MartinHSabag כתב:תציצו בתפריט הנגלל תחת "יד שניה"......מה אתם אומרים?...
שרשור תגובות: לוחות היד-שניה שלנו עברו לפורומים!
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14362
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1221 פעמים
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
בתור אחד המקטרגים, אני חייב להגיד - שבסופו של דבר, לא נורא.
ואבהיר,
קודם כל, עם הנתונים אי אפשר להתווכח, כמות החשיפות נאה, ואני מאמין שלמי שפתח את המודעה מאוד נחמד לראות כמה אנשים צפו במודעה שלו.
בסה"כ, בגלל שכ90% מההודעות נמצאה באודיו - קל מאוד לפתוח את לוחות האודיו ולעבור על הכל.
הצרה היחידה היא שאר הלוחות. הייתי מציע שכמו בפורומים בעבר - רק כאשר ההיצע גדול, יהיה פיצול לפי נושאים ו/או - כמו שהצענו - שפשוט יהיה "פורום" אחד שייאגד נושא/כל ההודעות כדי שמשוגעים כמוני יוכלו לעבור בפורום אחד.
ואבהיר,
קודם כל, עם הנתונים אי אפשר להתווכח, כמות החשיפות נאה, ואני מאמין שלמי שפתח את המודעה מאוד נחמד לראות כמה אנשים צפו במודעה שלו.
בסה"כ, בגלל שכ90% מההודעות נמצאה באודיו - קל מאוד לפתוח את לוחות האודיו ולעבור על הכל.
הצרה היחידה היא שאר הלוחות. הייתי מציע שכמו בפורומים בעבר - רק כאשר ההיצע גדול, יהיה פיצול לפי נושאים ו/או - כמו שהצענו - שפשוט יהיה "פורום" אחד שייאגד נושא/כל ההודעות כדי שמשוגעים כמוני יוכלו לעבור בפורום אחד.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

כשהסתכלתי - לא היה כל המודעות אלא רק מודעות חדשות.
מברוק!
מברוק!
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
זה עוד סימן שדווקא השיטה הישנה עובדת. לפעמים ההיצע יוצר את הביקוש. אני לרוב גולש מהסלולר. לוח יד2 היה פתוח קבוע אצלי בדפדפן וכל מספר ימים הייתי מרפרש. עדין לא יצא לי להיכנס ולהסתכל בפורומים החדשים בתוך ההודעות בגלל הסרבול שזה יוצר. השאלה אם אפשר ״לרפא״ לפחות חלק מהחוליים של הלוח הישן (כמו הקפצה / סימון נמכר או היכולת לפרסם שאלות הבהרה)gechts כתב:יוזמה מבורכת, וממש נוח, יש לומר שהלוח והחשיפה באתר מצוינים
ועכשיו עוד יותר.
את מרבית הציוד שמכרתי מכרתי דרך האתר הזה, ולא יד2 ולא hifimusic או dtown
גם ציודים יקרים...
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
הכל אפשרי השאלה היא באיזה מימון?Alon_Solo כתב:זה עוד סימן שדווקא השיטה הישנה עובדת. לפעמים ההיצע יוצר את הביקוש. אני לרוב גולש מהסלולר. לוח יד2 היה פתוח קבוע אצלי בדפדפן וכל מספר ימים הייתי מרפרש. עדין לא יצא לי להיכנס ולהסתכל בפורומים החדשים בתוך ההודעות בגלל הסרבול שזה יוצר. השאלה אם אפשר ״לרפא״ לפחות חלק מהחוליים של הלוח הישן (כמו הקפצה / סימון נמכר או היכולת לפרסם שאלות הבהרה).........
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
השאלה אם הייתה יכולת מדידה לחשיפה בשיטה הישנה. בשיטה החדשה אם לא נכנסת, לא באמת נחשפת וזה אמין אבל בשיטה הישנה היית נחשף מייד למרבית המידע ולא היה צורך להיכנס לכן אם כתוב ש20 קראו זה לא מייצג את החשיפה האמיתית. בסופו של דבר זאת ההחלטה שלכם. אני סתם מנסה לחשוב האם יש משהו בשינוי שיכול להגדיל את החשיפה מעבר למה שהיה בשיטה הישנה. אולי רק עניין ההקפצה שגם הוא בעייתי כי אני יכול להקפיץ גם מוצר שנמכר אם אשאל שאלה וזה עוד לפני שנכנסנו לזה שאת מרבית השאלות אתם מוחקים ובסופו של יום אין כמעט שימוש ״נכון״ ביכולת החדשה של תגובות... אבל חבל לטחון מים 
אני מאוד מרוצה מהשיטה החדשה . החשיפה לעין ארוך טובה יותר.
הרבה יותר ״מגרה״ לפרסם בשיטה הזו, להוסיף תמונות , סתם לקשקש על המוצר ולתת יותר אינפורמציה.
הלוח הקודם היה מאוד מיושן לטעמי ותמיד הרגשתי צורך לפזול בתחום הזה ללוחות אחרים.
חן חן על היוזמה.

הרבה יותר ״מגרה״ לפרסם בשיטה הזו, להוסיף תמונות , סתם לקשקש על המוצר ולתת יותר אינפורמציה.
הלוח הקודם היה מאוד מיושן לטעמי ותמיד הרגשתי צורך לפזול בתחום הזה ללוחות אחרים.
חן חן על היוזמה.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K