איוורור מזנון
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
טוב אז המצב שאמרתי שאצלם דומה לשלך, רק שיש קצת יותר מקום ואין בקר טמפרטורה, אלא הפעלה ידנית.
בכל תא, יש פתח יניקת אוויר ומאוורר להוצאת האוויר, כל מאוורר בעל רמת רעש 9dB לכן לא שומעים אותם בכלל.
התאים דיי גדולים לכן הרסיבר נכנס בין הפתחים ובתא השני מחשב מדיה וממיר.
הטמפרטורה בבדיקה הייתה 29 מעלות, לאחר הפעלת המזגן בסלון שמכוון ל25 מעלות, חיבור מכשירים, הפעלה וסגירת דלת, הטמפרטורה צנחה ל24 מעלות תוך דקה.
בכל תא, יש פתח יניקת אוויר ומאוורר להוצאת האוויר, כל מאוורר בעל רמת רעש 9dB לכן לא שומעים אותם בכלל.
הטמפרטורה בבדיקה הייתה 29 מעלות, לאחר הפעלת המזגן בסלון שמכוון ל25 מעלות, חיבור מכשירים, הפעלה וסגירת דלת, הטמפרטורה צנחה ל24 מעלות תוך דקה.
אצלי התא פתוח ולא מחולק ל- 2 כמו בתמונות שלך... במצב זה המאוורר לא מצליח להוריד את הטמפרטורה ....JEXY כתב:טוב אז המצב שאמרתי שאצלם דומה לשלך, רק שיש קצת יותר מקום ואין בקר טמפרטורה, אלא הפעלה ידנית.
הטמפרטורה בבדיקה הייתה 29 מעלות, לאחר הפעלת המזגן בסלון שמכוון ל25 מעלות, חיבור מכשירים, הפעלה וסגירת דלת, הטמפרטורה צנחה ל24 מעלות תוך דקה....
באיזה מאווררים אתה משתמש?
העניין הוא שאני משתמש במאוורר בסלד הגבוה שלו ואז ההבדלים בין ה 14 ל 12 קטנים...maya1 כתב:אם אתה מדבר על מצב ULN - שבו אתה מחבר את המאוורר למצב של סלד נמוך יותר אז אתה מדבר על 66 ק/ש מול 38 בשלך -הבדל משמעותי.
מבחינת רעש ב ULN ה 14 לא עובר את ה 9.1 שלדעתי זה ממש בלתי נשמע ממרחק ישיבה סביר , ובטח אם משהו נוסף מנגן .
לשיקולך..
200 איטי ושקט אני לא זוכר בשלוף - צריך לחפש.....
- JEXY
- עוסק בתחום

- יצירת קשר:
שים לב לכיוון המאורר שלך, יכול להיות שהוא מכניס אוויר ולא מוציא.
בכל אופן, במקרה שלך המאורר אכן לא מספיק לאורר את השידה עקב גודלה.
אתה צריך להוסיף עוד מאורר ולהתקין אותו איפה שהמחיצה (באמצע), בכדי שיוציא אוויר כלפי מטה.
או לחילופין, להוסיף עוד מאורר בצידו השני את המזנון ולפתוח פתח יניקת אוויר נוסף באמצע.
אתה צריך להוסיף עוד מאורר ולהתקין אותו איפה שהמחיצה (באמצע), בכדי שיוציא אוויר כלפי מטה.
או לחילופין, להוסיף עוד מאורר בצידו השני את המזנון ולפתוח פתח יניקת אוויר נוסף באמצע.
המאוורר הותקן נכון, הוא מוציא אוויר אבל לא מספיק...JEXY כתב:שים לב לכיוון המאורר שלך, יכול להיות שהוא מכניס אוויר ולא מוציא.
או לחילופין, להוסיף עוד מאורר בצידו השני את המזנון ולפתוח פתח יניקת אוויר נוסף באמצע....
לא ניתן להוסיף מאוורר בצד הימני מכיוון ששם ישנה מחיצה נוספת שבה מגירה
נראה לי שאני אתקין את המאוורר 140MM ובמידה וזה לא יספיק אוסיף את ה 120MM שיש לי באזור המחיצה.
האם אתה חושב שפתח כניסת האוויר מספיק או שהוא צריך להיות גדול יותר?
- JEXY
- עוסק בתחום

- יצירת קשר:
הנה עוד רעיון למה שניתן לבצע
אגב, המזנון בעיתי ולכן המאוררים בעלי הספק גדול יותר, אך עדיין שקטים מאוד.