Utorrent Vs. TorrnetLecch files upload
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
אני רכשתי VIP לשלושה חודשים ב 25 יורו. תוך כדי התחילו להוריד ממני. הייתי עם העלאה של מגה, אח"כ 1.5 והיום 2. אחרי עוד 3 חודשים של VIP (הייתי צריך לעשות כי אח וחבר רצו הזמנות), הרטיו שלי הוא על 0.6+.
אני עם UTORRENT 3.3
אני עם UTORRENT 3.3
אם תרצה אני ימכור לך את החשבון שלי 100GB buffer ב7$ מתחייב שאין זיוף מה שאומר שאתה יכול להוריד 145GB לפני לימיטים של זמן והורדות בו זמנית
ו290GB לפני אזהרה +6 ימים (מהאזהרה) עד לסגירת חשבון.
יש לי עוד חשבון אז אין לי מה לעשות עם זה.
ו290GB לפני אזהרה +6 ימים (מהאזהרה) עד לסגירת חשבון.
יש לי עוד חשבון אז אין לי מה לעשות עם זה.
- matan5165
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 617
- נתן תודות: 72 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
גם אני רכשתי VIPkingikra כתב:אני רכשתי VIP לשלושה חודשים ב 25 יורו. תוך כדי התחילו להוריד ממני. הייתי עם העלאה של מגה, אח"כ 1.5 והיום 2. אחרי עוד 3 חודשים של VIP (הייתי צריך לעשות כי אח וחבר רצו הזמנות), הרטיו שלי הוא על 0.6+.
אני עם UTORRENT 3.3...
הRATIO AKH עומד על 0.05
הורדתי כמעט 220 גיגה רק בשבת האחרונה ועלה רק 1 גיגה..
דרך אגב, אם מישהו פה צריך הזמנה אני אשמח לשלוח לו.
- BreezeNET
- חבר ותיק

- תגובות: 1757
- שם מלא: אבי כהן
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 111 פעמים
איך שאתם מתאמצים לשמור על רטיו, משלמים מנוי vip, משכירים SEED BOXים ומזייפים את הרטיו
אני הייתי תקופה בTL עם רטיו 1.5 והעיפו אותי כי לא התחברתי במשך תקופה מסויימת (נדפק לי המחשב ואיתו כל מערך הraid).
מאז אני מוריד בטרקרים ציבוריים בלי לשלם שקל, בלי לבדוק את הרטיו שלי פעמיים ביום(לרוב הוא מעל 1) ואני מפסוט
אני הייתי תקופה בTL עם רטיו 1.5 והעיפו אותי כי לא התחברתי במשך תקופה מסויימת (נדפק לי המחשב ואיתו כל מערך הraid).
מאז אני מוריד בטרקרים ציבוריים בלי לשלם שקל, בלי לבדוק את הרטיו שלי פעמיים ביום(לרוב הוא מעל 1) ואני מפסוט