עזרתכם בסינכרון לשרת Exchange עם WIN8.1
-
avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9065
- נתן תודות: 1584 פעמים
- קיבל תודות: 1354 פעמים
עשיתי ועדיין לא עובד.
איזה מרגיז, אני אפילו לא יודע מה הייתה הנקודה שבה הנ"ל השתנה. הדבר היחידי שהתקנתי חדש הוא האדובי רידר לפתיחת קבצי PDF.
איזה מרגיז, אני אפילו לא יודע מה הייתה הנקודה שבה הנ"ל השתנה. הדבר היחידי שהתקנתי חדש הוא האדובי רידר לפתיחת קבצי PDF.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
-
avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

אני לא בטוח מה הכוונה שלך שאתה רושם מטרו - תוכל להסביר ?
הכוונה שלי היא שהכרום יפעל כאפליקציה במערכת ההפעלה ולא יפעל כחלון דפדפן כתוכנית בווינדוז.
השורה שהייתה נמצאת באייקון הניהול הייתה מאפשרת לי לעבור בין המצבים - המלל שלה היה הפעל את גוגל כרום כיישום במצב של ווינדוז 8 או משהו בסגנון.
זה היה מאפשר לי לעבור ממצב אפליקציה למצב תוכנית שנפתחת כחלון על שורת המשימות בשולחן העבודה.
הכוונה שלי היא שהכרום יפעל כאפליקציה במערכת ההפעלה ולא יפעל כחלון דפדפן כתוכנית בווינדוז.
השורה שהייתה נמצאת באייקון הניהול הייתה מאפשרת לי לעבור בין המצבים - המלל שלה היה הפעל את גוגל כרום כיישום במצב של ווינדוז 8 או משהו בסגנון.
זה היה מאפשר לי לעבור ממצב אפליקציה למצב תוכנית שנפתחת כחלון על שורת המשימות בשולחן העבודה.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
-
avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

הבנתי אותך עכשיו: כרגע המצב שיש לי הוא כרום רגיל כמו ב- 7 בחלון עם X.
אני רוצה את אפליקצית המטרו על מסך מלא, שעד לפני כמה ימים הייתה ומשום מה נעלמה.
כפי שרשמתי הייתי יכול לעבור בין שני המצבים פשוט בלחיצת "כפתור" בלחצן ההתאמה האישית (זה עם ה- 3 פסים אחד מעל השני).
בלינק שצירפתי בהודעה #20, זה המצב שפתאום נעלם לי ואני לא מצליח לשחזרו.
הסיבה שהעברתי לכרום הרגיל היא חוסר תמיכה באחד מהפלאגינים בעת גלישה באיביי.
אני רוצה את אפליקצית המטרו על מסך מלא, שעד לפני כמה ימים הייתה ומשום מה נעלמה.
כפי שרשמתי הייתי יכול לעבור בין שני המצבים פשוט בלחיצת "כפתור" בלחצן ההתאמה האישית (זה עם ה- 3 פסים אחד מעל השני).
בלינק שצירפתי בהודעה #20, זה המצב שפתאום נעלם לי ואני לא מצליח לשחזרו.
הסיבה שהעברתי לכרום הרגיל היא חוסר תמיכה באחד מהפלאגינים בעת גלישה באיביי.
-
avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

עשיתי את זה ואפילו הסרתי והתקנתי פעמיים מחדש את הכרום וקיבלתי גורנישט... 
.
.
-
avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

אחרי שהגדרתי את האקספלורר כברירת מחדל ופתחתי את הכרום הוא הקפיץ שורה צהובה שבה הוא "מתריע" שכרום הוא לא דפדפן ברירת המחדל.
האפשרויות היו להפוך לברירת המחדל או לא לשאול שוב.
האפשרויות היו להפוך לברירת המחדל או לא לשאול שוב.
.
.
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
לא.
Control Panel. Go to Programs -->Default Programs-->Set Your Default Programs. Now click on Google Chrome and select "Set this program as default."
Control Panel. Go to Programs -->Default Programs-->Set Your Default Programs. Now click on Google Chrome and select "Set this program as default."
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
-
avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

עדיין גורנישט, כולל הגדרת ברירת מחדל אקספלורר, שינוי לכרום כפי שרשמת וריסטארט קטן בדרך ככה בשביל האמונה.
.
.
-
avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

כן, אבל החזקת מעמד יפה מאוד "בקרב..."mp3lll כתב:נכנעתי...
-
avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

"אוהב" כי הוא נראה טוב יותר מהרגיל.
ברגיל יש לי רזולוציה מגורענת משום מה והתמונה לא חדה לעומת המטרו.
ברגיל יש לי רזולוציה מגורענת משום מה והתמונה לא חדה לעומת המטרו.
.
.
-
avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

אז אחרי כמה בדיקות של מביני דבר מסתבר שאכן ההורדה של האקרובט רידר שיבשה משהו במטרו.
בכל מקרה לנושא השרשור המקורי, אנחנו נפרמט ונתקין את גרסת הפרו כי בגרסה הנוכחית שיש לי אין שום אפשרות לתמוך בסינכרון לשרת ה- EXCHANGE בתצורה אלחוטית. רק בודקים עלות של הרישיון לעסק ויאללה - נקווה שזה יהיה אחרינו...
בכל מקרה לנושא השרשור המקורי, אנחנו נפרמט ונתקין את גרסת הפרו כי בגרסה הנוכחית שיש לי אין שום אפשרות לתמוך בסינכרון לשרת ה- EXCHANGE בתצורה אלחוטית. רק בודקים עלות של הרישיון לעסק ויאללה - נקווה שזה יהיה אחרינו...
.
.
-
avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

עשיתי עדכון windows update למערכת ההפעלה ואני לא יודע אם זה קשור אבל לשמחתי הרבה פתאום חזרה לי השורה של הפעל את כרום במצב מטרו !!
איזה כיף, אבל כרגע יש בעיה אחרת.
ברגע שאני מפעיל אותו כמטרו אני לא רואה את כל המסך וכל החלק הימני והתחתון שלו שחור.
הרזולוציה של הנייד היא 1600*900. כאשר אני משנה את הרזולוציה ל- 1024*768 רואים בצורה תקינה על כל המסך.
עצות ?
אגב בחלק הימני העליון המושחר יש לי עוד טאבים פתוחים ולחיצה במיקום המשוער שלהם עליהם אכן מעבירה אותי בין הטאבים.
איזה כיף, אבל כרגע יש בעיה אחרת.
ברגע שאני מפעיל אותו כמטרו אני לא רואה את כל המסך וכל החלק הימני והתחתון שלו שחור.
הרזולוציה של הנייד היא 1600*900. כאשר אני משנה את הרזולוציה ל- 1024*768 רואים בצורה תקינה על כל המסך.
עצות ?
אגב בחלק הימני העליון המושחר יש לי עוד טאבים פתוחים ולחיצה במיקום המשוער שלהם עליהם אכן מעבירה אותי בין הטאבים.
-
avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

זה לא בזום, כי הזום מגדיל לי את התמונה אבל לא יוצא מעבר לחלקים השחורים.
.
.