מוניטור לתינוק
אשמח לשמוע עדכונים - לגבי דגמים חדשים או ישנים
אשמח לשמוע עדכונים - לגבי דגמים חדשים או ישנים
אני עובר לדירה ששם חדר הילדים יהיה יחסית מרוחק, ויהיה גם ממד באמצע שחוצץ, אז אני חושש מבעיות קליטה.
להעביר כבל רשת לשם יהיה די מסובך, ודווקא רציתי משהו אלחוטי שאפשר לשחק איתו - לשים אותו על שידה או על הארון בגדים אפילו, שיתן מבט מלמעלה.
תודה !!
אני עובר לדירה ששם חדר הילדים יהיה יחסית מרוחק, ויהיה גם ממד באמצע שחוצץ, אז אני חושש מבעיות קליטה.
להעביר כבל רשת לשם יהיה די מסובך, ודווקא רציתי משהו אלחוטי שאפשר לשחק איתו - לשים אותו על שידה או על הארון בגדים אפילו, שיתן מבט מלמעלה.
תודה !!
- boren
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3834
- שם מלא: אורן
- נתן תודות: 271 פעמים
- קיבל תודות: 496 פעמים
אני רכשתי את זה ואני מאוד מרוצה. ה-VOX מאפשר לי לשמוע מוזיקה באוזניות ולהיות "מנותק מהעולם" ללא חשש שהילדה תתעורר מבלי שאשים לב (כל זמן שהמוניטור מולי). הטווח שלו בסדר גמור ואין בעיה עם זה שהמצלמה בתוך הממד. זום ו-panning מיותרים בעיני. פשוט תולים את המצלמה בנקודה שבה היא מצלמת את כל המיטה. הרזולוציה מספיקה כדי להבין אם הילדה עם עיניים פקוחות או לא, לפחות כשהיא שוכבת על הגב.
@boren
·
תודה, אני לא צריך להבין אם הילד עם עיניים פקוחות או לא... אני בעיקר חושש שאני לא אשמע אותו בלילה בוכה, כשהוא חולה הוא לפעמים עובר למצב של יללות יחסית שקטות...
כרגע הוא במיטת תינוק, ככה שצריך זווית ראיה גבוהה לתוך המיטה אם באמת רוצים לראות מה קורה.
בדירה הבאה שלנו החדר הורים יחסית מרוחק והמיטה בקצה השני, ככה שאני ממש חושש שלא נשמע אותו.
כשאני חושב על זה לא בטוח שאני צריך וידאו, אבל אישתי די התלהבה מחברים שיש להם כלב ועם מצלמה נשלטת תזוזה מהאינטרנט...
·
תודה, אני לא צריך להבין אם הילד עם עיניים פקוחות או לא... אני בעיקר חושש שאני לא אשמע אותו בלילה בוכה, כשהוא חולה הוא לפעמים עובר למצב של יללות יחסית שקטות...
כרגע הוא במיטת תינוק, ככה שצריך זווית ראיה גבוהה לתוך המיטה אם באמת רוצים לראות מה קורה.
בדירה הבאה שלנו החדר הורים יחסית מרוחק והמיטה בקצה השני, ככה שאני ממש חושש שלא נשמע אותו.
כשאני חושב על זה לא בטוח שאני צריך וידאו, אבל אישתי די התלהבה מחברים שיש להם כלב ועם מצלמה נשלטת תזוזה מהאינטרנט...
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אנחנו עוד מעט 3 שנים על המוטורולה - ממליץ בחום.
אחותי כבר 5 שנים עם אותו המוצר (דגם ישן יותר כמובן).
לא הייתי לוקח משהו מבוסס IP, כדי לא להיות תלות בכך.
אחותי כבר 5 שנים עם אותו המוצר (דגם ישן יותר כמובן).
לא הייתי לוקח משהו מבוסס IP, כדי לא להיות תלות בכך.