האם אפשר לראות 3D מלא עם כרטיס מסך מובנה HD4000?

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
mrunderhill פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2261
נתן תודות: 74 פעמים
קיבל תודות: 124 פעמים

שליחה #21 

עדכונים וחדשות - PowerDVD טוען שהחומרה לא מתאימה לניגון בלוריי (כל דיסק, בלי קשר לחד/תלת/דו מימד). TMT עדיין לא מציגה שום דבר בתלת מימד. ניסיתי אפילו לשדרג לדרייברים בטא של HD4000.
אולי באמת הצעד הבא זה התקנה מחדש של חלונות. גם ככה קיבלתי לסופ״ש מכונת כביסה ומדיח כלים חדשים, אז יהיה לי הרבה זמן המתנה :)

rick090
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 635
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #22 

חחח. אז לך על זה. בטוח משהו בשרשרת הפעולות לא בסדר. ההודעה של PDVD זה כנראה קונפליקט מתמשך עם החומרה של אינטל, תמיד התוכנה מתלוננת שהכרטיסים המובנים במעבד של אינטל לא מתאימים. TMT עדיפה עליה ולא רק בגלל זה. רק תזכור להשתמש ב-TMT 6.5. גרסה אחורה עבדה לי אבל בלי סאונד HD. אני גם אבדוק את גרסת הדרייבר שיש לי ואעדכן אותך כאן בתקווה שזה יעזור כי אני יוצא מנקודת הנחה שיש לך את אותו המעבד כמו אצלי (4130).

rick090
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 635
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #23 

דרך אגב, דבר חשוב: תנסה להתקין FRODO 12.2 ולא 12.3. גרסת 12.3 עשתה לי בעיות עם הנגן החיצוני ויכול להיות שהתקנת אותה.

mrunderhill פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2261
נתן תודות: 74 פעמים
קיבל תודות: 124 פעמים

שליחה #24 

אצלי בכלל מותקנת Gotham, אבל בכלל לא הגדרתי אותו לנגן דיסקים עם נגן חיצוני.
בכל מקרה, היום סיימתי להעביר את הXBMC Library לשרת SQL חיצוני, אז אני אוכל מחר לפרמט את המחשב.
המון המון תודה על העזרה!

snad
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 475
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שליחה #25 

לפני שאתה מפרמט, המחשב מחובר ישירות לטלויזיה או שיש רסיבר בדרך? אולי מישהו בדרך לא תומך ב HDMI 1.4...

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”