מחפש... אוזניות

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
slavazh
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 593
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #41 

אני ממליץ לך בחום לרדת מקניה של אוזניות נוספות, ומהחלפה של הגרסה שלך ל-600 אוהם. מה כן לעשות? תתחיל לשדרג את השרשת סאונד שלך, קודם כל מגבר טוב. אני מאוד מצטער אבל כבעלים של 880 יותר מחמש שנים אני יכול להעיד שאין מגברים בגזרת 300$ ומטה שיכולים להזיז את האוזניות האלו כראוי, מי שאומר שיש לא שמע אותן מוגברות כמו שצריך. בגזרת ה-AMB לי יש את ה-M3 בנוי לתפארת, לגבי בטה 22 כל בחשבון שזה מגבר מסובך לבניה לכן עלותו היא הרבה מעבר לחלקים בהנחה שיש לך איש מקצוע טוב.

דרך אגב אחרי שתעדכן את ההגברה אתה תבין עד כמה המקור שלך "הורס" לך את החבילה ועד כמה כבלי אינטרקונקטים חשובים.

מצד שני אם אתה סתם רוצה להתנסות בכמה שיותר אוזניות, אז שיהיה בהצלחה. אני אף פעם לא הבנתי אנשים כאלה, למרות שאני יודע שיש לא מעט כאלה.
"לכולנו שמורה הזכות להביע את דעתנו, אך בדרך כלל דעה היא רק דעה ולא עובדה מוכחת." - דונלד ג' טראמפ.

mikel1999 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1808
נתן תודות: 223 פעמים
קיבל תודות: 128 פעמים

שליחה #42 

slavazh כתב:אני ממליץ לך בחום לרדת מקניה של אוזניות נוספות, ומהחלפה של הגרסה שלך ל-600 אוהם. מה כן לעשות? תתחיל לשדרג את השרשת סאונד שלך, קודם כל מגבר טוב. אני מאוד מצטער אבל כבעלים של 880 יותר מחמש שנים אני יכול להעיד שאין מגברים בגזרת 300$ ומטה שיכולים להזיז את האוזניות האלו כראוי, מי שאומר שיש לא שמע אותן מוגברות כמו שצריך. בגזרת ה-AMB לי יש את ה-M3 בנוי לתפארת, לגבי בטה 22 כל בחשבון שזה מגבר מסובך לבניה לכן עלותו היא הרבה מעבר לחלקים בהנחה שיש לך איש מקצוע טוב.

דרך אגב אחרי שתעדכן את ההגברה אתה תבין עד כמה המקור שלך "הורס" לך את החבילה ועד כמה כבלי אינטרקונקטים חשובים.

מצד שני אם אתה סתם רוצה להתנסות בכמה שיותר אוזניות, אז שיהיה בהצלחה. אני אף פעם לא הבנתי אנשים כאלה, למרות שאני יודע שיש לא מעט כאלה.
...
על איזה מגבר אתה ממליץ שישתלב הכי טוב עם הdt880?

yossi126
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 778
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #43 

מגברים של meier audio מתאימים כמו כפפה ליד.
יד 2 של הד פיי מוצף במגברים האלה (לא חייב לקנות חדש).
זה למשל מגבר מצוין שהחליף את ה opera שהיה לי:
http://www.head-fi.org/t/660255/black-meier-concerto

mikel1999 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #44 

לא הבנתי למה כדי לקנות מגבר עם מחיר כפול מאשר האוזניות עצמם

יש הבדל כזה ענק?

eyal1983
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3449
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 281 פעמים

שליחה #45 

יותר חשוב המקור (איכות הקבצים)
אח"כ האוזניות
.
.
אח"כ הדאק והמגבר
.
אח"כ הכבלים, החיבורים, וספק הכוח

ככה אני רואה את זה

valer_valer
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1112
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #46 

הכי חשוב זה לדעת איפה אתה נמצא מבחינת התקציב. ורק אחר כך לנסות להבין מה מבחינת הרכיבים במערכת עדיף לשפר כדי למקסם את התוצאה, אח"כ לחלק את התקציב בצורה נכונה, ורק אח"כ לדבר על הדגמים.
בינתיים אני רואה פה אינסוף עצות (טובות ככל שיהיו), שנדחות (כך נראה) בשל מצוקת התקציב. אולי עדיף להמתין, ובינתיים לצבור קצת ניסיון, ובין היתר גם ללמוד ולהבין מה באמת חסר, ומה אתה מחפש לשפר.

Ilyan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2544
נתן תודות: 131 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #47 

mikel1999 כתב:לא הבנתי למה כדי לקנות מגבר עם מחיר כפול מאשר האוזניות עצמם

יש הבדל כזה ענק?
...
כי אין קשר ישיר בין מחיר לרמת ביצועים, במיוחד בנישת אודיו כמו מגברי אוזניות. יכול להיות הבדל ענק לטובה, יכול להיות גם ההפך...

בכל אופן הDT880 הן אוזניות די שטוחות, "להרוס" אותן עם מגבר ממש צבוע (בדר"כ מערב מנורות) כדי להוציא מהן סאונד יותר "כיפי" זה לדעתי עוול לאוזניות ולארנק שלך. בכנות, ובלי כוונה להתנשא, אני גם לא חושב שאתה מוכן מנטלית למע' hi-fi רצינית כמו שניתן להרים עם ה880. מן הסתם זה תלוי בתקציב אבל גם במוזיקה שאתה שומע, בדגש על הערכה למוזיקה עם כלים אמתיים בהקלטות טובות יותר ממה שיש במיינסטרים בדר"כ.

כדי לגוון את הטעם אני חושב שהA900x יהיו באמת בחירה טובה, צריכות להיות בצד הכיפי בהחלט עם באס יחסית שרירי בשביל אודיו-טכניקה ואחלה במה. שים לב שאני מדבר על הגירסה הסגורה. הAD900x הפתוחות אמורות מעט יותר בהירות מהAD900 ממה שקראתי, שבתורן היו קצת יותר בהירות מה880, אבל זה מזיכרון ועם ציוד שונה אז קח בעירבון מוגבל.

mikel1999 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #48 

valer_valer כתב:הכי חשוב זה לדעת איפה אתה נמצא מבחינת התקציב. ורק אחר כך לנסות להבין מה מבחינת הרכיבים במערכת עדיף לשפר כדי למקסם את התוצאה, אח"כ לחלק את התקציב בצורה נכונה, ורק אח"כ לדבר על הדגמים.
בינתיים אני רואה פה אינסוף עצות (טובות ככל שיהיו), שנדחות (כך נראה) בשל מצוקת התקציב. אולי עדיף להמתין, ובינתיים לצבור קצת ניסיון, ובין היתר גם ללמוד ולהבין מה באמת חסר, ומה אתה מחפש לשפר.
...
מסכים עם כל מילה
אני יחשוב עוד קצת מה אני באמת הולך לעשות עם עצמי.

mikel1999 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #49 

Ilyan כתב:
mikel1999 כתב:
כדי לגוון את הטעם אני חושב שהA900x יהיו באמת בחירה טובה, צריכות להיות בצד הכיפי בהחלט עם באס יחסית שרירי בשביל אודיו-טכניקה ואחלה במה. שים לב שאני מדבר על הגירסה הסגורה. הAD900x הפתוחות אמורות מעט יותר בהירות מהAD900 ממה שקראתי, שבתורן היו קצת יותר בהירות מה880, אבל זה מזיכרון ועם ציוד שונה אז קח בעירבון מוגבל.
...
אוזניות סגורות? אני מחפש אוזניות פתוחות בלבד
ושוב אני יחשוב על זה קצת ואני יחזור עם תשובה סופית...
תודה רבה
...

slavazh
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 593
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #50 

אני יודע שקצת באיחור, אבל נראה לי שולרי ואיליה כבר אמרו את מה שרצתי להגיד.

כמו שאמרתי לפני זה, שיהיה בהצלחה.
"לכולנו שמורה הזכות להביע את דעתנו, אך בדרך כלל דעה היא רק דעה ולא עובדה מוכחת." - דונלד ג' טראמפ.

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”