9000es כתב:itay123 כתב:
לי היה לפני 12 שנים את פיסגת הטכנולוגיה מסוני בדמות מסך widescreen של 37 שעלה לי לא מעט

...
itay123
היה לך מסך סוני 37 אינצ' CRT ?!
...
אכן איציק
ב95
אחי הבכור עזב את בית הוריי והחלטתי להשתלט על חדרו, והחדר שהיה שלי הפכתי לחדר האזנה/צפייה.
הוריי התחדשו במסך חדש והביאו לי מסך 25 של דייהו.
הבנתי מהר שאני רוצה מסך מרשים יותר, מכרתי את הדייהו ורכשתי מסך 29 אינץ של סוני (סופר טריניטרון סדרת Vega)...
עברו השנים ורציתי גודל ורושם (אולי) עח איכות.
החלטתי ״לפנק״ עצמי ורכשתי בהזדמנות ביד 2 Toshiba מקרן אחורי, מסך מפלצתי בגודל 42 (או 45?) כבר לא זוכר, מטכנולוגיית Dramatic Theater...בתחילה מאוד הייתי נלהב מהגודל והרושם והתחלתי להרגיש ״קולנועי״ יותר
אט אט הרגשתי שהמסך גדול אך מראה תמונה דיי זוועתית וחלבית במיוחד במעבר חד מהסוני 29 שהיה לי לפני, החלטתי שאני מעיף את הטושיבה הזה, לקח לי כמה חודשים בזמנו לבדיקת מסכים של פאנסוניק וטושיבה, כד שהחלטתי שאלך עד הסוף ורכשתי את הסוני widescreen בגודל 37...שמאוד הרשימה אותי...
השנים עברו וצירפתי מקרן שארפ שהיה סבבה לאותם הזמנים, והרגשתי שעם המסך סוני אני כבר לא משתמש בו בגלל שיש לי מקרן שריגש יותר בצפייה בסרטי קולנוע...אז מכרתי את הסוני במחיר זעום בחוסר ברירה...
הייתי עם המקרן איזה שלוש שנים וכאשר עזבתי את בית הוריי בסוף 2007 התחדשתי בסמסונג 40 HD וזה היה גם המעבר לתכני HD...
הסוני 37 היה מרשים עם DVD ו LD...
אבל הסמסונג היה טוב ממנו בשל הרזולוציה הככ גבוהה,
למרות שבצפייה לתכניי LD למשל בסוני היה ניראה לי טוב יותר...כניראה שהרסולוציה הנמוכה של הLD השתלבה טוב יותר מסך CRT
אבל כאשר התחדשתי במסך הHD החלטתי לשים גם סוף לכל אוסף הLD שלי ומנגני הLD שהיו לי (כשלושה)...
ועברתי באופן מוחלט לבלורייז.