בפיליפס, עם ממיר עידן+ הפנימי של המסך, ערוצים 2 ו 10 נראים ממש טוב ולפעמים שני שוכח שזה SD (במיוחד בפרסומות).asaf23 כתב:2 ו-10 ייראו נורא. עד שיעברו ל-HD....
גם סוני מטפלים ממש טוב בהמרת SD.

בפיליפס, עם ממיר עידן+ הפנימי של המסך, ערוצים 2 ו 10 נראים ממש טוב ולפעמים שני שוכח שזה SD (במיוחד בפרסומות).asaf23 כתב:2 ו-10 ייראו נורא. עד שיעברו ל-HD....
אם אתה רואה ממרחק כזה עכשיו עם 52 אינץ' ואתה מרוצה אז 60 לא יהיה נורא ואפילו זה שיפור.eli110 כתב:מישהו יודע איך רואים במסך הזה: LC70LE835 של שארפ?
אני לא מוצא תצוגה שיש בה את כל המסכים להשוואה.
האם בערוצים 22 ו 10 אפשר לראות טוב?
ללא פיקסלים ותמונה חדה.
מרחק צפיה שלי כ- 4.80 מ'
איזה גודל כדאי לקנות?...

pessik כתב:pfl9707 היא לא עם LED היקיפי בכלל אלא עם LED מלא...NK כתב:pessik בישבילך :
ראיתי ,
מדובר בגודל של 46" ,אם צירפת את הסרטון כהמשך התייחסות לנושא העננות
בגדלים גבוהים יותר כמו 55" התופעה שכיחה יותר.
בכל אופן שכל אחד שיפעל לפי ראות עיניו...
פצצה של מסך, והיה יקר מאוד בזמנו....

freedom_il כתב:וגם עם פילטר מיוחד שלא היה ב55.pessik כתב:pfl9707 היא לא עם LED היקיפי בכלל אלא עם LED מלא...NK כתב:pessik בישבילך :
ראיתי ,
מדובר בגודל של 46" ,אם צירפת את הסרטון כהמשך התייחסות לנושא העננות
בגדלים גבוהים יותר כמו 55" התופעה שכיחה יותר.
בכל אופן שכל אחד שיפעל לפי ראות עיניו...
פצצה של מסך, והיה יקר מאוד בזמנו.......
MovieO כתב:pessik אתה יודע לבחור את השורות ולהוציא מהקשרם.. שתהיה בריאpessik כתב:שחור עמוק כפי שאתה מתאר - ברור לך שלא תקבל את זה בפיליפסeli110 כתב:אני אוהב שחור עמוק...
היות ופיליפס מייצרים רק טלוויזיות LED עם אפקט העננות שאנו שומעים עליו
לעיתים קרובות מאוד .
קח לדוגמה שירשור אחד (יש הרבה) בנושא עננות , כולל פיליפס :
http://www.hometheater.co.il/vt194803.html
אני קניתי פלזמה E550 , תמונה טובה יחסית - לא מצויינת
אבל שחור מעולה......

וכשיש ספק, אז אין ספק....אריהט כתב:ההפרש אכן גדול, ספק אם זה משתלם לדעתי ניתן להסתפק ב 6008 אבל אם יש לך אפשרות אז לך על הטוב ביותר כך שבעתיד לא תצטער שלא לקחת את מסך הדגל .
המעבד יותר חזק 4 אמבילייט שליטה על הסמארט בשלט כמצביע ומקלדת
תמיכה ב dts מצלמה על המסך....