מחפש לקנות מקרר חדש - המלצות?
-
ytwig
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 234
היי,
המקרר הישן שבק חיים אתמול (שישי), מה שמכריח אותי לקנות היום מקרר חדש...
מחפש מקרר טוב, פירמה מוכרת, שיהיה בעל דירוג אנרגטי הכי טוב ושהחלל של המקרר יהיה אחד ולא מופרד לשתיים (יכול להיות גם שתי דלתות, העיקר שלא תהייה מחיצה באמצע)
לא צריך בר מיים/ קרח.
שייהיה גדול 650-700 ליטר.
התקציב, אזור ה10k
מישהו קנה לאחרונה ויכול לתת את תוצאות הסקר + מחירים?
תודה רבה
המקרר הישן שבק חיים אתמול (שישי), מה שמכריח אותי לקנות היום מקרר חדש...
מחפש מקרר טוב, פירמה מוכרת, שיהיה בעל דירוג אנרגטי הכי טוב ושהחלל של המקרר יהיה אחד ולא מופרד לשתיים (יכול להיות גם שתי דלתות, העיקר שלא תהייה מחיצה באמצע)
לא צריך בר מיים/ קרח.
שייהיה גדול 650-700 ליטר.
התקציב, אזור ה10k
מישהו קנה לאחרונה ויכול לתת את תוצאות הסקר + מחירים?
תודה רבה
-
ytwig
-
- חבר פעיל מאוד

טובת ההתלבטות היא בין:
מקרר סמסונג / Samsung טריפל דגם RF260BEAESP/WW
מקרר 3 דלתות מבית LG דגם GRF259XTK
מישהו מכיר?
מקרר סמסונג / Samsung טריפל דגם RF260BEAESP/WW
מקרר 3 דלתות מבית LG דגם GRF259XTK
מישהו מכיר?
- xena
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 497
- שם מלא: xena
יש לנו את הסמסונג. קנייה מצויינת. לא התנסיתי באחר.
-
ytwig
-
- חבר פעיל מאוד

תודה xena.
תוכל לשלוח לי לפרטי כמה עלה לך?
תוכל לשלוח לי לפרטי כמה עלה לך?
- חנן62
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 47
לא מזמן חיפש כאן חבר נוסף מקרר גדול (הוא דווקא כן רצה קיוסק קרח).
לדעתי, שמבוססת על מה שראיתי אצל חברים רבים וקשישים כמוני, AMANA זה הימור יחסית בטוח במה שנוגע למקררים גדולים.
יש כאלו עם שתי דלתות (ואז המקרר צר ועמוק יותר) או עם 3 דלתות, כאשר במצב זה לרוב יש מחיצת פלסטיק בין 2 צידי תא הקירור אותה אפשר להסיר די בקלות. מצרף מפרט של אחד כזה שידיד טוב הראה לי לא מזמן כשהתייעץ איתי- וזה גם מה שבחר בסוף. יש שם הדמייה ששווה לצפות בה כדי להבין איך נראה מבפנים.
http://www.p1000.co.il/sales/saledetail ... gn=bid-zap
לדעתי, שמבוססת על מה שראיתי אצל חברים רבים וקשישים כמוני, AMANA זה הימור יחסית בטוח במה שנוגע למקררים גדולים.
יש כאלו עם שתי דלתות (ואז המקרר צר ועמוק יותר) או עם 3 דלתות, כאשר במצב זה לרוב יש מחיצת פלסטיק בין 2 צידי תא הקירור אותה אפשר להסיר די בקלות. מצרף מפרט של אחד כזה שידיד טוב הראה לי לא מזמן כשהתייעץ איתי- וזה גם מה שבחר בסוף. יש שם הדמייה ששווה לצפות בה כדי להבין איך נראה מבפנים.
http://www.p1000.co.il/sales/saledetail ... gn=bid-zap
- benjamin
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 292
יש לי את דגם מאוד דומה של אמנה (שנת יצור 2010). המקרר אחלה. אצלי אין מחיצה בין הצדדים. החסרון של המקרר הוא תא ההקפאה. לטעמי מאוד לא נוח. תא ההקפאה מחולק לשתי מגירות גדולות והדברים נערמים בשכבות.חנן62 כתב:לא מזמן חיפש כאן חבר נוסף מקרר גדול (הוא דווקא כן רצה קיוסק קרח).
http://www.p1000.co.il/sales/saledetail ... gn=bid-zap...
-
ytwig
-
- חבר פעיל מאוד

תודה לכם על התגובות.
היום בבוקר קניתי כבר את הדגם של סמסונג (נראה מאד דומה לAMANA).
יגיע עוד יומיים, נקווה לטוב
היום בבוקר קניתי כבר את הדגם של סמסונג (נראה מאד דומה לAMANA).
יגיע עוד יומיים, נקווה לטוב
- zurdoIL
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 3
@ytwig, אני שוקל לקנות אותו מקרר. מניח שעדיין יש לך אותו, בכל זאת עברו שנתיים. אז איך הוא?
אתה ממליץ?
תודה
אתה ממליץ?
תודה