liorreem כתב:יש הבדל גדול מאד מבחינת ביצועים בין ה-S4 לNOTE3 - ראה ציוני Antutu Benchmark
כ-25% לטובת הנוט.
...
עזוב את זה שסמסונג מזייפים ציונים(כלומר בעת הרצת Antutu כל המעבדים פועלים בכל הכח כשבעבודה רציפה זה לא ככה)
ברור שהביצועים יותר טובים לנוט עם מעבד יותר חזק ו3GB RAM
kobbi כתב:למה לקנות את ה n9005 ולא את זה עם הסים הכפול n9002 ? נראה לי יתרון לחול שכן אז ניתן להשאיר את הסים מהארץ לשיחות ולהכניס סים מחול לגלישה. לא ?
...
ביום שבו תחליט להפתר מהRom הנורא של סמסונג ותנסה לחפש משהו אחר כמו CM11 וכו' , תבין שזאת היתה טעות ענקית .
kobbi כתב:למה לקנות את ה n9005 ולא את זה עם הסים הכפול n9002 ? נראה לי יתרון לחול שכן אז ניתן להשאיר את הסים מהארץ לשיחות ולהכניס סים מחול לגלישה. לא ?
...
ביום שבו תחליט להפתר מהRom הנורא של סמסונג ותנסה לחפש משהו אחר כמו CM11 וכו' , תבין שזאת היתה טעות ענקית .
...
היום בדגמים החדשים, הרומים של סמסונג הם מצויינים וכבר אין צורך להתעסק עם צריבות וכו' כמו שהיה במכשירים מדורות קודמים.
זה מה שסמסונג רוצה שתחשוב .. זאת אחת הסיבות לדחוף יותר ויותר זכרון למכשירים שלה .. מערכת ניהול הזכרון ברומים של סמסונג זה קטע הקוד הכי עלוב בהסטיוריית האנדרואיד, אבל היי , בשביל זה יש 3GB של RAM בNote החדש .
...
...
וזאת כי אין גרסאות מתאימות ל n9002 ??
חוץ מזה הכל טוב ?
אני לא מאילו שמחליפים רומים. גם ב s3 שלי זה המקורי. לא נתקלתי בשום בעיה או צ׳ורך להחליף.
נראה שיתרון הדיול סים עולה על החסרון שציינת למי שלא מתעסק עם רומים.
למי יש נסיון עם ה n9002 ?
אני גם לא מתעסק עם רומים, אבל בחייאת ראבק אני עובד 12-13 שעות ביום, יש לי ילדים קטנים--- מתי יש לי זמן לטוס לחו"ל כדי לנצל את הדיול סים? (פעם בשנה - וזה במקרה טוב).