itay123 כתב:איתי אתה יכול להגיד איזה רמקולים יד שנייה כדאי לחפש בתקציב הזה (קצת דגמים ספציפיים כדי שאדע במה להתמקד)?
...
שמח שהתחלת לפשפש בחוץ
לגבי יד 2
כמו שרשמתי לך בדף השרשור קודם, לא חסרים אתרי יד 2 יעודיים
שווה להציץ, תכוון לפי התקציב שלך ותביא דוגמאות ונשמח לכוון אותך לפי דרישותייך, סגנון מוזיקה, גוון, התאמה לאונקיו שלך וכו וכו....
אגב מוניטור rx8 אחלה רמקול (לדעתי) לגבי מחירו, of1978 נתן לך יופי של כיוון
מאחל לך הצלחה
ושבת שלום
...
תודה על האינפורמציה, ה-RX8 כחדש עולה משהו כמו 10K מחיר מחירון. אני מניח שאפשר לרדת ל-9K אולי 8.5K אבל לא יותר, 7.5K זה בערך 88% מ8.5K הסיבה האמיתית ששאלתי היא כי אלו הרמקולים הראשונים שאני קונה (נעזוב קופסאות סיניות בצד

) ואני לא יודע כמה בדרך כלל אפשר לזוז ממחירי מחירון ברמקולים אז אני לא יודע להעריך האם ההנחה שאני מקבל טובה או שזה לא מספיק משמעותי וניתן לרדת עוד...
לגבי סגנונות: אני שומע הרבה (כולל: רוק(לכל סוגיו) ,פרוגרסיב מטאל, קלאסית, קאנטרי, קצת ג'אז, וקצת אלקטרונית בערך בסדר הזה

).
אני אהבתי את הסגנון של הRX8 ולא אהבתי את הסגנון של ה8XX FOCAL אז אני מניח שזה כבר יכול להגיד משהו.
ראיתי ביד 2 Von Schweikert VR2 ב-6.5K אבל זו הפעם הראשונה שאני שומע עליהם, זה נשמע מעניין?
בנוסף ראיתי כל מיני DIY KITS דוגמאת זה (
http://www.madisoundspeakerstore.com/mt ... -cabinets/ - משהו לא בסדר עם ה-link tag ?), שמגיע גם עם הקופסה והרכיבים נראים (לעניות דעתי) בסדר. כדאי לשקול אופציות כאלה? ראיתי שללא הקופסה ניתן להשיג KITים עם רכיבים טובים יותר אבל אני מניח שלבנות את הקופסה זה עסק לא פשוט בניגוד לKIT הנ"ל שלא נראה מסובך מדי (מישהו בארץ אולי בונה קופסאות במחיר נגיש?).[/b]