denis29 כתב:זורו, תוכל עולי לתת צילום של הממירים מאחור? ואת הדגמים? כי אני אספתי מידע במשך הזמן שהממיר קיים, מהפרטים שאני יודע,
פעם הוא נקרא yes max hd, שונה ל yes max total לאחר הוספת הvod. מבחינת דגמים, הם מיוצרים ע"י ADB עבור חברת "יס"
דור ראשון היה 7820sx והיה אם 320/500GB עם מדבקה כחולה/ירוקה. דור שני הוא 7720SX אם חומרה חדשה/מהירה יותר וניתן אם 500/1000GB עם מדבקה צהובה/כתומה. אם מה שרשמת היה ציניות אז ראה תגובה זו כלא רלוונטית, אבל אם זה מידע אמיתי, אז תן לי תגובה, תודה.
PS, לי היה דור ראשון אם 500GB, הוחלף ל500 מחודש דור שני, והוחלף שוב ל 1TB חדש מדור שני גם הוא.
...
הוא לא כתב את זה בציניות ודבריו הוכחו כנכונים.
אמרתי ליס שאני לא מכניס את הטכנאי לביתי אם הוא לא מביא עם מדבקה כתומה והם בנוסף הבטיחו לי שיביאו לי אותו
כל המידע נמצא בפורום.כולל צילומים.אולי עופר מוכן להרגיע,ולהדגיש שההבדל מינורי בין דור1 לדור4.
הזיפזוף זהה למעט ההרגשה שדור 4,מעט מהיר יותר.
אווילי מי שהבין שייש יתרון למדבקה כתומה על כחולה,למעט נפח הדיסק.
-שכחנו שהממיר בשכירות ושיך ליס,ובכל תקלה /החלפה של ,אין גיבוי להקלטות בענן כלשהו,
והכל הולך "פארש".
היות והציוד ממוחזר סיכוי גבוה למרות שהממיר עם מדבקה ירוקה/כחולה/צהובה/כתומה יכיל דיסק של טרה,
מהסיבה נטו כלכלית שהמלאי הוא דיסקים של טרה ודיסקים של 320 גיגה כנראה לא נמכרים.
לכן אסף,תהנה מהמקס טוטאל בכל וריאציה של מדבקה,זכור שהתוכן והמימשק קובע.
מקווה שעזרתי לשפוך אור.
זה לא כמו שבעשור הקודם היה הבדל בין פנטיום1 לפנטיום 4.
זה זהה לחלוטין.אתם מוזמנים אלי באופן אישי להתרשם.יש לי 5 טוטאל,מכל הדורות,
ומה שרץ הכי טוב ולא הוחלף זה דור ראשון מדבקה כחולה,אני מזהה אותו לפי הקלטות של כוכב נולד
ששמורות במקס משנת 2010.
זורו44 כתב:כל המידע נמצא בפורום.כולל צילומים.אולי עופר מוכן להרגיע,ולהדגיש שההבדל מינורי בין דור1 לדור4.
-שכחנו שהממיר בשכירות ושיך ליס,ובכל תקלה /החלפה של ,אין גיבוי להקלטות בענן כלשהו,
והכל הולך "פארש".
היות והציוד ממוחזר סיכוי גבוה למרות שהממיר עם מדבקה ירוקה/כחולה/צהובה/כתומה יכיל דיסק של טרה,
מקווה שעזרתי לשפוך אור.
ומה שרץ הכי טוב ולא הוחלף זה דור ראשון מדבקה כחולה,אני מזהה אותו לפי הקלטות של כוכב נולד
ששמורות במקס משנת 2010.
...
אני כבר לא לחוץ, אני יודע שאני בידיים טובות ואם יהיה איטיות אני אתקשר אליהם בטענה שאני מרגיש שזה ממיר של הוט ונראה מה הם יגידו....
זורו44 כתב:כל המידע נמצא בפורום.כולל צילומים.אולי עופר מוכן להרגיע,ולהדגיש שההבדל מינורי בין דור1 לדור4.
והכל הולך "פארש".
מקווה שעזרתי לשפוך אור.
ששמורות במקס משנת 2010.
...
אם אתה אומר שדור רבעי מעט מהיר יותר, מה הדגם של דור 3 ודור 4 בעצם? 7720? או משהוא אחר?
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
אני לא אומר כלום,אתה טוחן וטוחן.....
אם יש לך את הממיר אתה יודע שהתוכנה עם המימשק השקוף הכחול כבדה מאוד,ולא משנה איזה דגם.
חוץ מיזה כשהממיר עם מעט הקלטות הוא בסדר,כשהדיסק עמוס הוא איטי טיפה,ועדיף לערוך תהקלטות.
אם הכוונה לפיצול כזה בכלל:
דור ראשון, 7820SX, 320GB ומדבקה ירוקה
דור שני, 7820SX, 500GB ומדבקה כחולה
דור שלישי, 7720SX, 500GB ומדבקה צהובה
דור רבעי, 7720SX, 1TB ומדבקה כתומה
דור חמישי, ?, 2TB, מדבקה סגולה
לזה התכוונת?
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
denis29 כתב:אם הכוונה לפיצול כזה בכלל:
דור ראשון, 7820SX, 320GB ומדבקה ירוקה
דור שני, 7820SX, 500GB ומדבקה כחולה
דור שלישי, 7720SX, 500GB ומדבקה צהובה
דור רבעי, 7720SX, 1TB ומדבקה כתומה
דור חמישי, ?, 2TB, מדבקה סגולה
לזה התכוונת?
...
אני יכול לשאול מדוע אתה מעוניין לדעת כלכך ?
אבל תודה עזרת לי מאודל הבין את מה שזורו אמר לי
זורו44 כתב:כן.
תגיד לי אתה אוסף מספרי "מקטים סידורים"?
...
זורו תודה על העזרה שלך !
כאשר דיברתי עם עופר הוא אמר שהמסך שלי זקוק לכיול.
לטענתי המסך לא מספק בהירות מספיק טובה כדי לראות סרט.
אשמח לעזרה מכל מי שיכול לספק לי את המענה (במיוחד עופר)
תודה רבה
צריך לזכור שכאשר מחוברים ל-PC הוא יוציא 0-255 גוונים לכל צבע. מצד שני, ממיר יס (כמו כל מכשיר אחר פרט ל-PC) אמור להוציא 16-235 ולכן נדרשים:
1. לוודא שהמסך במצב BLACK LEVEL NORMAL (לא low)
2. לכייל את המסך. רצוי להשתמש בסטרימר או מוצר אחר, שכן אין ממש כלים לעשות את זה ישירות עם הממיר עצמו (יש שיטה לעשות את זה אבל היא מעט מורכבת). אם יש לך סטרימר אז חבר אותו באותה כניסה. אני ממליץ לקרוא את השרשור הדביק בפורום הכיול באתר שמסביר כיצד ניתן לכייל brightness/contrast.
oferlaor כתב:צריך לזכור שכאשר מחוברים ל-PC הוא יוציא 0-255 גוונים לכל צבע. מצד שני, ממיר יס (כמו כל מכשיר אחר פרט ל-PC) אמור להוציא 16-235 ולכן נדרשים:
1. לוודא שהמסך במצב BLACK LEVEL NORMAL (לא low)
2. לכייל את המסך. רצוי להשתמש בסטרימר או מוצר אחר, שכן אין ממש כלים לעשות את זה ישירות עם הממיר עצמו (יש שיטה לעשות את זה אבל היא מעט מורכבת). אם יש לך סטרימר אז חבר אותו באותה כניסה. אני ממליץ לקרוא את השרשור הדביק בפורום הכיול באתר שמסביר כיצד ניתן לכייל brightness/contrast.
בהצלחה!
...
אין לי סטרימר... אבל אבדוק כשאוכל לראות השירשור הדביק
סידרתי.
דרך אגב אני חייב לציין שהממיר לא מפסיק להקליט יש בו 25 הקלטות משהו כמו 6 סרטים (כולם בHD כמובן) וכל השאר סדרות שכל אחת באורך 40 דקות וירד רק 96% מדהים.
בנוסף,ערוצי הSD אצלי השתפרו פלאים. אני רואה את ערוץ 10 בצורה ברורה יותר. והכי מוזר זה שכאשר אני מזמין בVOD זה נראה לא פחות מHD למרות שזה לא.