצם במפרט של המכשיר כתוב שיש לו מודם כבלים רגיל (DOCSIS) ואף מילה על מודם אופטי.
אין במוצר הזה שום דבר חדש, תקחו את ההוטבוקס שלכם ותניחו אותו על המג'יק HD (או הפוך) ותקבלו בדיוק את אותו הדבר. היתרונות היחידים ברמת הקושחה ניתנים למימוש גם במג'יק HD (אולי בגרסת הקושחה החדשה שמתעכבת?).
אין במוצר הזה שום דבר חדש, תקחו את ההוטבוקס שלכם ותניחו אותו על המג'יק HD (או הפוך) ותקבלו בדיוק את אותו הדבר. היתרונות היחידים ברמת הקושחה ניתנים למימוש גם במג'יק HD (אולי בגרסת הקושחה החדשה שמתעכבת?).
ההשערה שליCool-Nick כתב:אני בספק מאוד שזה יהייה בחינם , זה אחד הממירים הכי מתקדמים שהיו להוט שכולל הכל באחד , שום ממיר חדש הם לא הביאו אותו בחינם במקרה הטוב יביאו לך בין חודש לחודשיים חינם אם תיהייה שפן שלהם ( אני אישית אחרי הניסיון עם מגי'ק HD ישלמו לי אני לא יהייה שפן שלהם , הפעם אני החלטתי לחכות ולראות תגובות של אנשים שהכל כשורה) ככה שהסיכוי שזה יהייה באמת חינם בשלב זה יהייה מהלך ממש מפתיע ( אם כי מהלך נכון שיווקית לטווח הארוך לגרום ללקוחות להיות מרוצים לקראת התחרות שמתקרבת ) אבל כנראה שבפועל לא יקרה עד שממש התחרות לא תתחיל ועד שמתחרים אחרים לא יציעו ממירים בחינם ( במיוחד ממירים מתקדמים מאוד יקרים פר לקוח כפול כמות הלקוחות שבטריפל זה הוצאה אדירה שהם לא יעשו אותה חינם - כנראה ) נשאר עוד פחות משבוע לראות באמת מה יקרה , לפחות יהייה סוף סוף חידוש בהוט..........
ייצא טריפל אחד או יותר עם הממיר הזה, בעלות גבוהה יותר בכמה שקלים, אחרי כמה זמן הם יתחילו להציע אותו כלול (אני מניח שהם גם מעדיפים את זה על פני 3 מכשירים שונים)
לקוחות ותיקים יצטרכו לכל הפחות לשלם על התקנה, אם לא דמי מנוי חודשיים (אבל כמו שאני מכיר את הוט עם קצת מקח אפשר להוריד גם את זה)
הוט התחילה לפרסם את הFIBER BOX בשלטי חוצות וברביעי יעלה קמפיין שלם
[img2=550x337]http://img.mako.co.il/2014/03/02/hot-fadiha_i.jpg[/img2]
ברביעי יעלה הקמפיין במסגרת מסיבת עיתונאים של הוט
השלט ניראה כטעות מביכה אבל טעות מכוונת לתשומת לב ( עשה את העבודה שלו)
עוד פרטים מנקסטר:
http://www.mako.co.il/nexter-internet/v ... bookNexter
ברביעי יעלה הקמפיין במסגרת מסיבת עיתונאים של הוט
השלט ניראה כטעות מביכה אבל טעות מכוונת לתשומת לב ( עשה את העבודה שלו)
עוד פרטים מנקסטר:
http://www.mako.co.il/nexter-internet/v ... bookNexter
laviko כתב:הממיר יעלה בסביבות 50 ₪ לחודש...
לא יהיו לו תקלות כמו שהיו למג'יק HD הוא כבר מוכן, חסרים לו רק פינישים קטנים דברים ויזואלית...
- ValorHeart
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
- נתן תודות: 45 פעמים
- קיבל תודות: 81 פעמים
חח ברור, תאמת אני רוצה אותו רק בשביל הממיר, טוב לי שיש לי מודם נפרד, ראוטר נפרד ומודם טלפון נפרד
ValorHeart כתב:חח ברור, תאמת אני רוצה אותו רק בשביל הממיר, טוב לי שיש לי מודם נפרד, ראוטר נפרד ומודם טלפון נפרד...
ואני מניח שבטוש יש לך שני ברזים נפרדים, חם/קר ולא מיקסר...
אבל ברצינות, קוראים לזה קידמה.
וכן, אני יודע, כשהמכשיר מתקלקל אין כלום, אבל כל כמה זמן הוא מתקלקל?
לדעתי, שווה את החיסכון במקום של מספר מכשירים מיושנים.
- ArielAberjil
- חבר ותיק

- תגובות: 2011
- נתן תודות: 178 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
ידוע מה קורה עם הוטבוקס2 ?
- admincruuz
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 9
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
YanivPL כתב:HOT העלתה עמוד מיוחד באתר שלה המוקדש לרשת החדשה:
http://www.hot.net.il/heb/Internet/HOTINT/FTTHINT
...
לפי מה שאני ראיתי האתר הרשמי של פייברבוקס בהוט הוא
http://fiberbox.hot.net.il/
- YanivPL
- חבר ותיק

- תגובות: 1342
- נתן תודות: 384 פעמים
- קיבל תודות: 199 פעמים
שים לב לתאריך הפוסט שלי. הוא נכתב לפני שהעמוד הרשמי עלה.admincruuz כתב:......
לפי מה שאני ראיתי האתר הרשמי של פייברבוקס בהוט הוא
http://fiberbox.hot.net.il/...