הדרך אל הPB 13 ULTRA

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
GMTK פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1973
נתן תודות: 112 פעמים
קיבל תודות: 72 פעמים

שליחה #21 

istarmini כתב:
ולפי מה שאני הבנתי מימנו אני היחיד עם הסאב הזה בארץ האם יש אמת בדבריו או שלעוד משהו יש אותו?
...
יש משפט שאומר" מה מבין חמור במרק פירות?" הוא לצורך הענין החמור.

עובד מכס ,לא צריך לצפות ליותר מידי.

אתה לא היחידי בארץ. גם לי יש(בנוסף ל PC 13 ULTRA ) ולעוד אחד בפורום יש ואני בטח שעוד כמה שאני לא מכיר.

בקיצור אתה בחברה טובה (Y) :lol:
...

חחחחחחחחח כנראה הוא אמר לי את זה כי הוא רוצה שסתם אני ילך למכון התקנים באמת איאפשר לצפות מימנו להרבה.
ועוד משהו תגיד אם אתה אומר שיש לך אותו איך הופכים אותו ליותר פאנצי ? כי זה ממש חסר לי במוזיקה הוא נוהם כמו חייה רעה אבל הפאנץ חסר לי מאוד .

חיים
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 4883
שם מלא: חיים לגו
נתן תודות: 1233 פעמים
קיבל תודות: 298 פעמים

שליחה #22 

תתחדש ותהנה
תשמע......הצלחת להפיל לי את הלסט (Y) (Y) (Y)
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17930
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2494 פעמים

שליחה #23 

GMTK כתב:
istarmini כתב:
ולפי מה שאני הבנתי מימנו אני היחיד עם הסאב הזה בארץ האם יש אמת בדבריו או שלעוד משהו יש אותו?
...

אתה לא היחידי בארץ. גם לי יש(בנוסף ל PC 13 ULTRA ) ולעוד אחד בפורום יש ואני בטח שעוד כמה שאני לא מכיר.

...

חחחחחחחחח כנראה הוא אמר לי את זה כי הוא רוצה שסתם אני ילך למכון התקנים באמת איאפשר לצפות מימנו להרבה.
ועוד משהו תגיד אם אתה אומר שיש לך אותו איך הופכים אותו ליותר פאנצי ? כי זה ממש חסר לי במוזיקה הוא נוהם כמו חייה רעה אבל הפאנץ חסר לי מאוד .
...
לא משתמש בו למוזיקה.הכל מנוהל אצלי דרך הפרוססור .שלח להם מייל ותשאל

GMTK פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #24 

istarmini כתב:
GMTK כתב:
istarmini כתב:
...

...

...
לא משתמש בו למוזיקה.הכל מנוהל אצלי דרך הפרוססור .שלח להם מייל ותשאל
...

סבבה תודה(:

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #25 

נסה לסתום את כל הפורטים ולא רק פורט אחד, ולשנות עם החוגה בגב של הסאב את ההגדרות שלו ל-Sealed - זה אמור עקרונית לשפר את הפאנצ'יות של הבאס במוזיקה (אבל אולי על חשבון ביצועים בסרטים...) (i)

בכל מקרה, תשחק עם כל המצבים של ההגדרות ועם הפלאגים של הפורטים עד שתמצא את הסידור שנשמע לך הכי טוב... (Y)

avilior
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1629
נתן תודות: 191 פעמים
קיבל תודות: 134 פעמים

שליחה #26 

תשמע, זה לא בסדר המחירים האלה, 19 שקל לבגט??
תתחדש ותהנה! עושה רושם שהתחושה שלך שהמיטה מרחפת היא יותר מסתם תחושה :lol:

bar2319
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 243
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #27 

תתחדש !!
איזה גודל החדר?
בר.

GMTK פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #28 

bar2319 כתב:תתחדש !!
איזה גודל החדר?
...
החדר בערך 4 על3

ותודה שוב לכולם על הפירגונים

GMTK פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #29 

epony כתב:נסה לסתום את כל הפורטים ולא רק פורט אחד, ולשנות עם החוגה בגב של הסאב את ההגדרות שלו ל-Sealed - זה אמור עקרונית לשפר את הפאנצ'יות של הבאס במוזיקה (אבל אולי על חשבון ביצועים בסרטים...) (i)

בכל מקרה, תשחק עם כל המצבים של ההגדרות ועם הפלאגים של הפורטים עד שתמצא את הסידור שנשמע לך הכי טוב... (Y)
...

אנסה מחר בצהריים ככה אולי זה יעבוד.

Moshe_L
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 363
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 12 פעמים

שליחה #30 

תתחדש, על המפלצת (Y)
השכנים כבר בירכו אותך או משהו? :lol:

לא פחות חשוב מבחינת הסאב זה למצוא לו מיקום http://www.hometheater.co.il/article000 ... D7%9F.html

איזה רסיבר יש לך? תצלם תמונות מאחורה של החיבורים, אולי שם המקור לרעשים.
מה הכוונה קפיצות וזמזומים בכל התחנות?

GMTK פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #31 

Moshe_L כתב:תתחדש, על המפלצת (Y)
השכנים כבר בירכו אותך או משהו? :lol:

לא פחות חשוב מבחינת הסאב זה למצוא לו מיקום http://www.hometheater.co.il/article000 ... D7%9F.html

איזה רסיבר יש לך? תצלם תמונות מאחורה של החיבורים, אולי שם המקור לרעשים.
מה הכוונה קפיצות וזמזומים בכל התחנות?
...
הרסיבר הוא של פיוניר VSX 323.
הכל מחובר בHDMI אני חושב שמקור הבעייה היא בחיבורי חשמל שמשמה בא הזימזום.
9 חיבורים על תקע 1 מחר אני יבדוק מי מהם עושה תרעש.
לגבי הסאב אני לא יכול להוזיז אותו כי אחרת לא יהיה לי מקום בכלל.
ותודה על המאמר ובדקתי גם לגבי הפאנצ'יות של הסאב העברתי אותו לSELED סתמתי תפורטים וכן היה טיפה יותר פאנץ גיליתי מאחורה כפתור שבהתחלה לא הבנתי כלכך מה הוא עושה אז גיליתי את זה שראיתי גאטסבי הגדול יש נורמאל ויש היגו משהו אז הרמתי את המתג ופתאום אחרי(כמובן אחרי שפתחתי את הפורטים והעברתי אותו לתחנה של ה16H) פתאום הוא הביא שאגה ממש ממש עצבנית בדיוק בקטע שמתחילה המסיבה הראשונה ובאסים לא מפסיקים כל הקטע של המסיבה.

ראיתי גם תסרט טורבו המצויר וכן גם שמה היה קטעים שהרגשתי אותו הולך להביא לי בעיטה ולהעיף אותי מהמיטה.
משום מה ברסיבר הזה אני לא יודע כלכך איך חותכים וכל מיני כאלה איך מעבירים רמקולים לSMALL ועוד זה לא מופיע לי בהגדורות.
יש איזה כפתור שרשום עליו SPEKERS ושאני לוחץ עליו הרמקולים לא עובדים בכלל אני לא מבין למה זה אם יש לי כבר כפתור של מיוט?.
אשמח לטיפה הצעות לגבי זה כי ממש מוזר לי הרסיבר הזה עדיין.
יש משהו ברסיבר הזה שלפחות לא הגעתי אליו כאילו יש לי כמו מדבקה בחלק הקידמי שאומרת SOUND SYNCHRONIZATION מה זה אומר?

הקפיצות האלה שדיברתי עליהם קורות בסרטים ומוזיקה ומה לא המחשב מחובר לרסיבר דרך HDMI של הכרטיס מסך ומהרסיבר לטלוויזיה.
הקפיצה עוברת כל הזמן לערוץ TV ברסיבר .
תודה רבה לעוזרים

yyyyou
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 30
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #32 

כל הכבוד על הסיפור

שאלות לי לקונה :

רמת הפירוט של הסאונד ?
האם נסית לכוון שהקרוסט אובר יעבוד ב-150 HZ ? לראות עם מקבל פירוט טוב יותר מהרמקולים ?
טענת שהבית רועד , מה עם שכנים ? עושים בעיות ?
כיום האם היית בוחר סאב קטן יותר ?

GMTK פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #33 

yyyyou כתב:כל הכבוד על הסיפור

שאלות לי לקונה :

רמת הפירוט של הסאונד ?
האם נסית לכוון שהקרוסט אובר יעבוד ב-150 HZ ? לראות עם מקבל פירוט טוב יותר מהרמקולים ?
טענת שהבית רועד , מה עם שכנים ? עושים בעיות ?
כיום האם היית בוחר סאב קטן יותר ?
...
1.שמע כל בום שאתה מקבל פה הוא רך ונקי יש לי חברים שעובדים בסאונד ואמרו לי למה שילמת 13 אלף שקל על הסאב הזה, הם בואו שמעו ואמרו עכשיו אנחנו מבינים שווה כל שקל!. הסאב עוצמתי במיוחד סידרתי כבר לפי דעתי את האיכות שאני אוהב לשמוע כל אוזן אוהבת לשמוע משהו אחר ועם הסאב הזה פשוט אפשר לעשות הכל!.
2. לגבי לחתוך אותם ב150 HZ לא עשיתי את זה זה קשה להסביר את זה כי יש כלכך הרבה אופצויות שהוא פשוט מתאים את עצמו לכל חלל אפשרי אז תלא צריך לעשות יותר מידי.
3.הבית משקש זה ממש ממש ממש רועד אחרי שכיוונתי אותו כל אפקט מקבל משמעות הרמקולים משוחררים יותר הצליל ניהיה כמו משי ממש כיף להאזין, אז ככה אני שומע ממש גבוה אבל השכנים מתמודדים והם לא עושים בעיות הכל בסדר זה הכל תלוי מי אתה ומי השכנים שלך, אני יגיד לך היום אנשים עושים קריוקי אתה תתלונן? אז בוא אני ישאל אותך למה? אנשים נהנים אני אישית לא מפריע לי שום דבר וגם למשפחה שלי, פעם אחת אפילו לא היתה שהמשפחה שלי התלוננה על רעש.
הכל בעולם הזה זה קנאות אנשים מקנאים באחר "אם אנחנו לא שמחים גם השכנים צרכים לסבול" אז פה השכונה שמחה.
ועוד דעה שלי לכל אלה שמפריע להם הרעש בלילה וכל מיני כאלה זה מרחיק גנבים!
א.הגנב חושב שאתם ערים בגלל הרעש והוא לא יכנס רק מהפחד שתהיו ערים.
ב.הגנב לא יקח סיכון שאולי אתם אצל השכן במסיבה ותחזרו בכל רגע.
ג.הגנב לא יכנס לבית כי הוא יחשוב על א,וב ואתם יכולים ללכת להנת לכם בחתונה פאב ועוד ועוד. :)

4 אם היתי בוחר סאב יותר קטן ברור הסאב הזה הוא מפלצת אני חשבתי שהוא יותר קטן בדקתי לפי המידות וכנראה שחישבתי מהקיר אבל יש חשמל וRCA שיוצא מימנו שכבר מרחיקים אותו בכמה סנטימטר מהקיר.
היתי לוקח סאב יותר קטן שיתיאם לחלל של החדר שלי אבל אולי רק תPB12 ולא תPB13, כי הוא מתאים לבית קולנוע גדול.

בהצלחה לך ברכישה(:.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”