בניית מסך הקרנה,מאיפה משיגים את הבד?
-
oralos
-
- חבר פעיל

- תגובות: 87
כותרת תודה לעוזרים!
- Beta
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1316
באיביי ניתן להזמין לפי מטר רץ. יש אייכויות ורמות גיין שונות לפי הצורך שלך.
את המסגרת תוכל לבנות או מעץ או מפרופילי אלומניום לפי בחירתך. קיימים מספר מדריכים ברשת שיתדרכו אותך 1:1.
בהצחה!
את המסגרת תוכל לבנות או מעץ או מפרופילי אלומניום לפי בחירתך. קיימים מספר מדריכים ברשת שיתדרכו אותך 1:1.
בהצחה!
- בולי_איש_השלג
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 19
- שם מלא: בולי איש השלג
לא יודע מה התקציב שאתה מעמיד בשביל המסך, אבל אני אישית בניתי מסך מבדים שקניתי בנחלת בנימין וציוד למסגרת מאייס, וסגרתי את כל הסיפור באיזור ה200 ש"ח.
המסגרת בגודל 192*108 (יחס 16/9), מה שנותן מסך נטו בגודל של "85~.
ישנו בד אלסטי לבן (לא יודע סוג\שם. פשוט קניתי מה שנראה לי מתאים) בקדמת המסגרת, ובד כותנה שחור ועבה בגב המסגרת כדי למנוע החזרה של אור ועננות מהקיר. ביניהם רווח של 13 מ"מ.
הבדים מחוברים באקדח סיכות. לדעתי (ולדעת רבים אחרים) רואים במסך מעולה. (מצטער, אך המקרן כרגע לא בנמצא בשביל תמונה של המסך בפעולה).
* המסך מתוח בצורה אחידה, ישנם הצללות משני הצדדים שנוצרו מתנאי התאורה.
המסגרת בגודל 192*108 (יחס 16/9), מה שנותן מסך נטו בגודל של "85~.
ישנו בד אלסטי לבן (לא יודע סוג\שם. פשוט קניתי מה שנראה לי מתאים) בקדמת המסגרת, ובד כותנה שחור ועבה בגב המסגרת כדי למנוע החזרה של אור ועננות מהקיר. ביניהם רווח של 13 מ"מ.
הבדים מחוברים באקדח סיכות. לדעתי (ולדעת רבים אחרים) רואים במסך מעולה. (מצטער, אך המקרן כרגע לא בנמצא בשביל תמונה של המסך בפעולה).
* המסך מתוח בצורה אחידה, ישנם הצללות משני הצדדים שנוצרו מתנאי התאורה.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
-
oralos
-
- חבר פעיל

- תגובות: 87
תודה על כל התגובות! אבל יש סיכוי שאפשר לקנות בד כזה בארץ?פשוט אין לי זמן לחכות שהמשלוח יגיע מאייבי...
- opv
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
יש איזו חנות וילונות שמוכרת בד בסיסי של DA LITE , מספר חברי פורום קנו שם, תעשה חיפוש בפורומים.
No place like home.......... Theater