דונגלי DVB-T2 תומכי Linux/OpenELEC
@sushay
tripleStick 292e אמור להיות מוצר טוב אך מומלץ לשאול לגביו בפורום של Tvheadend או בערוץ hts ב־freenode.
בזמנו אף @NegativeIQ ציין פה בפורום שהוא רכש אותו.
@Cleaner
ממש לא נראה לי שהמוצר נתמך בקרנל Linux, מזהי ה־USB שלו הם 734c:5881 ומחיפוש קצר בעץ הפיתוח של Linux עולה כי המוצר ואף התקן USB אחר של TBS איננו נתמך (vendor id: 734c), לכן תצטרך לקמפל ידנית את הדרייברים שמספקת TBS.
אין ברשותי את המוצר כך שאני לא יכול לתת עליו דעה לחיוב או שלילה, אישית לא הייתי רוכש מוצר שאין לו דרייבר קוד פתוח בקרנל, למרות ש־TBS מתמחה במוצרי DVB היו לה בעבר באגים משמעותיים בדרייברים ל־Linux שדחפו מפתחים לכתוב דרייבר קוד פתוח.
בכל מקרה חריץ CI איננו קורא כרטיסים אלא מיועד להכנסת CAM (שלתוכו נכנס כרטיס) ומאחר שחברת HOT לא משווקת CAM מתאים הרי שעדיף לך לשכוח מכל העסק.
נ.ב. אני מניח שההנחה הקיימת כרגע על המוצר היא מכיוון שהוא כנראה יוחלף ב־TBS5520.
@גיל37
תקרא הודעות קודמות, יש ברשותי את ה־T230, מהבדיקות שביצעתי הוא מתקשה בקליטה לעומת מוצרים אחרים.
כפי שכבר כתבתי פה ההמלצה שלי היא פשוט לרכוש דוגנל DVB-T גנרי.
אם כבר מתעקשים על יכולת קליטת DVB-T2 ואין אפשרות לחבר כרטיס PCIe הרי שאז מכשיר ה־VBox מומלץ, קולט מצויין וכולל צמד מקלטים.
tripleStick 292e אמור להיות מוצר טוב אך מומלץ לשאול לגביו בפורום של Tvheadend או בערוץ hts ב־freenode.
בזמנו אף @NegativeIQ ציין פה בפורום שהוא רכש אותו.
@Cleaner
ממש לא נראה לי שהמוצר נתמך בקרנל Linux, מזהי ה־USB שלו הם 734c:5881 ומחיפוש קצר בעץ הפיתוח של Linux עולה כי המוצר ואף התקן USB אחר של TBS איננו נתמך (vendor id: 734c), לכן תצטרך לקמפל ידנית את הדרייברים שמספקת TBS.
אין ברשותי את המוצר כך שאני לא יכול לתת עליו דעה לחיוב או שלילה, אישית לא הייתי רוכש מוצר שאין לו דרייבר קוד פתוח בקרנל, למרות ש־TBS מתמחה במוצרי DVB היו לה בעבר באגים משמעותיים בדרייברים ל־Linux שדחפו מפתחים לכתוב דרייבר קוד פתוח.
בכל מקרה חריץ CI איננו קורא כרטיסים אלא מיועד להכנסת CAM (שלתוכו נכנס כרטיס) ומאחר שחברת HOT לא משווקת CAM מתאים הרי שעדיף לך לשכוח מכל העסק.
נ.ב. אני מניח שההנחה הקיימת כרגע על המוצר היא מכיוון שהוא כנראה יוחלף ב־TBS5520.
@גיל37
תקרא הודעות קודמות, יש ברשותי את ה־T230, מהבדיקות שביצעתי הוא מתקשה בקליטה לעומת מוצרים אחרים.
כפי שכבר כתבתי פה ההמלצה שלי היא פשוט לרכוש דוגנל DVB-T גנרי.
אם כבר מתעקשים על יכולת קליטת DVB-T2 ואין אפשרות לחבר כרטיס PCIe הרי שאז מכשיר ה־VBox מומלץ, קולט מצויין וכולל צמד מקלטים.
- danielk
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 572
- נתן תודות: 113 פעמים
- קיבל תודות: 35 פעמים
@גיל37גיל37 כתב:ה- T230 דונגל מצויין ועובד גם על CUBOX, למה סתם לפסול בלי להתנסות במוצר ?
VBOX לא פתרון שמתאים לכולם וזה סיפור יקר בשביל לקלוט 6 ערוצי FTA שחלקם הגדול לא מעניין אפילו את הדשא שצומח בגינה....
·שלום לך גיל,
גם לי יש cubox pro ומעוניין לרכוש את הדגם הזה. האם עדיין עובד אצלך?
ואיך חיברת אותו, עם האנטנה שלו או אנטנה חיצונית?
תודה מראש.
אהלןdanielk כתב:@גיל37......
·שלום לך גיל,
גם לי יש cubox pro ומעוניין לרכוש את הדגם הזה. האם עדיין עובד אצלך?
ואיך חיברת אותו, עם האנטנה שלו או אנטנה חיצונית?
תודה מראש....
הדונגל אכן עדיין אצלי ועובד מצויין, לא שאני צופה הרבה בערוצי עידן פלוס אבל תמיד טוב שיש את זה נגיש מכל KODI בבית
אני עובד רק עם אנטנה חיצונית שמותקנת על הגג וקולטת תמיד על 100 אחוז עוצמה ואיכות.
עם אנטנה פנימית לא השגתי קליטה בשום חדר בבית ועם שום ממיר אבל ייתכן שאצלך המצב שונה ויש לך קליטה חזקה יותר וכן תוכל לעבוד עם אנטנה פנימית. צריך לנסות את זה.
@sushay
ניסית את החנות הרשמית? ברישום משתמש חדש ניתן לבחור בישראל מבין מספר מצומצם יחסית של מדינות כך שאני מניח שהם כן שולחים לארץ.
ניסית את החנות הרשמית? ברישום משתמש חדש ניתן לבחור בישראל מבין מספר מצומצם יחסית של מדינות כך שאני מניח שהם כן שולחים לארץ.
·sushay כתב:מה שאהבתי בו שהדונגל יכול לעבוד רך הרשת כלומר לא באמת צריך DEVICE שיתחבר אליו ישירות שזה יתרון מדהים...
תכלס זה לא פיצ'ר של הדונגל, זה פיצ'ר של התוכנה. ויש מספיק תוכנות שיעשו בדיוק את אותו הדבר בחינם.
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...