אחלהdor8 כתב:לא זוכר בדיוק את שם הדגם, זה היה לפני כמה שנים טובות...
אני מניח שאתה מתכוון לקלאסי. (הבלוק השחור)....
יותר טוב
דורdor8 כתב:הנה מצאתי זה הבחור:
http://www.avrev.com/home-theater-power ... ifier.html...

אננ לא רואה את עצמי עדיין מוותר על הסאנפייר......
יואבistarmini כתב:אננ לא רואה את עצמי עדיין מוותר על הסאנפייר......
דייייייי נוווווווו
כבר היה אצלך וויתרת ועכשיו שוב אצלך ותוותר עליו שוב ובסוף תחזיר את את ה ada שלא רצית לוותר וויתרת ובסוף תשאר עם המקלארן שהיה הכי טוב ולא רצית לוותר וויתרת ובסוף תחזור ללקסמן הענתיקה שהיה הכי טוב מכולם וויתרת
הבנת את הרעיון
...

ברור ברור .itay123 כתב:יואבistarmini כתב:אננ לא רואה את עצמי עדיין מוותר על הסאנפייר......
דייייייי נוווווווו
כבר היה אצלך וויתרת ועכשיו שוב אצלך ותוותר עליו שוב ובסוף תחזיר את את ה ada שלא רצית לוותר וויתרת ובסוף תשאר עם המקלארן שהיה הכי טוב ולא רצית לוותר וויתרת ובסוף תחזור ללקסמן הענתיקה שהיה הכי טוב מכולם וויתרת
הבנת את הרעיון
...
הסאנפייר כאשר היה אצלי היה מחובר לפרה-פרוססורים זולים ופשוטים שלא הוציאו את המיטב מהסאנפייר...
ואם ארצה להחליף, אז אחליף...

ברור ברורitay123 כתב:אם יתאפשר
ברור שהטאטה 3 יוחלף
לטאטה 4...
אחרי 2 מגיע 3 ואחריו 4...

ברור ברורitay123 כתב:אעדכן אם וכאשרistarmini כתב:ברור ברורitay123 כתב:אם יתאפשר
ברור שהטאטה 3 יוחלף
לטאטה 4...
אחרי 2 מגיע 3 ואחריו 4...תהנה מההחלפות.
......

itay123itay123 כתב: כאשר היה לי פיוניר/אינטגרה/פרו של סאנפייר/פרו של לקסיקון, מהסאנפייר (5 ערוצים) פחות נפלתי...
כיום עם הקזה 3 (7 ערוצים) הוא נשמע אחרת לגמרי אם זה קולנוע ובמיוחד מפתיע מאוד בסטיראו.
....
היי איציק9000es כתב:itay123itay123 כתב: כאשר היה לי פיוניר/אינטגרה/פרו של סאנפייר/פרו של לקסיקון, מהסאנפייר (5 ערוצים) פחות נפלתי...
כיום עם הקזה 3 (7 ערוצים) הוא נשמע אחרת לגמרי אם זה קולנוע ובמיוחד מפתיע מאוד בסטיראו.
....
מאחר וכבר בחנת את הקזה בקולנוע ?! תן לנו רשמים לגבי היכולות שלו ברב ערוצי לעומת הקזה 2 ....