באנגליה ואירופה המחיר של 6008 ו w805 דומה עד פלוס מינוס 10% לכל כיוון תלוי בגודל המסך והחנות. ה 7008 יקרה ב 400-500 יורו תלוי בגודל.
נראה לי יש תמחור גבוה מידי של w805 בגודל 47" ונמוך מידי בגודל 55" על ידי היבואן. אגב, לפני חודשיים - שלושה, כשאני קניתי מסך, אני חושב שה w805 הייתה בערך בממחיר של 7008 בגודל 55"...
מכך נובע שנראה לי שהדגם המשתלם ב 47" הוא 7008.
ההבדל האמיתי בפיליפס הוא בערך 4K בין 47" ל 55" אני לא יודע מה אמרו לך בחנות אבל זה לא פי 2. זה קצת מוגזם יחסית ל 500 יורו, זה נכון.
בכלל נראה לי שה w805 ב 55" משתלמת אבל לא משתלמת ב 47" - 1500 ש"ח הבדל מ 55" ל 47" כשבאירופה זה 300 יורו בערך בלי מיסים והעובדה שהמשלוח יקר יותר על מסך גדול וכבד יותר...
מלתבט בין שני דגמים בגודל 47'
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
לדעתי הLG פחות אמינות ופחות נעימות באופן כללי.
חוץ מזה גם אני התלבטתי לאחרונה בין סוני לפיליפס ובסוף רכשתי את הפיליפס 47 6008.
תמונה חדה וטובה בתנאי שאתה דואג לחבר כבלי HDMI ברמה גבוהה. הדבר היחיד שמאכזב זה לפעמים איכות צפייה פחות טובה בשידורי הכבלים אבל זאת כבר אשמתם של הוט...
אין לי את הפיליפס הרבה זמן אבל בינתיים היא אחלה טלוויזיה.
אגב, אם הטלוויזיה להורים אז אולי דווקא כן כדאי ללכת על אמבילייט כי זה מפחית את הלחץ על העיניים כשצופים בחדר חשוך.
לגבי המחיר- אפשר להשיג גם במחיר זול יותר מההכי נמוך שתמצא כרגע בזאפ.
בהצלחה בכל מקרה.
ספר מה בחרת בסוף!
חוץ מזה גם אני התלבטתי לאחרונה בין סוני לפיליפס ובסוף רכשתי את הפיליפס 47 6008.
תמונה חדה וטובה בתנאי שאתה דואג לחבר כבלי HDMI ברמה גבוהה. הדבר היחיד שמאכזב זה לפעמים איכות צפייה פחות טובה בשידורי הכבלים אבל זאת כבר אשמתם של הוט...
אין לי את הפיליפס הרבה זמן אבל בינתיים היא אחלה טלוויזיה.
אגב, אם הטלוויזיה להורים אז אולי דווקא כן כדאי ללכת על אמבילייט כי זה מפחית את הלחץ על העיניים כשצופים בחדר חשוך.
לגבי המחיר- אפשר להשיג גם במחיר זול יותר מההכי נמוך שתמצא כרגע בזאפ.
בהצלחה בכל מקרה.
ספר מה בחרת בסוף!