המחשב מחובר לרסיבר וטלויזיה. שאלתי האם יש מצב לחבר לרמקולים של מחשב ומסך של מחשבpixies כתב:לא הבנתי את השאלה שלך.kingikra כתב:יש מצב לחבר ל HTPC רמקולים ומסך?......
עזרה בבקשה...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
מה המטרה - אתה רוצה לבדוק אם הרסיבר גורם לבעייה?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

רעיון טוב. האמת שאפשר פשוט לחבר HDMI ישירות למסך ולהגדיר סטריאו בלבד בהגדרות פלט אודיו.
אז בעצם לחבר את ה-hdmi מהמחשב ישירות לטלוויזיה וכבל אופטי לרסיבר למשל?
אני אבדוק זאת היום....
דרך אגב, לאחר פרמוט, התקנת הדרייברים העדכניים מחדש ופלאש פלייר מעודכן נוצר המצב הבא.
יוטיוב - מריץ סרטונים חלק חוץ מתכני HD
vimeo - רץ חלק
ynet - ניסיתי לצפות בפיני באיכות HD הקול רץ חלק אבל הוידאו מקרטע
אני אבדוק זאת היום....
דרך אגב, לאחר פרמוט, התקנת הדרייברים העדכניים מחדש ופלאש פלייר מעודכן נוצר המצב הבא.
יוטיוב - מריץ סרטונים חלק חוץ מתכני HD
vimeo - רץ חלק
ynet - ניסיתי לצפות בפיני באיכות HD הקול רץ חלק אבל הוידאו מקרטע
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
לא הייתי בונה על זה. I3 אמור לנגן קבצי סרט של 720P ו 1080P ללא בעיה. למה שהוא יקרטע בסרימינג מהסוג הזה שבפועל אין שום סיכוי שהוא באמת ברזולוציה הזו?toxin כתב:לדעתי המעבד פשוט חלש מדי....
אני במחשב הקודם ניגנתי חלק סטרימינג וקבצי וידאו כבדים עם DUAL CORE (לא CORE2DUO)
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אין לו Core i3 אלא AMD E-350 (הוא טעה בפוסט הראשון בשרשור).
בכל מקרה, המעבד הזה בנוי לנגינה מלאה של כל תכני ה-HD (למעט 3D בבלו ריי מלא). אם יש בעיית קרטועים אז זה כנראה התקנה לא נכונה או תקלת חומרה.
בכל מקרה, המעבד הזה בנוי לנגינה מלאה של כל תכני ה-HD (למעט 3D בבלו ריי מלא). אם יש בעיית קרטועים אז זה כנראה התקנה לא נכונה או תקלת חומרה.
טוב, עבר קצת זמן אבל סוף כל סוף יש ממצאים והם לא טובים
חיברתי את המחשב ישירות עם כבל hdmi לטלוויזיה והוא עדיין לא מצליח להריץ לי תכנים חלק, כל סרטון ששמתי ביוטיוב על 720P, סחב כמו לאדה 82 בעליות לירושלים, טוב שהוא לא נכבה לי באמצע ורשם לי, חביבי הגזמת....
אני די בטוח שזה המחשב, השאלה היא מה אני יכול לעשות, לפי המפרט הטכני אני אמור להיות מסופק מעל ומעבר אבל לא כך הדבר
חיברתי את המחשב ישירות עם כבל hdmi לטלוויזיה והוא עדיין לא מצליח להריץ לי תכנים חלק, כל סרטון ששמתי ביוטיוב על 720P, סחב כמו לאדה 82 בעליות לירושלים, טוב שהוא לא נכבה לי באמצע ורשם לי, חביבי הגזמת....
אני די בטוח שזה המחשב, השאלה היא מה אני יכול לעשות, לפי המפרט הטכני אני אמור להיות מסופק מעל ומעבר אבל לא כך הדבר
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
לא נסחפת בכלל בתגובה.. כולה פירמוט יכול לעזור. רוב הסיכויים שלא תצטרך להוציא שקל על חומרהr_fresco כתב:טוב, עבר קצת זמן אבל סוף כל סוף יש ממצאים והם לא טובים![]()
אני די בטוח שזה המחשב, השאלה היא מה אני יכול לעשות, לפי המפרט הטכני אני אמור להיות מסופק מעל ומעבר אבל לא כך הדבר...