מה זה HOTBOX-DMS
-
odedc
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 121
היי,
ברוב טיפשותי התקשרתי לטכני-אינטרנט של הוט ובהפתעה גמורה (not) הם לא ידעו לענות לי.
"אם זה מתחבר לך, לא משנה מה זה"
זה כאילו עוד רשת שנוספה לי לאחרונה ורציתי לדעת מה זה אומר? ואם צריך להוריד את זה?
תודה
ברוב טיפשותי התקשרתי לטכני-אינטרנט של הוט ובהפתעה גמורה (not) הם לא ידעו לענות לי.
"אם זה מתחבר לך, לא משנה מה זה"
זה כאילו עוד רשת שנוספה לי לאחרונה ורציתי לדעת מה זה אומר? ואם צריך להוריד את זה?
תודה
-
odedc
-
- חבר פעיל מאוד

ככה אני רואה את זה
בתיקיית הרשת
תמונה -
מה זה בכלל? אני רוצה להבין
תמונה -
מה זה בכלל? אני רוצה להבין
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- JEXY
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- SergeiKotlar
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 1
@odedc
·תחבר כונן ל-USB כשהראוטר כבוי, אחר כך תפעיל אותו. אז תוכל לנגן מדיה מהכונן ב-SMART TV או כל מכשיר תומך DLNA. כמו כן, תראה את תוכן הכונן דרך הרשת, רק תצטרך להזין שם משתמש workgroup\admon וסיסמה password
·תחבר כונן ל-USB כשהראוטר כבוי, אחר כך תפעיל אותו. אז תוכל לנגן מדיה מהכונן ב-SMART TV או כל מכשיר תומך DLNA. כמו כן, תראה את תוכן הכונן דרך הרשת, רק תצטרך להזין שם משתמש workgroup\admon וסיסמה password
- FIRE_WIRE
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3877
·SergeiKotlar כתב:@odedc
·תחבר כונן ל-USB כשהראוטר כבוי, אחר כך תפעיל אותו. אז תוכל לנגן מדיה מהכונן ב-SMART TV או כל מכשיר תומך DLNA. כמו כן, תראה את תוכן הכונן דרך הרשת, רק תצטרך להזין שם משתמש workgroup\admon וסיסמה password...
אולי בפייבר אבל לא בהוטבוקס
And the meek shall inherit the earth
...
...
-
odedc
-
- חבר פעיל מאוד

תודה? חחSergeiKotlar כתב:@odedc
·תחבר כונן ל-USB כשהראוטר כבוי, אחר כך תפעיל אותו. אז תוכל לנגן מדיה מהכונן ב-SMART TV או כל מכשיר תומך DLNA. כמו כן, תראה את תוכן הכונן דרך הרשת, רק תצטרך להזין שם משתמש workgroup\admon וסיסמה password...
עבר כבר מלא זמן..
בעקרון אני מחובר ברשת ומשם אי רואה את כל הקבצים
זה סתם הפריע לי לא הבנתי מה זה..
בלי קשר - הוט על הפנים..
- uh99
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
זה יכול לעבוד גם הוט בוקס 2FIRE_WIRE כתב:·......
אולי בפייבר אבל לא בהוטבוקס...
·