1eli1 כתב:GMTK כתב:תקשיב אני גם חששתי מהקנייה מחול אבל כמו שאתה רואה אני ועוד אנשים קיבלנו תמוצרים.
כמו כן SVS ממשיכים לדבר איתי במילים האם אני מרוצה איך לכוון תסאב ועוד.
בקיצור לא רק בגלל שאין להם יבואן בארץ זה אומר שכדאי לוותר.
תישאל פה באתר למי יש דגם מסיום שאתה רוצה לשמוע ותילך תשמע אצל אחד החברים אני בטוח שישמחו.
לא אומר שCW גרוע אני אישית חיפשתי משהו ממש חזק שמענה הזה היה SVS.
בהצלחה.
...
לדעתך עדיף לחשוב יותר לכיוון הsvs מאשר על הforcefield ?
...
לפי מה שאני מבין הכיוון של השרשור לסאב חזק אז כמו שאמרו לי רק הכסף מדבר.
ואני לא האוזניים שלך זה בעייה כי כל אחד אוהב משהו אחר תיכול ליראות פה הרבה ויכוחים על נושאים כאלו ואחרים.
עד שזה לא אצלך בחדר ואתה שומע את זה אתה לא יכול לדעת עד כמה באמת הוא טוב אני בחיפושים שלי הלכתי ושמעתי הרבה סאבים חלקם לקחתי הביתה וליפעמים בעל החנות הצטרף כמובן שהשארתי פיקדון סכום הסאב וכו אין מה לעשות היתי חייב לדעת איך זה ישמע לי בחדר.
הרבה מהסאבים זיפו בעוצמות גבוהות כי אני שומע ממש חזק לא כלכך מרחם על הציוד שלי לזה הוא נועד.
עד שהבנתי שעם כבר אני משקיע אז עדיף להשקיע בסאב עד הסוף כי זה לא דבר שמחליפים כל שנה שנתיים זה העדפה שלי ואת זה אני ראיתי לנכון להשקיע כמובן שבהמשך יצטרפו גם רמקולים יותר מסיבים שאני גם יקח אותם הביתה ויראה את התפוקה שלהם בחדר.
השאלה היא באמת כמה גבול ההשקעה למה המטרות ורק ככה באמת תקבל פה תשובות כנות כי אתה יכול ליראות שפתחתי 2 שרשורים על הסאבים וקיבלתי תשובות חדות מאוד "זה הסאב בשבילך" אבל עם יש לך עוד כסף תילך על הדגם השני שאתה מוסיף לו עוד 400$ ושאתה אומר 400$ תכליל גם מכס בפנים.
אני למשל לא האמנתי לאנשים שאמרו לי הסאב הזה גדול וחזק וכוכו אבל באמת שהתרשמתי כי ממש היתי צריך דבר כזה.
אבל אתה זה לא אני, אני לא יודע עד כמה תשומע בעוצמות חזקות.
שאני רשמתי שאני רוצה סאב חזק חשבו שאני מדבר באוויר אבל היתי חייב משהו חזק.
אני לא מפתה אותך לקנות משהו שלא יהיה לך צורך בו פשוט אומר לך אנשים אמרו לך לקחת תדגם הזה ואת הגירסה הגדולה תחשוב טוב תילך לאנשים שיש להם משהו באזור תלווה מהם עם יסכימו ותתחיל לבדוק סאבים בחדר האזנה שלך.
סאבים שאין בארץ יש מלא ביקורות יש יוטוב שאתה יכול להבין בערך איך זה עומד.
אני למשלך ראיתי תSB13U ביוטוב שמעתי איך הוא מנגן שמה ואת הצליל שהוא מוציא ואז שמעתי תPB13U שהיה יותר לטעמי וגם מלא המלצות חמות.
לפי דעתי CW גם יכול לספק אותך פשוט ללכת ולשמוע תוותר על יום אחד של עבודה בשביל לחסוך כסף בשביל ההנאה שלך שתישאר לך תמיד

שמחתי לעזור.
חפרתי לך פה בשביל שתבין ושעוד אנשים שיבוא לפה ידעו פשוט ללכת ולשמוע תשאירו אפילו צ'ק פיקדון שאפשר לבטלו.
ואגב אני אומר את זה מידע ממש קטן שיש לי בנושא ודעתי האישית תמיד אפשר לתקן אותי ואני אפילו אשמח.
אגב קראתי הרבה ממש הרבה שרשורים ופשוט כולם אומרים לך לחנות מתמחה ולך תשמע והם צודקים מה שטוב לך כנראה לא יהיה טוב לאחר.
אז שיהיה בהצלחה(:.