זמזום +רעש לבן מהרמקולים
אגב, הרעש לא נעלם כהתקליט מנוגן. הוא תמיד שם. בשירים שקטים מאוד שומעים, באחרים זה נבלע ברקע וממש לא שומעים.
בכללי, זה רעש שקשה לשמוע אבל הוא שם.. ברגע שאתה יודע שהוא שם גם קשה להתעלם ממנו פסיכולוגית.. אבל סהכ הפטיפון והמגבר עדיין נשמעים מעולה ביחד
בכללי, זה רעש שקשה לשמוע אבל הוא שם.. ברגע שאתה יודע שהוא שם גם קשה להתעלם ממנו פסיכולוגית.. אבל סהכ הפטיפון והמגבר עדיין נשמעים מעולה ביחד
- tnsilver
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4166
- נתן תודות: 619 פעמים
- קיבל תודות: 1301 פעמים
Digital Multi Meter = DMM שזה בעברית רב מודד \ מולטי טסטר. אני לא מצליח להבין... אתה מדבר על רעש המהום \ הארקה שנעלם כשאתה נוגע איפשהו או סתם רעש רקע של פטפון \ ראש \ מגבר ת*ת?
הרעש לא נעלם כשאני נוגע בהארקה, הוא נחלש משמעותית. יש רעש המהום ובתוכו יש צפצוף גבוה כזה. שניהם נחלשים כשאני נוגע בהארקה של הפטיפון אבל לא 100%. כשאני עובר לכניסה אחרת במגבר אין את הרעש בכלל.
פניתי גם לחברה של המגבר ואני ממתין לתשובה.
פניתי גם לחברה של המגבר ואני ממתין לתשובה.
- tnsilver
- חבר מביא חבר

בלבלת אותי. מה זאת אומרת כניסה אחרת במגבר? כניסת phono יש אחת - לא כך? האם בכניסה האחרת שלא מרעישה אתה מצליח לשמוע פטפון?
בשביל כניסה אחרת חוץ מהפונו צריך phono amp חיצוני ואין ברשותי כזה כרגע.
בכניסת פונו יש אופציה להשתמש במגבר פונו הפנימי או ללא. בשימוש עם -> יש רעש.
כשהיה לי phono amp חיצוני ניסיתי לחבר לכניסת פונו ללא השימוש בהגברה הפנימית שלו (יש אופציה כזאת במגבר). גם שם היה רעש.
לצערי, לא חשבתי על זה בזמנו, אבל לא ניסיתי לחבר עם הפונו אמפ החיצוני לכניסת אחרת כגון aux ולראות אם יש רעש עדיין.
בכניסת פונו יש אופציה להשתמש במגבר פונו הפנימי או ללא. בשימוש עם -> יש רעש.
כשהיה לי phono amp חיצוני ניסיתי לחבר לכניסת פונו ללא השימוש בהגברה הפנימית שלו (יש אופציה כזאת במגבר). גם שם היה רעש.
לצערי, לא חשבתי על זה בזמנו, אבל לא ניסיתי לחבר עם הפונו אמפ החיצוני לכניסת אחרת כגון aux ולראות אם יש רעש עדיין.
- tnsilver
- חבר מביא חבר

האם ווידאת שבחיבור ישיר של הפטפון לכניסת phono מופיע LINE-OFF בתצוגה? אם מופיע LINE-ON זה אומר חיבור דרך pre-amp. בכל מקרה (אם אתה לא מודע ההוראות כאן) לחיצה בו זמנית על PHONO ו-BALANNCE ועם הבקר הראשי סובב עד שמופיע LINE-OFF. אם זה לא עוזר נסה לבצע חלק מטיפולים שהצעתי קודם.
ה-phono stage של ה-arcam a19 בנוי לראש מגנטי MM בלבד. לא שאלתי עוד באיזה ראש אתה משתמש אבל אני מניח שזה ראש מגנטי, הלא כך?
ה-phono stage של ה-arcam a19 בנוי לראש מגנטי MM בלבד. לא שאלתי עוד באיזה ראש אתה משתמש אבל אני מניח שזה ראש מגנטי, הלא כך?
- tnsilver
- חבר מביא חבר

אז אין מנוס משעורי בית
.
באופן מוזר, הבעיות הדומות שנתקלתי בהן, היו אצל בחור עם פטפון והגברה זהים לשלך... הוא לא פתר את הבעיה אלא צמצם אותה - כנראה שהשילוב הזה הוא trouble maker לא קטן...
באופן מוזר, הבעיות הדומות שנתקלתי בהן, היו אצל בחור עם פטפון והגברה זהים לשלך... הוא לא פתר את הבעיה אלא צמצם אותה - כנראה שהשילוב הזה הוא trouble maker לא קטן...