חיבור ממיר הוט של THOMSON

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
MetalliJoe פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3756
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #21 

המסמך ההוא לא מצליח להפתח לי, אבל זה שזה באמת SCART חשדתי מזמן.
הייתי בחנות של כבלים ומחברים והם אמרו לי שזה מעביר סוג של SCART, אבל המחבר הצ'יקומוקו הזה הוא מחבר ייחודי ל-HOT, ואני לא אמצא אותו בשום מקום אחר. איפה אני יכול למצוא מתאם?
Silence speaks louder than words

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78815
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5382 פעמים

שליחה #22 

joe_t_p,

לא יותר פשוט להחליף ממיר?

לגבי המחבר, בד"כ כרטיסי מסך כוללים מחבר מסוג זה - כך שלחנות מחשבים יתכן שיש כאלה בסטוק.

MetalliJoe פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #23 

עופר,

הממיר הזה תופס הרבה פחות מקום מממירים אחרים.

כשהמזנון לך עמוס באלקטרוניקה, גם זה שיקול...

MetalliJoe פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #24 

טוב,

סופסוף החליפו לי את הממיר לדוקסיס, שאגב גם בו היציאה האופטית פעילה, והתמונה השתפרה משמעותית, אבל לא בזכות הממיר, וגם לא בזכות המחבר - עד לקניית כבל הממיר מחובר אצלי ב-RCA ל-RCA.

הסיבה לשיפור באיכות התמונה היא דבר קטן הנקרא איזולטור. כל מי שיש לו פלזמה או LCD להתקשר מהר ל-HOT (לא יודע אם ל-YES יש את זה) ולבקש שיגיע טכנאי ויתקין לו את זה. זה מה שבתמיכה הטכנית שלהם נקרא "מגביר אות". זה בעצם מנקה תדרים, שמתחבר לממיר ומנקה את הסיגנל מתדרים מיותרים עוד לפני שהוא מגיע לממיר. השיפור הוא רציני ומורגש.

מי שלא יודע על המכשיר הזה, ימשיך לסבול מאיכות יחסית ירודה, כי HOT משדרת האיכות ירודה ולא טורחת לפרסם את הפרט הזה שנקרא מנקה תדרים, שאגב מגיע לכל אחד בחינם. אתה צריך לדעת עליו, להתקשר ולבקש ספציפית, ורק אז תקבל. אז מי שיש לו מסך דק, לא לחכות.

lito
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1129
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #25 

joe_t_p כתב:טוב,

מי שלא יודע על המכשיר הזה, ימשיך לסבול מאיכות יחסית ירודה, כי HOT משדרת האיכות ירודה ולא טורחת לפרסם את הפרט הזה שנקרא מנקה תדרים, שאגב מגיע לכל אחד בחינם. אתה צריך לדעת עליו, להתקשר ולבקש ספציפית, ורק אז תקבל. אז מי שיש לו מסך דק, לא לחכות.
...
הבעיה שה ISOLATOR פותר נובע מבעיות הארקה ז.א. אדמות (GROUNDLOOP). האות מגיע לבית שלך מתחנת הפצה עם האדמה שלה והאדמה של הממיר היא במקום שהוא מחובר לשקע של הכבלים. תעשה חיפוש בפורומים לפי GROUNDLOOP ותמצא שפע של שירשיורים על הנושא, וקודם כל במדריכים .

http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&t=13347

MetalliJoe פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #26 

lito,
מהקישור שצרפת הבנתי שרעש של GROUNDLOOP אמור להופיע בצורת פסים על המסך. אצלי לא היו שום פסים, סתם איכות צפיה גרועה עם "לכלוך" וחוסר חדות. האיזולטור שיפר מאד את המצב, ולא ממש איכפת לי איך הוא עשה את זה. לך יש את המכשיר הזה?

ומה עופר אומר על המכשיר הזה?... :מבולבל:

giesseron
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 33
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

חיבור ממיר ADB של הוט למחשב נייד

שליחה #27 

שלום חברים,
יש לי מחשב נייד HP עם VIST עכשיו יש בו מדיה סנטר, רציתי לדעת אך אני מחבר את הטלוויזיה / ממיר למדיה סנטר כדי שאני אוכל לראות, להקליט להעביר ערוצים ובכלל להשתמש במחשב כמדיה סנטר.
יש לי טלוויזיה רגילה ולא lcd או פלאזמה.
תודה מראש.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”